Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-34

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

LA MULTI ANI tuturor care astazi isi sarbatoresc onomastica!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Pupici la tutunici.
Nu prea pot sa stau departe de voi, intru mereu sa vad ce faceti si acum am vesti despre bb: avem 10 sapt. (9 zice ecograful, dar minte), si avem 2,4 cm...Am scapat si de probleme, s-a inchis colul ( se deschisese usor acum 2 sapt. si a trebuit sa stam doar in pat), asa ca acum asteptam sa ne vedem la urmatoarea ecografie peste 2 saptamani.
Pup toate fetele mele dragi si sper sa va ajute DD sa vi se implineasca dorinta cea mai mare...si sa va vad din nou vesele si optimiste ca pe vremuri.

Valentina 10+
noi doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

La multi ani tuturor celor ce-si serbeaza ziua onomastica azi

"A iubi inseamna a inceta sa traiesti pentru tine, a face ca toate sentimentele omenesti, teama, speranta, durerea, bucuria, placerea sa nu depinda decat de o singura fiinta; inseamna a te cufunda in infinit, a nu gasi nici o limita simtirii, a-ti inchina viata unei fiinte in asa fel incat sa nu traiesti si sa nu gandesti decat pentru a o face fericita; a turna maretie in injosire, a gasi alinare in lacrimi indurerate, placere in suferinta si suferinta in placere; adica a intruni in sine toate contradictiile." BALZAC.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADA72 spune:

Fetelor va pup pe toate.
Eu vin cu vesti bune: ieri am fost la dom' dr. si suspiciunea de mola s-a evaporat, biopsia a fost ok, dupa chiuretaj arat bine, chiar am, 3 foliculiunde eu facusem tratament sa ovulez si inca unul destul de tare cu Menogon. In consecinta mi-a dat unda verde dupa urmatoarea menstrutie la procreere fara monitorizari, fara tratament si mi-a zis sa vin numai cand raman gravi sa-mi dea tratament de sustinere. Aproape ca nu-mi venea sa-mi cred urechilor dupa cat am patimit de 7 luni de zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Pupici la tutunici!
Intru sa va salut si eu!
La multi ani cu intarziere Elenutelor si Constantinelor!Iyoana,Kora,Madlen,Machs,Maria08,Zeno,Ysa,Nicole,Alexela,Ana_alexia,Marusea...tuturor
Mamicutelor felicitari inca o data pentru titirezi si bosumflici bucalati:Ema si David!
Gravidutelor sarcina usoara in continuare!Vali pupici!
Fetelor nou intrate sa de-a Dumnezeu sa treceti la odisee cat mai repede cu putinta!
Pe mine va rog sa ma iertati ca nu pot sa scriu asa des.M-am obisnuit la endometrioza,unde din pacate ma incadrez si am avut destule probleme in ultimul timp..dar sa stiti ca va citesc
O zi excelenta!
KISSES

nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmc_nd spune:

ADA72, felicitari pentru rezultatele bune, ai sa vezi ca BB este mai aproape decat crezi!!!

Fetelor, sunt aproape socata si amarata cumva: ieri am sunat sa-mi fac programare la dr. T si m=a programat pe ... 22 iunieeeee!!! Si chestie este ca eu as fi vrut sa fac o IA in iunie, ce ma faaaac?!?!?! Asa de algomerat a devenit ca trebuie sa te programezi cu o luna inainte?!?! Incredibil!!!

Madutz, ai cumva noutati, ai reusit sa vorbesti cu dr. T despre urmatorii pasi?

la toate fetele de aici, cam tacute in ultima vreme!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Ada, sunt sigura ca vei veni in curand cu vesti bune!
mmc_nd,tu voiai programare pt monitorizare? Ai spus asta? Daca vrei sa faci stimulare si inseminare, eu zic sa il suni pe dr sa iti dea schema de tratament, si ii spui Ramonei ca vrei monitorizare in z... Nu cred ca nu se poate mai repede!
Amely, Marinar, mamicile si bebicii!
Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Buna fetele!

mmc_nd pai dc vrei sa faci IA tb sa spui asta, ca cele cu monitorizari/inseminari, etc, le programeaza cand au nevoie, nu cand e liber, ca atunci e prea tarziu....asa ca vb cu tutu direct.

Va pup.

Anca 16+ Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADA72 spune:

Va pup, sper sa fie asa, ca prea era sigur mr.T, insa tre sa-mi revin si cred ca mai astept putin, 1-2 luni nu mai mult ca-s constienta ca timpul trece si s-ar putea sa nu fie din prima.
Va doresc si voua numai bine si sa veniti cu vesti bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmc_nd spune:

felicia_, alfa_anca, saru' mana mult de incurajari si sugestii... Eu nu am mai vorbit cu dr. T dupa laparo, sa vedem ce pasi ne mai indica. Stiu doar ca la stimulare ne-a zis ca n-are sens sa facem IA pentru ca n-am facut laparo si nu stim ce-i inauntru. Asa ca, m-am gandit eu , ca poate fac un IA in iunie, ca luna asta am pierdut trenul . De asta as fi vrut sa ajung sa vorbesc cu el cat de curand.

Pe de alta parte stiu ca fetele cu monitorizare vin fara programare in general..

Ufff, taaare-s incurcata, am sa incerc sa mai sun inca o data, poate reusesc ceva mai repede.

Mergi la inceput