FIV 144

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

kora , eu nu fac progesteron injectabil...ci mi-a dat sa iau utrogestan, 6 pe zi si atat. mai astept pana joi....dar nu mai am rabdare....vad ca secretia maronie nu e abundenta...e f putin
sunt in ziua 31 de la CM....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xrysya spune:

eee,eu sant la primul fiv,sper sa fie cu noroc.am un baietel din prima casatorie care acum are 7 ani.de la el,nu am mai ramas insarcinata niciodata dar nici nu mam ferit.am pus totul pe baza ca am uter retrovers.acum cand mam hotarat 100% sa mai fac un copil am inceput toate investigatiile.toti imi spuneau ka sunt ok.pana un dr ma luat cu inceputul si am ajuns la histero.acolo aveam ambele trompe infundate si inflamate.to much damage.dupa o saptamana am facut laparascopie si nu sa putut face nimic decat sectionarea ambelor trompe.deci fiv.ma triis la alt dr specialist in asa ceva Mixalis Xristodomou.toata lumea zice ca e f bun dar acum sa vedem cat sant de norocoasa.de maine am tabel sa incep injectia de dimineata si de vineri si pe cea de seara.si pe 15 sa ma prezint la ultrasound.si in ziua cand ma duc la ultrasound mia dat sa fac o analiza dar nu stiu ce ptr ca nu inteleg ce scrie.cam asta e povestea mea de inceput de asteptare.va urmaresc de mult si mai mult de aici miam ridicat moralul ca la 28 de ani nu mai pot sa fac copii natural.dar bine macar ca tehnologia a mai avansat.si mai e si internetul cu fete ca voi care se sustin una pe cealalta in reusita sau nereusita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

ayda ia 9 pastile de utrogestan/zi;cate 3 D/P/S.Tin pumnii!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gmarilena spune:

Buna,sunt noua pe forum dar veche in bransa celor care astepta un ingeras in viata lor.Povestea incepe cu 10 ani in urma cand m-am operat de chisturi ovarine,totul a decurs ok.In urma cu 5 ani am dorit un copil si el nu aparea.Mi-am facut tot felul de investigatii,chiar si inseminari si un FIV in luna martie la Giulesti cu Dr Niculescu si Dr Cocei....din pacate bebe nu a aparut.Acum ma pregatesc pentru un nou FIV cu aceasi echipa si sper sa am mai mult noroc .Va pup si va doresc ce-mi doresc si eu mie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

AYDA eu zic sa stai linistita ca si eu am avut scurgeri maronii si la mine a fost cu ochisori,incerca sa nu te stresezi.Iti tin pumnii sa fie totul bine,multa bafta
FETELOR va doresc multa bafta la toate
23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

aurel tu cam in ce perioada ai avut pete maronii,la fel ca si ayda cu 1-2 czile inainte de test sau in zilele de implantare ( 3-7 )?

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

multumesc mult kora, aurel cris...am inceput sa iau cate 3 utrogestan pe zi...sper sa fie bine. tin pumnii tuturor fetelor! va pup si sper sa vin cu vesti bune...ca la cum sunt cu moralul la pamant acum...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:


Credeti ca scapati de mine!!! Nici daca vreti.
Am disparut un pic de pe forum din cauza unor chestii-trestii-piticuti.
Va pup pe toate vechi si pe cele noi si va doresc mult, mult noroc.

Sheri, FELICITARI si mii de pupicuri printesei Alesia!(preferata mea)
Crisis, bravo fata norocoasa! Sarcina usoara si sanatoasa sa ai!
Kora, tot ce ai putut ai facut. Pana la urma ai avut embrionasi buni. Sa dea DD sa se fi prins minim 1.
Anto, tu ce mai faci ca vad ca intrebi de mine.
Liana, te-ai mutat la unguri si nu te mai intorci pana nu te rezolva? Lasa ca se satura ei de tine si te trimit acasa .
Kitta, poate-poate
Zouzou, vad ca tot activa ai ramas, la deschis capitole

Fac si eu galerie pentru toate fetele care sunt in focuri

A, si ca sa vin cu raportul, azi ziua 22 CM .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

aurel cris, asa cum zicea si kora, la tine cand au fost petele maronii? in perioada imediat dupa ET sau cand tb sa vina menstruatia? scuze ca te stresam....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

quote:
Originally posted by adelinap

Buna fetelor!
Sunt noua pe aici...v-am citit putin in ultima perioada, pentru ca s-ar parea ca si eu am aceeasi soarta ca si voi....trebuie sa fac FIV cu ICSI. Am si eu ceva nelamuriri, la inceputul fiecarui capitol sunt acele listute (link-uri) unde se gasesc diverse informatii. Problema mea este ca doctora mea mi-a dat tratamentul de stimulare cu puregon de 100ui=10fiole si orgalutran de 0,25ui=5fiole. Am citit imediat ce ziceti voi pe aici si am gasit pretul la puregon de 50ui=120ron. In farmacii se poate comanda puregon de 100ui (care imi trebuie mie) cu 190ron fiola. Mi se pare o diferenta de pret maaaare. De unde se poate lua cu 120ron? Sau cel de 50ui e atat de ieftin, fata de cel de 100ui?
A...si inca o problema: nu vorbeste nimeni nimic de Orgalutran...stiti ceva despre aceasta combinatie? puregon+orgalutran?
Scuzati-ma pentru pasajul meu asa de lung...dar am vrut sa fiu explicita.
Va rog frumos daca se poate sa imi raspunda careva "urgent"...ca eu trebuie sa dau comanda de medicamente. Aveti mila de o necunoscatoare.
Va pup si va doresc si voua ceea ce imi doresc si mie...bebic sau de ce nu bebici...
Astept raspuns(uri).



Adelinap, trebuie sa urmezi intocmai tratamentul prescris de dr. Eu am urmat un astfel de tratament in vara si a dat rezultate excelente... Din pacate FIV-ul nu a reusit, dar nu din cauza asta, ci a fost esec ded implantare. Am raspuns bine la tratamentul cu Puregon. Acum iau o pauza... am mai rezolvat din probleme si recomandarea dr e sa incerc pe cale naturala o vreme. Mi-au mai ramas niste fiole de Puregon si Orgalutran, pe care le dau cu o reducere.. daca stai pe langa Sibiu, da-mi un semn pe PM. Am si un anunt la Rubrica de Mica publ., diverse, acolo sunt mai multe detalii. Dar in nici un caz sa nu iei medicamentul in alte dozaje decat ti-a prescris dr!

Mergi la inceput