Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-34
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
break_fast9 spune:
quote:
Originally posted by marinar
www.dropshots.com/day.php?userid=284619&cdate=20070518&ctime=004322" target="_blank">sunt mai mare si stiu mai multe cuvinte
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
Marinar draga ...ai o fetita super...parca canta la chitara....sa vezi tu ca se face artista!
![](chitara.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
machus spune:
Marinar,
Emma este dulce dulce dulce !!!!!!!!!!!! Este un copil minunat. Iti vine s-o mananci !!!
Doamne cat imi doresc si eu un .
Smoly,
Mie mi-a venit normal dupa laparo, adica in Z27. (Chiar in ziua a 14a DO, fiindca am fost si la monitorizari luna aceasta). Eu nu am facut drilling. Ce a fost ciudat si la mine a fost ca semnele PM au aparut parca mai devreme. (Cam la 2 zile DO au inceput sa ma doara sanii).
marinar spune:
multumesc mult fetelor de sprecieri. din suflet va doresc si voua un bb titirez.
sim stoian ma bucur ca bb e ok. ff bine ca v-ati luat camera video, eu stau toata ziua si o pandesc. doar ca acum percepe tot si cum ma vede cum se opreste din activitati. asa ca acum vrem sa luam si trepied.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ioanatugs/Ioanatugs.jpg)
Ioanatugs spune:
Buna fetelor!
Va multumesc frumos pentru urari fetelor, la toate!
Alexela multa bafta luna asta, tin pumnii stransi sa fie cu succes stimularea si sa ne dai vesti bune in curand!
Vreti sa-mi votati pisoiul meu pe nume TOMI ? E inscris in concursul Whiskas, are 9 luni si adora sa stea pe tastatura calculatorului. http://www.whiskas.ro/concurs-pisica-lunii.html
Amely spune:
Buna tutunici! am trecut sa va salut, multi pupici din partea mea si a lui David si va tinem pumnii celor care sunt in tratamente de fertilizare si celor care sunt in asteptare de teste pozitive. Doamne-ajuta, sa vina cat mai multe berze in vara asta!
Ioana, iti mai zic si aici La multi ani si sa fii sanatoasa, sa ti se implineasca toate dorintele
Marinusa, ce scumpica este Emma, mai ales cand rade este un poem. A inceput si David sa rada, dar deocamdata doar in somn!
Va pup cu mult drag.
mami de David Cristian
"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mihailescu teodora/mihailescu teodora.jpg)
mihailescu teodora spune:
Amely,ai o scumpete de bb David!
Si Marinao minune de bb Emma!
Amely,Davidutzu cred ca seamana mai mult cu taticu'.Asa percep eu!Oricum,ti se citeste implinirea pe chip!Cit despre urletele lui la baitza,asta e!Se face el mare si-o sa-i placa!
Pup toate tutunicile vechi,dar si pe cele noi!
Cu mult drag,
Teodora 18 +
Mihnea
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou
marinar spune:
neata
LA MULTI ANI tuturor celor care-si serbeaza ziua onomastica!
Zenobia spune:
La multi ani Elenelor si Constantinilor!
La multi ani Mamidevladut!!!
www.margento.ro" target="_blank">Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze1
Poze2
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]
vali_delide spune:
"La multi ani!" tuturor celor ce sarbatoriti azi, multa sanatate si impliniri!
Sa aveti o saptamana minunata!
Pupici la toate fetele!
Valentina 9+
noi doi