Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-34

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Inuta FELICITARI, SARCINA USOARA, SA FITI SANATOSI, BRAVO, FELICITARI. Sa faci BetaHcg si apoi mergi la Tutu sa vezi pe bebe la eco.

Feli lasa, lasa, ca stiu eu ca nu va mai fi nevoie sa reiei nimic din toamna, nu vezi ca majoritatea fetelor raman cand nu se mai gandesc, planifica....o sa plecati in concediusi o sa vina si bb stiu eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inuta12 spune:

multumesc tuturor pentru urari..sunteti ca de obicei niste dragute..
o sa fac si beta cred de luni..
am o intrebare..e normal sa simt asa ca niste intepaturi prin burtica...parca ar fi niste valuri de dureri usoare...ca de cm....e normal?
am citit pe undeva de ustrogestan pentru mentinere. pot sa iau si eu?are contraindicatii? cate pe zi? si timp de cate saptamani? ca pana imi obtin programarea la Dr T..sigur mai dureaza o luna...din cate stiu eu..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Inuta, tu parca ai mai fost la Tutu, nu? Daca da, eu zic sa il suni pe el dupa ce iei rezultatul la BHCG, si vezi ce zice, poate te cheama mai repede. Utrogestan poti lua linistita, nu are contraindicatii, 2 seara, pana vezi ce zice dr.. stiu ca unele fete luau si 4...
Alexia, ti-am mai spus eu ca retetele altoar nu mi se aplica si mie... dar cine stie...

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Inuta,pentru usoarele dureri pe care le ai( si care sunt normale),poti lua,fara probleme, NO-spa, impiedica contractiile uterine.Este foarte buna,se prescrie si la FIV,pentru ca uterul,prin contractii,sa nu respinga embrionul.Poti lua 3/zi.

Nusy

Mergi la inceput

multumesc..
deci mai bine nospa..pana merg la Dr T..
e ciudat ca nu stiu cum sa ma comport la aceste dureri..fie ale si minore..
o sa iau nospa atunci..
da...am fost la T de multe ori...dar de fiecare ma trimitea acasa..si sa vin cand o sa fiu gravi..
sotul era cu probleme..si situatia trebuia imbunatatita la el...
situatia lui la ultima spermograma se prezenta cam asa
nr. 45 mil
mobilitate 25%...
deci rau (medicii...am mai fost si la altii intre timp..imi spuneau ca scrie ias sau fiv pe mine).. asa ca de vreo cateva luni bune..cred ca din ianuarie nu am mai fost deloc la T..
o sa-l sun de maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Inuta12, FELICITARI SI SARCINA USOARA!!! Ia uita-te putin pe prima pagina

Votati-l pe Gagas cel frumos www.caini-pisici.com/index.php?page=concurs_caini_pisici&poza=1079&pagina=1" target="_blank">aici
www.margento.ro" target="_blank">Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze1
Poze2

...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

Multumesc Zenobia...ce frumos arata....
am 3 saptamani..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Saptamanile pune-ti-le tu la semnatura
Fetelor, pe acest ton vesel va invit la un nou capitol aici

Votati-l pe Gagas cel frumos www.caini-pisici.com/index.php?page=concurs_caini_pisici&poza=1079&pagina=1" target="_blank">aici
www.margento.ro" target="_blank">Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze1
Poze2

...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput