Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-34

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielac100 spune:

Fete dragi!
Am si eu niste intrebarinoi.
Dupa cum bine stiti, ca doar v-am facut capul mare pana acuma, miine merg sa scot firele.
La scos fire mai trebuie sa ma imbrac in camasa de noapte si alea, alea, ca tare urat imi e de asta... parca sunt dezbracata in public.
Si apoi, T mi-a zis sa fiu sus la et. 2 la 8.30... la voi cele ce ati mai fost... cuma a fost? apare dansul?
Cauti? Te cauta cineva??? Sau buna ziua, am venit la fire...

Mersi de sfaturi, dar eu cu spitalul nu am deloc experienta, mai ales ca pe unii oameni de acolo nici nu stii cum sa ii abordezi...
Ma rog, no comment.

Va pup.

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidevladut spune:

daniela,
eu mi-am scos firele acum 2 saptamani si o sa-ti zic cum am procedat eu: am ajuns acolo pe la 8 si l-am cautat pe Bogdan (sau pe Ioana), de obicei il gasesti sus la sala de curs. Am vorbit cu el si mi-a zis sa astept 10 minute sa se termine raportul. A venit el apoi si m-a dus intr-un cabinet sa imi scoata firele. Nu trebuie sa iti iei camasa, ramai in ce esti imbracata doar un halatel de vizitator pe care il iei de la usa. Cand imi scotea firele a venit si Tutu cu Ioana. Am vorbit cu toti 3, iar Ioana mi-a facut foaia de externare si concediul medical.Totul dureaza maxim 15 minute asa ca nu ai de ce sa te sperii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Buna fetelor!
Trebuie sa citesc din urma ca nu mai sunt la curent cu noutatile de pe aici!Am intrat sa va salut si sa va pup si sa va spun despre mine ca sunt bine,am fost saptamana trecuta la o eco la Tutu care a fost un scump ca de obicei,la eco a fost totul ok si in septembrie sper sa pot face o noua incercare FIV la centrul de fertilizare al dansului,pana atunci doar analize hormonale mai am de facut in curand si in rest multa relaxare si muuulta dragoste
Va cu drag pe toate si va doresc bafta maxima chiar daca e cam greu pe caldura asta cu

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac100 spune:

quote:
Originally posted by mamidevladut

daniela,
eu mi-am scos firele acum 2 saptamani si o sa-ti zic cum am procedat eu: am ajuns acolo pe la 8 si l-am cautat pe Bogdan (sau pe Ioana), de obicei il gasesti sus la sala de curs. Am vorbit cu el si mi-a zis sa astept 10 minute sa se termine raportul. A venit el apoi si m-a dus intr-un cabinet sa imi scoata firele. Nu trebuie sa iti iei camasa, ramai in ce esti imbracata doar un halatel de vizitator pe care il iei de la usa. Cand imi scotea firele a venit si Tutu cu Ioana. Am vorbit cu toti 3, iar Ioana mi-a facut foaia de externare si concediul medical.Totul dureaza maxim 15 minute asa ca nu ai de ce sa te sperii.

Mamidevladut iti multumesc.
Sala de curs e tot la et. 2??? acolo la maternitate???

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidevladut spune:

da Daniela, tot la et. 2, chiar in capatul holului de la maternitate, eu acolo l-am gasit pe Bogdan.
Bafta multa!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gema spune:

Scumpete pana la 24 de saptamani mie nu mi-a mai recomandat nimic, dar specifica de fiecare data sa iau Biomarin Plus...............trebuie luat si cand alaptam. Deci cu asta m-am lamurit Biomarin la greu.
Asa ca stai linistita nu pierzi nimic...........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Nicole, da, sunt super-incantata de tratamentul naturist, nu mai am deloc dureri la ciclu, iar luna trecuta aveam endometrul de 8.3 in z 10, in conditiile in care pana acum aveam 8 abia la ovulatie, prin z17-18. Tu ce mai faci?
Machus, eu zic sa repetati spermograma, n-are cum sa fie diferenta atat de mare, una dintre ele cred ca e eronata. Sper ca cea mai recenta!
Daniela, bafta la scos fire maine.

Si eu merg la Tutu maine, dar la cabinet, pe la pranz. Mai vine cineva?

Votati-l pe Gagas cel frumos www.caini-pisici.com/index.php?page=concurs_caini_pisici&poza=1079&pagina=1" target="_blank">aici
www.margento.ro" target="_blank">Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze1
Poze2

...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexela spune:

Neata, fetele!
Ce faceti?
Voiam sa va spun ca am fost dimineata la Tutu, foliculii crescusera bine de tot, mi-a facut un pregnyl si... acum astept. Trebuie sa merg din nou vineri dimineata, sa vedem care e starea!!!
Spuneti-mi, stiu eu bine, pregnyl-ul este pt spargerea foliculului?!?!?!? Presupun ca, in mod normal, in seara asta ar trebui sa se sparga, si asta inseamna ca ar trebui sa si , nu-i asa?!?!?! Sau voi cum stiti? Ce ma sfatuiti?!?! Ma rog, nu ca m-ar deranja sa , dar vreau sa fiu sigura ca nu stric nimic daca ... Tutu nu mi-a zis nimic, si am vazut ca de obicei recomanda el in mod expres cand trebuie in perioada asta... Daca vreuna din voi ma poate ajuta, i-as fi tare recunoscatoare... Multumesc!
Acum va pupik pe toate si va doresc o zi frumoasa, insorita si vesela!!!

http://t2.lilypie.com/kJ24p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Alexela pregnylul isi face efectul la aproximativ 36 de ore,ajuta la maturarea ovocitelor si la spargerea foliculilor; e bine sa faceti tot la doua zile,nu mai des si cu siguranta la 30 si ceva de ore de cand ai luat pregnylul trebuie sa ; bafta multa fata frumoasa si inimoasa!
O zi frumoasa tuturor!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexela spune:

Kora, , multumesc pentru lamuriri! Deci mai bine o lasam pe maine seara cu , ca sa nu se strice calitatea ...
Multumesc mult, o zi inimoasa si tie!!!

http://t2.lilypie.com/kJ24p3.png

Mergi la inceput