pasaport la urgenta-carnet de santate
si-a facut cineva recent?
care sunt pasii.
nu ma trimiteti sa citesc pe net ca-s cheauna,nedormita, copilu mare cu viroza, io gravida hromonala la maxim, in focurile pregatirilor pt niste conferinte la un festival in Lituania si zapacita de numa![]()
multumesc frumos de tot!!
ps.stiu ca Lituania e in UE, dar nu m-as risca doar cu buletinu.merg cu avionul.plec pe 23 mai.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Raspunsuri
Sabina spune:
va roooooooooooooooooog 
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Nora spune:
Sabina, poti fii linistita, buletinul e suficient. Am fost in Romania din Koln si multi romani din avion au verificat treaba asta. Si-au bagat pasapoartele in buzunar si si-au aratat bolentinele, a fost OK.
Am vrut si eu sa fac asta, dar eu am pasaport romanesc cu numele de familie al lui barbate-miu (nume pe care facusem rezervarea online) si ID belgian cu numele de fata, asa ca sunt doua persoane eu, mai speciala, ce sa zic
.
Nora
cu Andrei (20aprilie'99) si Victor (12iulie'01)
Sabina spune:
merci, Nora
.
da macar despre carnetu ala de sanatate as vrea sa stiu....ca-s graviduta totusi.
sau sa-mi fac asigurare??
Sabina si
copiloi spune:
Sabina, sora mea a fist zilele astea la Budapesta (cu wizzair) si la fel, doar cu buletinul. Sunase in prealabil la aeroport si i se confirmase ca-i ok.
In rest ai putea sa-ti faci asigurare doar pentru zilele cand vei fi plecata.
Alina
mihaela_s spune:
Sabina, despre buletin nu stiu, dar asigurare de sanatate trebuie sa-ti faci, chiar daca nu te va intreba nimeni de ea...la noi costa 8 lei pe 5 zile(minim de zile pentru care se face asigurarea), la orice agentie de asigurare-Unita, Omniasig, Tiriac...etc.
Bafta multa, sanatate Sofiei si
.
Mihaela si fetele mele
Sabina spune:
e super ieftina asigurarea ,stiu, merci mult Mihaela
si o sa-mi fac in cel mai rau caz din aia, intrebarea mea era in substrat daca nu cumva carnetul de sanatate imi "ofera" mai multe, dat fiind ca sunt "intr-o situatie" :-)
Alina, multumesc mult si tie ![]()
Sabina si
Carmi spune:
Pasaport in regim de urgenta mi-am facut eu acum 3 saptamani, la Bucuresti. Am ramas uimita ca nu era coada deloc (am fost la ´Pasapoarte´pe str. N.Iorga) si in 3 zile l-am avut.
E simplu, mergi la CEC si platesti taxele pt. pasaport, descarci de pe net formularul (da-mi pe pm adresa ta de email si ti-l trimit eu) si mergi cu el completat (un singur exemplar), in plus iti trebuie o copie dupa card de identitate si...cam atat. Taxa de urgenta o platesti la ghiseu, cand depui actele.
Succes !
Carmi si Fabiano-mic-si-scump (20.10.05)
Sabina spune:
Multumesc mult,Carmi
formularul l-am descarcat si eu intr-un final:)
Ma bucur mult ca nu e coada, asta ma cam descumpanea.Si nici in audienta n-ai fost, nu? super!!
:)
Sabina si
Andries spune:
dar taxa de urgenta la pasaport e 1 mil lei vechi parca...daca ai cartea de identitate valabila, de ce sa te chinui??
Andries
Sabina spune:
nu stiu...mi-e teama in Lituania, as vrea sa fiu sigura de tot ca nu-s probleme.
Sabina si