Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-34
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
marinar spune:
neata
fete multumim de urari, pupici de la titirezul meu!
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nuchi/nuchi.jpg)
nuchi spune:
Alexela, eu tot closty. am luat luna asta si am avut super valori la monitorizare(cate 4-5 foliculi pe fiecare ovar si toti de 17-22)ca se mira dr. si m-a intrebat daca sunt ptr. FIV. Dupa ce i-am reamintit ca e prima luna de stimulare m-a intrebat daca am de gand sa fac tripleti. Doamne ce minune ar fi...
Acum mi-a dat utrogestan sa iau zece zile si pe urma mai vedem.
Daca nu iese bine vom mai repeta si spermograma sotului la Bucuresti, dar cine-mi poate spune cum ma programez si cat dureaza pana mi se da rezultatul, pentru ca am vrea sa facem cat mai putine drumuri la Buc. si atunci cand primesc rezultatul sa-i fac o vizita si dr. pentru toate fetele
Iyoana spune:
quote:
Originally posted by nuchi
Alexela, eu tot closty. am luat luna asta si am avut super valori la monitorizare(cate 4-5 foliculi pe fiecare ovar si toti de 17-22)ca se mira dr. si m-a intrebat daca sunt ptr. FIV. Dupa ce i-am reamintit ca e prima luna de stimulare m-a intrebat daca am de gand sa fac tripleti.Doamne ce minune ar fi...
Acum mi-a dat utrogestan sa iau zece zile si pe urma mai vedem.
Daca nu iese bine vom mai repeta si spermograma sotului la Bucuresti, dar cine-mi poate spune cum ma programez si cat dureaza pana mi se da rezultatul, pentru ca am vrea sa facem cat mai putine drumuri la Buc. si atunci cand primesc rezultatul sa-i fac o vizita si dr.pentru toate fetele
Nuchi, in primul rand felicitari pentru productia de ovocite! In ce priveste spermograma, probabil ca dr. T v-a spus sa o faceti la IDS, la dna dr. Matei.
Nr. de telefon IDS 021 / 2115862, pret 90 RON.
Cum nu sunteti din Bucuresti, puteti sa mergeti sa faceti spermograma sambata (numai sa suni inainte, la programare si sa intrebi daca este si dna dr.) Rezultatul il puteti avea in aceeasi zi, daca asteptati. In schimb, nu stiu daca il gasiti pe dr. T sambata. Dar sa stii ca dna dr. Matei va va "traduce" spermograma, va va explica ce si cum si va va si spune ce sa faceti daca este cazul. Mie mi-a spus dr. T odata, la intrebarea "cu cine luam legatura, cu dvs. sau cu dr. M?": "E tot aia". Si cam are dreptate ca in materie de spermograma si interpretari analize, dr. Matei e maestra.
Succes!
"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )
iyoana
![](craciun.gif)
smoly spune:
buna ziua tutunicile mele frumoase!ce mai faceti?eu tot astept rusiii dupa laparo..... dau semne ca vin dar...voua la cat timp dupa laparo v-au venit?a avut vreuna dintre voi ovare polichistice si i-a facut T drilling?
incercam la proiectul bebe-mai 2006
marinar spune:
www.dropshots.com/day.php?userid=284619&cdate=20070518&ctime=004322" target="_blank">sunt mai mare si stiu mai multe cuvinte
sim_stoian spune:
Marina, Emma e o scumpa. Uite un pentru ea.
Am fost si eu la dr azi, era foarte agitat, cred ca din cauza noului cabinet pentru fertilizari. Bb Stefan e mai mare cu o saptamana si o zi, are 830 grame si s-a intors si el cu capul in sus.
L-am intrebat pe T cand mai pleaca, asa pentru linistea mea. Se pare ca in iulie va mai pleca pentru perioade scurte - la inceputul si la sfarsitul lunii, iar in rest in gasim acolo. M-am linistit si eu, daca in august il gasesc. toate fetele.
Sim 24+
Stefan
Asa creste bebe
Poze
marinar spune:
si mai avem unul
www.dropshots.com/day.php?userid=284619&cdate=20070518&ctime=055406" target="_blank">tin la silueta asa ca fac abdomene
sim_stoian spune:
Fetelor, am vazut ca sambata la Prima e un film care se numeste "Dr. T si femeile"
Marina, abia astept si eu sa il vad pe bb Stefan in actiune. Ne-am luat si noi o camera video ca sa il putem filma in voie.
Sim 24+
Stefan
Asa creste bebe
Poze