Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-34

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mmc_nd spune:

LA MULTI ANI, IOANATUGS! Sa fii sanatoasa si luminoasa asa cum te stim noi si intr-o zi sa ne intalnim cu toatele la Tushin cu bb-ii dupa noi .

Madutz, ce-ai vorbit cu dr. T? Parca ieri ti-ai scos firele, nu?

Stefiuta, Arianna, bun venit printre noi!

Fetelor, ce sa intampla, v-a toropit caldura? Incercam un dans de inviorare? Ia sa vedem, haideti cu toatele:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Marinar multumesc frumos iubita pentru urari! Trimite-i multi pupici tizei mele EMMA IOANA care azi face 4 luni, sa-ti traiasca si sa creasca mare si sanatoasa!! Sarbatorim deci impreuna!
Ysa_26 multumesc iubita!
Mm_cd multumesc frumos de urari iubita, sa dea Domnul sa fie cum ai spus!!
Si daca tot a dat tonul mm_cd, va invit la o felie de tort si un pahar virtual sau live, cum doriti, eu va astept la petrecere!!

Vreti sa-mi votati pisoiul meu pe nume TOMI ? E inscris in concursul Whiskas, are 9 luni si adora sa stea pe tastatura calculatorului. http://www.whiskas.ro/concurs-pisica-lunii.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns machus spune:

IoanaTugs, l-am votat si eu pe Tomi!
Stefiuta si Ariana, BINE ATI VENIT! Sa fiti cat mai repede
Breakfast

Animez si eu atmosfera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns machus spune:

LA MULTI ANI Ioana Tugs!!!!!!!!!!

pentru tine!
de sampanie si virtuale au fost delicioase!!!!!
Sa ti se indeplineasca dorinta (stim noi care ) cat mai curand !!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefiuta spune:

mai ce fete faine pe aici!
LA MULTI ANI pentru sarbatorita noastra, iti doresc sa fii sanatoasa, fericita si iubita de cei dragi si nu numai, sa nu te lasi si sa lupti pentru visul tau si sa-l vezi realitate cat mai curand!
ma bucur ca m-am alaturat voua, sunteti minunate!

aspiranta la unu, doi sau mai multi bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns break_fast9 spune:

http://www.flickr.com/photos/12945233@N00/
IoanaTuqs da click pe linkul de mai sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smoly spune:

La multi ani Ioana!!!!Fie ca barza sa-ti aduca bebele mult visat si Dumnezeu sa-ti dea sanatate maxima.

incercam la proiectul bebe-mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VERET spune:

LA MULTI ANI IOANATUGS!

VERET

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

LA MULTI ANI IOANA MULTA SANATATE FERICIRE SI REALIZAREA TUTUROR VISELOR.

"A iubi inseamna a inceta sa traiesti pentru tine, a face ca toate sentimentele omenesti, teama, speranta, durerea, bucuria, placerea sa nu depinda decat de o singura fiinta; inseamna a te cufunda in infinit, a nu gasi nici o limita simtirii, a-ti inchina viata unei fiinte in asa fel incat sa nu traiesti si sa nu gandesti decat pentru a o face fericita; a turna maretie in injosire, a gasi alinare in lacrimi indurerate, placere in suferinta si suferinta in placere; adica a intruni in sine toate contradictiile." BALZAC.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole31 spune:

IoanaTugs, la multi ani! Sa fii la fel de vesela si optimista tot timpul si sa ti se indeplineasca dorinta cea mai mare cat mai repede!
Emma-Ioana, la multi ani si tie, frumoasa mica!
Va pupic pe toate!

Mergi la inceput