Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-34

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Aveam o rochie neagra, lunga, cu floricele mici albe. Nici eu nu te-am vazut aproape deloc, ca ma uitam la Ioana care se cocosa de ras.

Votati-l pe Gagas cel frumos www.caini-pisici.com/index.php?page=concurs_caini_pisici&poza=1079&pagina=1" target="_blank">aici
www.margento.ro" target="_blank">Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze1
Poze2

...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Nuchi FELICITARI si sarcina usoara nu te gandi la lucrurile rele prin care ai trecut bucura-te de moment.
Alexela asteapta sa treaca 12-14 zile de la ovulatie ca sa faci testul , iti doresc si tie 2 liniute.
Va pup pe toate

"A iubi inseamna a inceta sa traiesti pentru tine, a face ca toate sentimentele omenesti, teama, speranta, durerea, bucuria, placerea sa nu depinda decat de o singura fiinta; inseamna a te cufunda in infinit, a nu gasi nici o limita simtirii, a-ti inchina viata unei fiinte in asa fel incat sa nu traiesti si sa nu gandesti decat pentru a o face fericita; a turna maretie in injosire, a gasi alinare in lacrimi indurerate, placere in suferinta si suferinta in placere; adica a intruni in sine toate contradictiile." BALZAC.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexela spune:

Zeno, acum parca imi aduc aminte. Eu eram imbracata in maro cu portocaliu. Mi-a placut de Tutu zilele astea, ca a avut chef de glume de fiecare data cand am fost la el... Lasa, poate data viitoare o sa ne reperam si mergem la un suc!!!

Mergi la inceput

corect

Votati-l pe Gagas cel frumos www.caini-pisici.com/index.php?page=concurs_caini_pisici&poza=1079&pagina=1" target="_blank">aici
Barzoiul buclucas
Poze1
Poze2

...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexela spune:

Fetele, eu cam plec, voiam sa va urez la toate week-end placut, cu multa dragoste si relaxare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Nuchi, felicitari!!!!
Sarcina usoara si la termen iti doresc, sa faci un bebe sanatos (sau 2).
Daca ai avut probleme, incearca sa stai linistita in pat, sa iei utrogestan (mie mi-a dat T. 4/zi intravaginale) si acid folic. Astea sunt obligatorii si ti le recomanda orice ginecolog,iar T mie mi-a dat sa fac si pregnyl (dar numai dupa ce l-a vazut pe bb la eco).
Bafta multa si multa sanatate!!!
Pupici la toate fetele!

Valentina 11+
noi doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Hop si eu. Sa stiti ca nu am plecat de aici, doar ca am citit si am vazut ca nu era o stare de spirit tocmai buna, asa ca nu am mai scris nimic.
Nuchi, felicitari! Eu am luat 4 Utrogestan/zi, acid folic, Magne B6 si Pregnyl, dar dupa ce a vazut la eco. Du-te cat de repede poti la el. Eventual, daca nu raspunde la mobil, trimite-i un sms si spune-i de cele doua liniute. Multa bafta!
Apropo de zodie, stiti si ziua cand e nascut Tutu? Nu de alta, dar poate ii fac cadou o vizita la sala de nasteri chiar de ziua lui . Asta daca e in august.

Sim 26+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nuchi spune:

Fetelor . Vineri mi-a raspuns pana la urma la tel., dar era probabil Ramona si a spus ca cel mai bine e sa vin da ma vada dr.
Luni vin de dimineata la Buc, fac BETA HCG-ul si pe urma la cabinet.Imi da repede rezultatul? Am sa sun de astazi.
Zeno,parca nu-mi vine sa cred ce ai scris pe prima pagina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns break_fast9 spune:

Nuchi felicitari!!!!!!!! esti tare!!!!

Alexela ....Doamne ajuta! la mijlocul lunii iunie vrem vesti de la tine cu II liniute!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by nuchi
Zeno,parca nu-mi vine sa cred ce ai scris pe prima pagina.

Ba sa vezi si sa crezi!!! Si sa te bucuri din plin de urmatoarele 9 luni!

Barzoiul buclucas
Poze1
Poze2

Mergi la inceput