Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-34

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bluel spune:

Mmc_nd, multumesc, m-am linistit acum , asa mi-au spus si fetele de la Endometrioza
De asta e bine sa nu iti faci griji dinainte pana nu vorbesti cu doctorul tau, dar de, am vrut eu sa interpretez eu ecografia aia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandaa spune:

Buna fetelor! am inteles ca dr Tutunaru impreuna cu Matei face si fiv. As vrea sa stiu daca a facut cineva gift la Tutunaru sau daca a facut cineva hiv si a reusit. Multumesc mult si va doresc tuturor sa vi se implineasca toate dorintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Buna tutunicilor!
Poate ati auzit de aparatul Maybe Baby - minimicroscop - care este -citez din prospect "un aparat unic de diagnosticare zilnica, cu ajutorul caruia este posibila determinarea din saliva a perioadei fertile si nefertile intre perioadele ciclului menstrual.Hormonul oestrogen in zilele fertile este mai ridicat,datorita acestui fapt si salinitatea este mai ridicata.Datorita maririi de 52 de ori a sistemului optic al aparatului este posibila vizualizarea structurii salivei uscate sub forma de feriga". Zilele fertile sunt cele in care la acest aparat se vizualizeaza structura salivei in forma de feriga.
Acest aparat scuteste incertitudinea si aspectul material referitor la testele de ovulatie.

Personal mi se pare extraordinar de util acest aparat,insa din pacate mie nu imi poate folosi deoarece dupa cum stiti eu sunt nevoita sa urmez procedura FIV.

Daca este interesata cineva de achizitionarea acestui aparat astept PM.

Va doresc tuturor toate cele bune!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

sandaa in primul rand te rog sa rectifici in mesajul tau cuvantul hiv ( suna horor...) cu FIV...., eu am facut FIV cu dr. T si cu dr. Matei,la fel si Madlen ,dar din pacate nu am reusit si vom incerca o noua procedura in septembrie,nu trebuie sa te uiti dupa reusite pt ca fiecare cuplu are problemele sale de infertilitate si fiecare organism reactioneaza altfel la medicamentatie.Iti doresc succes!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristind spune:

Buna fetele!!!
Clau, ce mai faci?? cum te simti??

Eu vreau la mare, luna viitoare. Se mai duce cineva??vreo graviduta?

Doctora mea de familie a zis ca nu sint sanatoasa si ca sa-l intreb pe Tutu.

Va pupic!

kristin 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Kristin, daca tu nu esti sanatoasa, de dr ce sa mai zicem ..., deci o sa iti spuna sa mergi, probabil

Votati-l pe Gagas cel frumos www.caini-pisici.com/index.php?page=concurs_caini_pisici&poza=1079&pagina=1" target="_blank">aici
www.margento.ro" target="_blank">Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze1
Poze2

...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefiuta spune:

dragele mele, pt un timp nu o sa mai pot intra pe aici pt ca imi iau o mica vacanta sa pot invata si merge la examene, sper ca intre timp sa ajung si la Tutu si sa vin cu vesti, sper bune.
ce dragut, Tutu este leu, ca si mine!
va pup si va doresc mult succes, sa auzim numai de bine!

aspiranta la unu, doi sau mai multi bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandaa spune:

Multumesc Kora. Intr-adevar am scris h in loc de f dar din greseala. Multa sanatate si un bebe sa vina cat mai repede!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luiza1318 spune:

pup toate tutunaresele!

eu sunt tare bulversata, sper sa nu va stresez...pt ca v-am mai intrebat, dar mi se intampla o ciudatenie. Eu in ziua in care am fost laparoscopiata era in z17, iar acum am 33 zile de la operatie si 48 zile de la ultimul ciclu...nu stiu ce sa mai cred..pt ca la mine venea ceas 28-29 zile.
s-a mai intamplat asa ceva cuiva?

iza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Luiza, un test ai facut? Poate ai ovulat mai devreme si a apucat sa se fixeze... sau poate dupa, mai stii? Kristind a ramas in ciar inainte de laparo, dar ea a facut in z 28 sau 29, deci apucase sa se fixeze embrionul...

Mergi la inceput