Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-34
Raspunsuri - Pagina 23
![](images/user_woman.png)
stefiuta spune:
buna la toate fetele!
am intrat si eu sa va salut si sa va urez mult succes, va tin pumnii!
din pacate nu am reusit sa va invat pe toate pt ca sunteti f multe, asa ca nu va pot nominaliza pe fiecare si va rog sa nu va suparati.
totusi, am retinut ca Zeno merge azi la Tutu si ii urez mult succes!
Alexela, ce n-as da si eu sa ajung macar la stadiul tau, spor la treaba si sper sa fie cu folos!
va pe toate!
aspiranta la unu, doi sau mai multi bb
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
danielac100 spune:
auziti...
mai am si eu o intrebare
azi am scos fire, dar am uitat sa il intreb pe dr. T daca pot sa prestez..... Am o sapt de la interventie si nu stiu.
Ideea e ca pe foaia de iesire scrie repaus sexual 2 saptamani...
Va pup pe toate...
Daniela
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/claucia/claucia.jpg)
claucia spune:
hello fetele,
Chiar daca nu scriu prea des, citesc zilnic ce se mai intampla si sunt la curent cu tot. Sper numai sa fiu la curent si cu cele mai bune vesti, cu bebei la fiecare dintre voi!
Alexela, stiu ca are T un fix cu prestatul, are si motive sa aiba, insa cazurile practice de multe ori contrazic explicatia logica.
Eu in luna in care am ramas, nu am facut nici stimulare nici nimic, insa s-a intamplat sa ovulez pe o parte pe care bebeului meu i-a placut. Si la monitorizare, mi-a spus T ca se va sparge diseara probabil foliculul, nu mi-a dat pregnyl pt ca era pe cale sa se sparga oricum.
Si am prestat in fiecare seara. In loc de cum spune el o zi da, doua nu (asta mi se pare mie ca e de fapt odata la 3 zile) si nici una da una nu. Pur si simplu in fiecare zi. Pentru ca nu s-or reface toti, dar cativa tot se refac si e de ajuns unul. :-))
Plus ca mai bine inainte (asa cum te-au sfatuit fetele) pentru ca gigeii rezista mult mai mult decat foliculul eliberat si poti sa nu il prinzi in momentul lui de glorie.
In rest, spor la treaba tuturor fetelor, si sa aud numai vesti bune vreau!
Noi suntem bine, am 32 saptamani acum si abia astept o noua eco la 36. Cand voi vedea bebelusha exact cum va arata probabil cateva saptamani mai tarziu....
Pup toate fetele, cu bebei in brate sau pe cale sa vina - cu siguranta
Clau31+
Alessia Maria
bb mic
Amely spune:
Clau, abia astept sa te vad cu printesica Alessia in brate!
cat despre , culmea este ca in luna in care am ramas, si noi tot zilnic am prestat, desi T. recomanda la 3 zile. o fi doar o coincidenta?...
mami de David Christian
"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Iyoana spune:
Bluel, imi pare rau de diagnosticul asta urat! Iti doresc multa sanatate si numai bine!
Sa vii cu vesti bune si cu solutii de la dr. T!
"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )
iyoana
![](craciun.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Bluel/Bluel.jpg)
Bluel spune:
Multumesc Iyoana , T mi-a dat intai Diphereline si pe urma mai vedem, astept inca cm-ul ca sa putem actiona cumva....dar ma ingrijoreaza ca Diphe mi-a subtiat rau endometrul, in loc sa imi reduca fibroamele. Tu ce mai faci?
Alexela , go for it! Iti tin pumnii!
Va pup pe toate
(inclusiv pe Stefiuta care isi face atatea griji)
mmc_nd spune:
Bluel, imi dau si eu cu parerea ca prostu' - daca tu n-ai avut CM atatea luni, oare nu-i normal ca endometrul sa fie mai subtire? Zic si io...
sabrinela spune:
Felicia ms.pentru raspuns,tu ai facut laparo.cu Tutunaru,a desfundat trompele,ai ramas gravida?
maria08 spune:
Buna!
Mai fetelor, pana la urma face sau nu face T. histeroscopie?? A mai ajuns aparatul?? Sper ca nu au fost date deja detalii pe undeva si eu nu am reusit sa le citesc....
Numai bine!!