pasaport la urgenta-carnet de santate
Raspunsuri - Pagina 2
liris spune:
Sabina nu-s probleme.
prietenii mei au fost acum in aprilie la Londra (si astia-s afurisiti stii) DOAR cu buletinele.
Nati spune:
Eu mi-am facut pasaportul acum o saptamana la urgenta.
Mi-au cerut taxa la fisc de 32(320.000 vechi) lei si la CEC de 62(620.000) (sper sa nu gresesc la bani,cu schimbarea asta).
Mi-au mai cerut o copie buletin,copie pasaport vechi,copie certificat de nastere, plus certificatul de casatorie asta in original, si am avut pasaportul in 2 zile.
Sper sa te ajute,dar daca Lituania e parte din UE doar buletinul e de ajuns.
Uitasem, taxa de urgenta de un milion lei, pe care il platesti pe loc la pasapoarte,cand iti face poza,verifica actele si tot asa.
Numai bine!
Carmi spune:
quote:
Originally posted by Nati
Eu mi-am facut pasaportul acum o saptamana la urgenta.
Mi-au cerut taxa la fisc de 32(320.000 vechi) lei si la CEC de 62(620.000) (sper sa nu gresesc la bani,cu schimbarea asta).
Mi-au mai cerut o copie buletin,copie pasaport vechi,copie certificat de nastere, plus certificatul de casatorie asta in original, si am avut pasaportul in 2 zile.
Sper sa te ajute,dar daca Lituania e parte din UE doar buletinul e de ajuns.
Uitasem, taxa de urgenta de un milion lei, pe care il platesti pe loc la pasapoarte,cand iti face poza,verifica actele si tot asa.
Numai bine!
Da unde ti l-ai facut, de ti-au cerut atatea? Ca nici pe site nu scrie de certif. de nastere si casatorie...in fine, eu nu am avut nevoie.
Sabina, ia uite ce scrie aici: Incepand cu 1 iunie 2007, permisul si certificatul de inmatriculare auto vor fi eliberate in maximum doua ore, iar pasapoartele cu regim normal vor fi emise in cel mult o saptamana, incepand cu jumatatea lunii mai a acestui an. Asta se va intampla in Romania, si nu in alte zari. Guvernul a aprobat ieri un memorandum care contine propuneri de debirocratizare a institutiilor publice.
sursa: Jurnalul National
Carmi si Fabiano-mic-si-scump (20.10.05)
Nati spune:
Carmi, mi-am facut pasaportul la Tulcea, sunasem la pasapoarte si inainte sa plec spre tara,sa nu am surprize, mi-au cerut exact ce am scris in mesajul de sus.
Nu stiu ce acte cer in alte orase, dar la Tulcea actele astea mi-au cerut.
Cel mai bine un telefon la ei si vii cu tot ce trebui,sau mai bine un drum la sediu si sunt afisate ce acte trebui sa aduci pt schimbare de pasaport.
codruta_grg spune:
La copii e musai sa le facem pasaportul, nu? Daca mergem fiecare cu alt act de identitate nu e problema?
Codruta & Petra Alexandra
asa crestem noi
lulu_boches spune:
quote:Adica?
Originally posted by codruta_grg
La copii e musai sa le facem pasaportul, nu? Daca mergem fiecare cu alt act de identitate nu e problema?
asa crestem noi
Bucuria vine din lucruri marunte...
Liana&Luana(17.09.02)
codruta_grg spune:
Adica, cu ce act de identitate iese un copil de 2 ani din tara?
La vama, daca doua persoane au CI si alti 2 prezinta pasaportul, nu se uita mai ciudat vamesii fiind 2 acte diferite si sa intre in dilema?
asa crestem noi
buli spune:
la politia de frontiera sint superdragutzi la telefon
si au informatii autorizate
959/9590
madau spune:
Bai cum v-ati facut voi pasaport doar in 2-3 zile cu taxa de 1 mil?. Ca eu tocmai mi-am facut acum 2 sapt si a durat 21 zile lucratoare..asta cu taxa de 1 mil..ptr a fi eliberat in 3 zile se mai plateste SUPLIMENTAR inca o taxa de 1 mil, taxa de urgenta
La copii e musai sa le faceti pasaport, ptr ca neavand CI asta e singura modalitate de a le dovedi identitatea, sau sa-i treceti pe pasaportul unuia din parinti. Eu i-am facut Mirunei pasaport separat ca sa fiu mai linistita.
Ptr pasaportul nostru am avut nevoie asa: taxele platite, pasapoartele vechi, copie dupa cerificatul de nastere, casatorie si CI
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
votati mica dansatoare