Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-34

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

ioana, nicole

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexela spune:

Ioanatugs, la multi ani! Sa-ti dea DD sanatate, iar soarele sa straluceasca mereu pe straduta ta!!!

Voi, celelalte tutunici, ce mai faceti?!?!?
Voiam sa va spun ca ieri am terminat cele 10 marti la Sf. Anton, asa ca si acatistele voastre vor lua o pauza, pana voi reincepe eu sa ma duc, ca asa se spune, ca e bine sa faci cateva saptamani pauza. Sper din tot sufletul ca Sf. Anton si DD sa ne asculte tuturor rugaciunile si sa ne vegheze la tot pasul. Iar daca vreuna din cele care stiti ca v-ati trecut pe acatistul pe care il duceam eu martea reuseste sa aiba cele doua II mult visate, sa-mi dati de stire!!! Sper ca v-am putut fi de folos!
Maine merge vreuna din voi la dr?!?!? Sau vineri?!?! Nu stiti pe la ce ora il pot gasi la spital?!?! Mai degraba vineri, stie cineva daca e dimineata?!?! Eu cred ca daca merg la 7.30 il gasesc acolo, nu?!?!? La mine azi e Z1, e pt prima oara cand ma bucur, pt ca luna asta o sa fac stimularile pt ovulatie, ceea ce inseamna ca pt prima oara chiar o sa am sanse sa raman , dat fiind ca eu pana acum nu am ovulat mai deloc, sau cel putin nu atunci cand am facut monitorizarile... Daca stie cineva programul lui Tutu, please, let me know!!! V-am zis, eu as prefera vineri. Asta daca vreuna din voi nu stie ca stimularile s-ar face din prima zi... Eu am auzit ca din Z5, sper ca nu am ratat momentul!!!
Astept un sfat de la voi!
Va multumesc!

http://t2.lilypie.com/o2Gep3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Alexela, daca vrei doar sa iti spuna cum se face stimularea (probabil iti va da ova-mit, eu zic sa incerci sa il suni... si, sau te cheama la spital, sau iti spune ce sa iei.Ova-mit se da si fara reteta(eventual zic ca ai uitat-o acasa).
Programul d-lui dr nu il mai stiu..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Ioanatugs, LA MULTI ANI, sa fii fericita si sanatoasa si sa iti dea DD cat de curand un dragalas care sa va inveseleasca vietile.
L-am votat si eu pe Tomi, e tare dragalas. Am avut si eu un motan cand eram si eu mai tinerica si inca ma mai gandesc la el uneori.
Emma-Ioana , LA MULTI ANI, sa cresti mare si sa fii sanatoasa.

Sim 24+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

HRISTOS S-A INALTAT!

Sfanta Sarbatoare a Inaltarii Domnului sa va aduca sanatate si liniste, bucurie si pace alaturi de cei dragi! Sa auzim de bine si de !

Ioanatugs si Emma LA MULTI ANI, cu intarziere (scuze...)

Alexela, mult succes, luna asta ai mari sasnse in a ramane graviduta!

O zi de frumoasa tuturor!

"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeys spune:

Buna tutunicilor.

Alexela, da, vineri la 7,30 e, cel putin eu ma duc pentru analizele pentru laparo si Ioana atunci mi-a zis sa vin. Presupun ca e si dl dr.

O zi superba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

HRISTOS S-A INALTAT!
"La multi ani!" Ioana si Emma Ioana si scuze pt. intarziere, dar ieri nu am deschis forumul. Sa fiti sanatoase si norocoase! Emma,sa cresti mare si frumoasa, sa-ti bucuri toata viata parintii!
Ioana, sa ai parte de fericire si de ce iubesti, sa ti se implineasca marea dorinta cat mai curand!

Dragele mele tutunici,
Pe aici e cam liniste, ce se intampla cu voi? Unde e galagia si bucuria de altadata?
Bun-venit fetelor noi, sa va ajute DD sa ajungeti urgent la odisee.

Multi pupici!!!

Valentina 9+
noi doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Hristos s-a Inaltat!
Tutunicile mele dragi, ce se intampla de e atata liniste pe forum?

Sim 24+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexela spune:

toate tutunicile!
Hristos s-a inaltat!
Va multumesc, fetelor, pt raspuns. Am reusit sa vb cu Tutu la telefon azi la pranz, mi-a zis ca nu e nevoie sa merg personal si mi-a spus prin telefon sa iau clostylbegyt din Z5, timp de 5 zile, si in a 6-a sa merg la el la control. Am mari emotii, ce sa va spun!!! Pentru prima oara simt ca am o sansa sa raman !!!
Va pupik pe toate!
O zi buna!

http://t2.lilypie.com/o2Gep3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole31 spune:

Alexela, ai toate sansele sa ramai graviduta luna asta! Sa-ti ajute DD sa ti se indeplineasca visul, ca meriti!

Mergi la inceput