Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-34
Raspunsuri - Pagina 20
scumpete spune:
buna tutunicilor,
as dori sa stiu daca stie cine,daca dupa 24saptamani dr tutu mai recomanda ceva pe langa BIO-MARIN PLUS?
ajun la el pe 15iunie si n-as vrea sa pierd ceva
Alexela spune:
Buna dragi tutunici!
Ce mai faceti?
Eu sunt la scarbici si, pt ca ieri nu am apucat deloc sa va scriu, mi-am facut acum putin timp sa intru sa vad ce ati mai scris fiecare si sa va dau si eu ultimele noutati. Am fost ieri la spital, la monitorizare. Crescusera destul de mult foliculii aia, mai mult pe partea stanga. Tutu ne-a dat liber la prestat in seara asta, sa vedem daca avem noroc. Ma mai duc la control miercuri, sa-mi tineti pumnii!
Va pupik pe toate!
http://t2.lilypie.com/kJ24p3.png
break_fast9 spune:
Buna fetele!
nu credeam ca ma voi bucura ca imi vin rusii...azi..
maine fac primul diphereline...Doamne ajuta!
Trebuie sa va "declar" ca mare noroc am eu cu voi...doar stiind ca nu sunt singura ma ajuta sa am curaj.
Va doresc o saptamana frumoasa!
Nicole31 spune:
Buna seara, tutunici!
Sa stiti ca va citesc in fiecare zi, chiar daca nu scriu.
Alexela, ce bine ar fi sa fie cu noroc luna asta! Eu ti-o doresc din tot sufletu!
Mmc_nd, mi-ai deschis si mie apetitul pentru inseminare! Numai ca eu ar trebui sa fac histeroscopie inainte, ca sa fiu sigura ca nu fa IA degeaba. I-am trimis lui Tutu SMS pentru programare, asa cum mi-a spus, dar nu mi-a mai raspuns inapoi.
Zeno, ce mai faci? Are efect tratamentul homeopat? Eu am scapat de dureri la CM dupa numai 2 saptamani!
Va pup pe toate!
sabrinela spune:
Buna fetelor,va rog sa-mi spuuneti si mie daca a avut cineva trompele strangulate si s-a mai putut face ceva laparoscopic,am mai citit ca daca nu a trecut substanta la histero.este mult mai grav,la mine asa este,a ramas substanta in trompa stanga.Mai am sanse?
machus spune:
Dragele mele,
Alexela,sa fie cu noroc avand in vedere ca vine si ziua copilului.
Breakfast, imi place optimismul tau!
Daniela,
ma bucur ca esti ok. Presimt ca pentru tine se apropie ziua cea mare.
Zenobia, idem
Eu ce sa zic...
Stiti, eu sunt cea cu trompele permeabile dar rigide. Daca va amintiti mi-a dr T 3 luni de incercari naturale, dupa care tratament dipherelin si apoi FIV.
Am sa va spun ca am repetat spermograma, dar la alta clinica si supriza:oligozoospermie medie si astenozoospermie moderata. Mentionez ca cea de acum 1 an era BETON. Am fost la un dr aici in oras, deoarece T mi se pare din ce in ce mai greu de abordat. Si mi-a spus ca natural nu prea avem sanse cu aceasta spermograma. Si atunci am hotarat, daca tot am aceste 3 luni, inainte de FIV sa incerc o IA, desi stiu ca am sanse mici cu trompele mele. Am zis sa o fac si pe asta. Oricum un eventual tratament pentru sotul meu dureaza 3 luni.
Si daca nu o fi sa fie, am sa fac tratamentul linistita cu diphereline si sotul pentru problema lui (3 luni). Dupa care FIV cu dr T.
Nu zic ca sunt foarte linistita si fericita, dar macar am un plan si stiu ca fac tot ce imi sta in putinta si in tot acest timp am sa ma rog la DD si la Sfintii pariniti Ioachim si Ana. (Nicole - multumesc!)
Va pup!
kristind spune:
Buna fetele!!
Nu am mai intrat de mult, nu prea mai am noutati si mi s-a stricat si PC-ul - deocamdata e la reparat
La Tutu mai merg pe 8 iunie, iar pe 19 mi-am luat bilet la mare!
Se mai duce vreo graviduta la mare?? Avem voie la soare, sa facem baie in mare?? Sau l-am luat degeaba??
Fetelor, ce mai faceti???? Nasicaaaaa!!!!
Va pupic!
kristin 29+
vali_delide spune:
Buna, fetele!
Kristind, finuta mea draga, ma bucur ca ai mai scris si tu! Cum esti, cum te simti? Doamne, ce a crescut bebelina ta, 29 s!!! Noi suntem pitici rau, dar cumintei. pt. amandoua finutele mele!
Kora, tu ce mai faci? Imi lipsesc mesajele tale optimiste!
Iyoana, si de tine mi-e tare dor!
Pupici la toate fetele mele dragi!
Valentina 11+
noi doi
Iyoana spune:
Da, nu am am mai intrat de mult, pentru ca nu am deloc noutati...
Vali , ma bucur ca sunteti bine!
Va doresc tuturor numai bine si sanatate, celor in asteptare sau in tratament, si sarcini usoare gravidutelor noastre!
Vali, Kora, Lucialu
"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )
iyoana