Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-34
Raspunsuri - Pagina 24
![](images/user_woman.png)
Alé spune:
quote:
Originally posted by sabrinela
Vreau sa va intreb si eu ceva:de ce la mine scrie NE-MODERATE!!Ce trebuie sa fac?
maria
N-ai ce sa faci decit sa ai rabdare. Pina scrii 10 mesaje, vei fi moderata, adica un moderator iti va permite sa postezi pe forum. Nu toti utilizatorii sunt de buna credinta si in felul asta ne asiguram ca respecta regulile forumului.
Apropo, iti recomand si tie sa citesti Regulamentul (e in coltul din dreapta sus). Si nu-ti recomand sa scrii 10 mesaje unul dupa altul, ca sa scapi de moderare, caci nu este permis.
Bine ai venit pe
![](dc.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Zenobia spune:
Maria08, histeroscopul a sosit, il are la Elias. Au tot existat zvonuri de mare efect cum ca n-ar fi venit de fapt, insa iti spun eu sigur ca da.
Bafta la programat.
Stefiuta,
Votati-l pe Gagas cel frumos www.caini-pisici.com/index.php?page=concurs_caini_pisici&poza=1079&pagina=1" target="_blank">aici
www.margento.ro" target="_blank">Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze1
Poze2
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]
Anne_Ma spune:
quote:
Originally posted by dianaf
SALUTARE!!!!!!!!AM SI EU O CURIOZITATE, STIE CINEVA CE ZODIE E TATU?
dianaf
Berbec
http://bd.lilypie.com/1DJtp3.png
![](gravida.gif)
Nicole31 spune:
maria08, daca reusesti sa te programezi pentru histeroscopie, sa-mi spui si mie cum ai facut, ca la mine nu a mers cu SMS-ul! Si l-am trimis de 2 luni! Mult succes!
Zeno, iau o pauza de monitorizari! In rest toate bune! Love is in the air!
Zenobia spune:
quote:
Originally posted by Anne_Maquote:
Originally posted by dianaf
SALUTARE!!!!!!!!AM SI EU O CURIOZITATE, STIE CINEVA CE ZODIE E TATU?
dianaf
Berbec
TATU o fi berbec, dar TUTU stiu ca e leu.
![](icon_smile_big.gif)
![](bandit.gif)
Nicole, bine faci!
![](pupic.gif)
![](inlove.gif)
Clau, pupici la dublu!
![](floare.gif)
felicia_ spune:
Zeno, Clau, Amely ati mai scos capul din barlog?
Amely, nu mai ai poze cu puiutul?
Sabrinela, da, cu Tutu am facut laparoscopie, din pacate au trecut mai bine de 6 luni de atunci si inca n-am ramas... mai sper totusi...
maria08 spune:
Buna dimineata!
Zenobia: Multumesc pentru raspuns! Sa inteleg ca deja e rand mare la histerosco[pul lui T.?!!!! Tu ai facut histero?
Nicole: Nu stiu cum voi face cu programarea......dar ma gandesc s-o fac si pe asta, ca deh.....trebuie sa incercam tot ce se poate!! Cred ca voi stabili o intalnire cu T si vom discuta si despre FIV si despre histero......stai fara grija, vin cu raportul si aici!
O zi buna tuturor!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/claucia/claucia.jpg)
claucia spune:
Daaa, capul mi-e scos din barlog, ce sa spun, precum si picioarele umflate imi sunt pe la plimbare. Asa ma supara...mai ales seara, am picioarele ca niste butoiase. De la caldura, sarat, nu mai stiu. In rest nu ma plang, am luat in kg ok, zici ca am inghitit un ou de dinozaur asa mare-i burtica.
Felicicuta, Amely, Zeno, multi pupici
Amely, iti admir baiatul mai mereu, si pe tine in poza din gradina Botanica, tare frumusica si zvelta mai esti!
O zi buna tuturor fetelor dragalaselor
Clau32+
Alessia Maria
bb mic
Zenobia spune:
Feli,
Maria, inca nu mi-am facut programare la histero, am uitat sa ii zic ieri cand am fost, insa intentionez sa o fac cat mai curand. Nu stiu daca are rost, dar macar sa scap si de grija asta. Asa ca bafta, zic bafta pentru ca la Tutunaru nu exista "liber", ma gandesc. Pupici.
Votati-l pe Gagas cel frumos www.caini-pisici.com/index.php?page=concurs_caini_pisici&poza=1079&pagina=1" target="_blank">aici
www.margento.ro" target="_blank">Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze1
Poze2
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]