Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-34

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns machus spune:

Galateanca mea draga! URAAAAAAAAAAAAAAAA! FELICITARI!!!! Sarcina usoara si un bebelus sanatos, frumos si mancacios!!!

Sa inteleg ca barza este prin zona ?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inuta12 spune:

Buna dimineata mamici si viitoare mamici..
dupa mai mult de un an jumate de incercari..sunt in sfarsit insarcinata...chiar cand imi pierdusem orice speranta, cand deja ma resemnasem ca voi trece din toamna pe FIV...
MI-am facut ieri 3 teste..ca nu-mi venea sa cred..iar a 2 a linuta era cam pala...iar azi dimineata inca unul..si e clar..totul se vede foarte bine..SUNT INSARCINATA !
fericita si speriata in acelasi timp..sper alaturi de voi (daca ma primiti si pe mine aici...sunt si eu pacienta dr T.) sa fie totul bine..si sa-mi alug frica si sa raman doar cu bucuria de a fi mamica..
Imi doresc din suflet sa fie bebe sanatos..
si voua va doresc din suflet acelasi lucru..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

inuta12 FELICITARI si sarcina cat mai usoara , sa fiti mereu fericiti la fel ca si acum!Daca imi amintesc bine la voi sotul avea probleme,dar DD a vrut sa va daruiasca cea mai de pret comoara,bucurati-va de ea si multumiti-i lui DD in fiecare zi!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

multumesc din suflet KORA pentru urari..iti doresc si tie tot binele din lume...
ai dreptate..stii ca vorbeam ca vom urma traseul fiv din toamna..
sotul are astenozoospermie..plus streptococul D...mie nu mi-a iesit la analize..dar ii multumesc lui dumnezeu ca inca nu apucasem sa iau si eu antibiotice..
luna mai..nici nu m-am mai gandit la bebe..deje eram resemnati amandoi..eu eram si in sesiune..asa ca numai gandul la bebe nu-mi era..plus ca pe linia resemnari..a venit si o alta motivatie ca sa nu-mi mai para rau de nimic..si anume aceea ca in octombrie vom cununa...asa ca ma gandeam in sinea mea..(ma minteam desigur)..ca oricum nu mai vreau bebe ..ca trebuie sa arat bine ca nasica..
Oricum urma sa luam amandoi ciprinol..inca trei luni..pana in august...apoi iar analize..apoi sa incercam iar..sau sa o lasam balta pana dupa nunta finilor..si apoi sa trecem direct la FIV..
si uite ca acum..cand nu ma asteptma deloc...am ramas...
sa ma ajute Dumnezeu sa nu am probleme in sarcina...bebe sa fie super sanatos...si sa fie bine pana la sfarsit..
Si stii ce e curios..ca intotdeauna mi-am dorit bebe varsator..si daca totul se incadreaza in graficul normal..atunci asa va fi...si asta fara nici o planificare....

A ..inca ceva fetelor...pentru cele interesate...m-am rugat la sfantul Fanurie...si parintele zicea ca sf Fanurie face intr-adevar minuni..si uite ca asa a fost...rugati-va la el...mie mi s-a implinit dorinta intr-o luna.....
aveti credinta in voia LUI ..

Mergi la inceput

Pot sa intreb si eu daca e prea devreme sa merg la Dr T....sau sa mai astept o luna? nu stiu cum se procedeaza in astfel de situatii..
3+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VERET spune:

inuta12 FELICITARI,SA AI SARCINA USOARA SI BEBE SANATOS
P.S. VE-TI FI TREI NASI LA CUNUNIA FINILOR VOSTRI,SI UNUL CHIAR FFF.MISTERIOS,TOATA LUMEA VA FI INTERESATA DE NASICU'DIN BURTICA
BAFTA MULTA

VERET

Mergi la inceput

inuta intr-adevar DD poate face orice minune!Cel mai bine fa si bhcg si apoi mergi linistita la T ca bebe se va vedea!Bafta multa in continuare!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Inuta, felicitari din toata inima! Sarcina usoara si bb sanatos! Incearca sa iti alungi temerile si sa te bucuri de aceasta perioada, totul va fi bine, vei vedea!

poze

Mergi la inceput

felicia tu ce mai faci?Tot inseminari?Bafta multa!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Kora, eu fac o pauza deocamdata... s-a acumulat prea mult stres asa ca am simtit nevoia sa nu mai vad spitale si doctori o perioada... o sa reiau lupta din toamna...

poze

Mergi la inceput