Mamici casnice (22)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

quote:
Originally posted by diadaniela
Cine zicea ma de noi ,ca suntem fara ocupatie?.Eu am ocupatie,ma plimb,fac mancare ,curat ,ma duc la salon,la film ,la restaurant,etc..Traiasca casnicele!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Nu dau nume ca ... traieste:) Si oricum nu mai tin minte, da mi-a ramas in minte chestia asta k m-am ofticat, desi n-aveam motiv ca oricum nu avea dreptate

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Danelutza multumesc! Pai la ritmul vostru, m-ati cam pus pe ganduri nu gluma...No hai sa pun si adresa mea de messenger, ca si asa il tin deschis toata ziua, da cum ziceam, nu prea apuc, ba mi se urca fimiu in cap, ba ma cheama sa ne jucam si nu imi permit deact cand doarme sau e cu taica-su sa mai stau si eu la calculator) ca vb aia tot se gasise cineva sa comenteze ca stau mamicile prea mult pe DC in defavoarea copiilor .Adresa mea e :lpircalabu@yahoo.com - ca sa aibe spamerii de lucru, da las ca ii aranjeaza barbatu-meu ca asta e meseria lui...

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! desene noi

Mergi la inceput

Cami pun pariu ca n-ai plecat inca si tot mai scrii un mesaj

Lucia linistita ca nu-i tot timpul asa activitate pe aici, da azi cred ca de la eclipsa ni se trage :)))
Sotul tau e tot prin domeniul informaticii? Ca mai avem pe aici asa ceva :)

Mihaela unde esti astazi? La apel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

moama, ce-mi place! pina scriu un mesaj, au aparut alte 10. suuuper!
cum adica fara ocupatie, ca asta chiar ma deranjeaza?
da mey dana, profa de ro la tara (aproape de pitesti), nu are pe nimeni si duce cupilu' la cresa. barbat'su ii ia octavia si ea e varza la condus si banii cu lopata

alexa & fam

Mergi la inceput

Da, Flavia, sotul meu e inginer testare software iar io is fara ocupatie ...

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! desene noi

Mergi la inceput

Lucia si la noi la fel, al meu injiner software si eu fara "functie"
Mai sunt aici Adriana (adinell si denizel) tot cu sot softist :)

Alina probabil ca femeia are alte interese ascunse, ce stiti voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Lasa-ti ma femeaia ! Daca vrea sa fie utila societatii ce aveti voi cu ea?

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbel30 spune:

Dragelor , ne-am intors de la plimbare , am mancat cate ceva si am intrat sa vad ce mai ziceti.
Flavia , multumesc pt. ca ai pus pozele noastre , dar cand am intrat sa vad cum se vad am observat ca nu se pot mari sa se vada clar ! Stii cumva de ce ?
Am vazut-o pe Sara , e o dulce ! Sa va bucurati de ea !
O sa ma uit si la albumele celelalte , putin mai tarziu pt. ca acum ma intorc la datorie !
Va pup !

"Sufletul n-ar avea curcubeul daca ochii n-ar avea lacrimi..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

Fetelor ma primiti si pe mine in gasca voastra desi nu sunt casnica.........moooama ce duc dorul vremurilor cand stateam acasica la caldurica cu fetita mea....toooata ziulica, ieseam afara, ne plimbam prin parc, prin cora, pe la prietene cu burtici....offffffff

Acum sunt la serv ....toooata ziua si la mine dc-ul si mess-ul (mateimaria2005) deschis

Pupici
INGERASA MEA CREATA 1SI 2

Mergi la inceput

Na ca mi se trezi puiul si tre sa va pup!Dar nu scapati voi de mine asa usor.Bine ai venit Maria!

Mergi la inceput