Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-34
Raspunsuri - Pagina 22
mmc_nd spune:
Alexela, eu in locul tau l-as suna pe dr.T si l-as intreba. Pe mine m-a certat rau de tot ca nu l-am ascultat!!! Stiu sigur ca el recomanda contact o zi da, doua pauza si tine foarte mult sa respecte acest ritm (poate sa-ti explice de ce). 
felicia_ spune:
Alexela, ce dimensiuni aveau foliculii? Ca daca erau mari... poate se sparg mai repede si e pacat sa ratezi bunatate de foliculi... Mie, cand aveam unul de 25 mm mi-a zis clar: "in seara asta". Poate n-ar fi rau sa
si in seara asta, si maine seara... ai ceva semne de ovulatie?
Sabrinela, nici la mine nu a trecut deloc substanta de contrast... merita sa incerci laparo, cel putin vei sti cum stai, macar o trompa sa fie buna, iar in cazul nefericit in care nu se poate face nimic (desi eu nu cred, daca mergi la Tutu va face tot posibilul sa le desfunde) cel putin vei sti ce sanse ai si nu mai pierzi timpul! Bafta!
Pupici tuturor, nici eu nu prea am noutati, dar va urmaresc.
Alexela spune:
Felicia, foliculii erau destul de mari, pe OS sunt doi de 26 si 28, iar pe OD doi de 19,6 si 18,1. Daca e sa mai iau dupa Mmc_nd, astazi ar trebui sa
, ca ar fi dupa schema o zi da, doua ba... Dar daca
si astazi, si maine, oare nu se strica
?!?!?!
Mmc_nd, mi-a nu stiu cum sa il sun si sa-l intreb cand sa ma ... cu sotul meu!??!?! Am uitat sa il intreb dimineata, fir-ar sa fie!!!
Dar cred ca o sa
si astazi, si maine, ca sa nu pierd momentul!
Multumesc pentru raspunsuri!
pupicei
http://t2.lilypie.com/kJ24p3.png
felicia_ spune:
Oho, Alexela, iti dai seama ca asa foliculi au nevoie doar de un mic impuls! Deseara nu e deloc devreme, sunt sigura! Daca nu se sparg azi, la noapte se sparg sigur, asa ca, spor la
:P
alexia28 spune:
Alexela cum a zis si Feli, in seara asta
pentru foliculii babani de pe stangul, eu zic ca poti face pauza maine ca nu cred ca foliculul de 18 se va sparge maine, si prestati vineri iar. Bafta multa
Alexela spune:
Ai dreptate, ALexia, cred ca asa e cel mai bine!
Mersic!
http://t2.lilypie.com/kJ24p3.png
Bluel spune:
Buna fetelor 
Am vesti proaste, m-a mancat undeva sa imi fac o ecografie endo inainte sa imi revina cm-ul dupa tratamentul cu Diphereline (45 de zile de la ultima injectie) si se pare ca nu prea a dat rezultate, ba din contra, mi-a subtiat si endometrul de la 10,6 mm la 1,8 mm!!! Iar uterul e plin de fibroame in continuare, practic numai cel subseros, care oricum nu punea probleme mari, a dat putin inapoi, deci situatia e cam asa:
Eco Ianuarie- Eco Mai
1) ISTMIC: de la 29,2/30,9 mm la 27,4/33,5 mmm
2) SUBSEROS: de la 25,5/25,9 mm la 26,2/18,4 mm
3) INTRAMURAL: de la 10,9/8,4 mm la 15,8/13 mm
Concluzie: uter polifibromatos
Luni am intalnire cu T, sa vedem ce zice el.
danielac100 spune:
Felor,
Am mers la scos fire, este totul OK. M-am speriat cand ama juns acasa ca de unde a scos un fir a iesit nitel sange...
oricum m-am tamponat cu o compresa sterila.
Deci am vb cu T, de luna viitoare stimulam si monitorizam...
El zice ca ne asteapta IA....
Daniela
p.s. Tinem pumnii inimoasei Zeno sa ne aduca azi vesti bune de la dr. T.
ysa26 spune:
Buna fetelor! Nu am mai scris de mult pt k n-am avut noutati,dar v-am citit mereu.
Am si eu o intrebare: cand te internezi pt laparo trebuie sa-ti iei pijamale sau camasa de noapte?
Va doresc mult succes tuturor, sa dea D-zeu sa veniti numai cu vesti bune!!!