Titan, Balta Alba mana sus! ( 2 )
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64448&whichpage=11" target="_blank">Prima parte
Sa continuam aici..........
mmiha
Raspunsuri
andreea_tx spune:
Mihaela te-am vazut astazi ca erai la nisip cu bebelina dar nu am stat ca fusesem la dentist si eram chiauna de durere.mi-a facut doua extractii si m-a cusut si incepuse sa se dezmorteasca anestezicul.
andreeat & Alex -8 dec.2000
maria2mami spune:
Ce naspaaaa, nu-mi place la dentist nici sa ma tai!
Sa va faceti bine cat mai repede...cam asa
Am stat pana a inceput sa ploua cu Anastasia, Luca, Cosmina si cu Denis.
Va invit si aici sa mai dicutam
mmiha
maria2mami spune:
Monica si bebe Gabi (monjum06) bine ati venit in gasca noastra............fetele, daca sunteti casnice si nu numai va invit siwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72328&whichpage=2" target="_blank"> aici
sanatate multa
mmiha
elyanne spune:
quote:
Originally posted by maria2mami
Fetele o zi cu soare sa aveti si bafta diseara rapidu-lui la meci!!
mmiha
Am intrat sa vad ce mai faceti... si va gasesc la cap. 2.
Eu mai nou ma duc cu mandra mea intr-un parculet vis-a-vis de Billa, pt. ca n-am timp sa ajung in Ior si nici mandra mea nu are astampar... iar in parcul de la policlinica nu mai ma duc... m-am saturat sa fie un continuu santier de aproape un an de zile... Cand or tremina cu lucrarile ma mai duc... pana atunci pas.
Poate ajungem si noi in IOR cand o avea tati timp sa ne lase in parc... sau cand mi-oi lua io carnetu' ... adica la anu' si la multi anu.... ca masina ma asteapta in parcare...
maria2mami spune:
Elena chestia aia cu ....continuare la cap 2 am scris-o si eu ...dar a disparut ca magarusul in ceata...nu stiu ce sa intamplat...
Si eu vreau carnet de soferita...desi nu am masina....dar imi este teama sa conduc...eu ma gandesc, cu singurul neuron pe care-l am ca nu reusesc sa ma incadrez in spatiul din jurul masinii.,....de parcari nu mai zic...........da poate la pastele cailor...il iau si eu.
Nu am dat de carnet pana acum...dar de vreo 2 ani fac chestionare on-line....la teorie eu zic ca stau bine...dar practica ma omoara
o zi buna!
mmiha
maria2mami spune:
Fetelor unde sunteti???
V-ati mutat din cartier...sau ce?
Hai ca va si un wek placut!
mmiha
elyanne spune:
Mihaela eu m-am mutat in parc ...
Legat de carnet... nici eu n-am facut scoala... dar eu sunt pe dos.. abia astept sa conduc si nici nu mi-e frica... insa la teorie... unele mi se par aberante... 'om vedea...
andreea_tx spune:
quote:
Originally posted by maria2mami
Fetelor unde sunteti???
V-ati mutat din cartier...sau ce?
Hai ca va si un wek placut!
mmiha
pai bantuim pe afara acum ca e vreme frumoasa si e pacat sa stam in casa.
andreeat & Alex -8 dec.2000
maria2mami spune:
Neata fetele frumoase...
Un wek frumos sa aveti
Merita sa vedeti asta sa va inveseliti putin.
mmiha