Aradence minunate! (71)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Anca, noi mergem la Marienut. Daca ai trimitere nu platesti nimic si chiar si fara e undeva la 300.000 cred. Nu mai stiu exact ca n-am fost cam de multicel pe acolo. Oricum eu sunt super multumita de ea. Daca vrei iti dau numarul ei de telefon.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina33 spune:

Salut, Flavia sper ca ai visat frumos...:)
Dragos a facut febra vinerea trecuta- pina la 30,5 dar l-a repede pe picioare doctorul minune :)Duminica deja a fost ok fara pic de febra.
Minunate sunt homeopatele astea!
Gabi au dat rezultate ce ai luat tu? Tre sa iau si eu....

La multi ani Vladut!!!- cu intirziere- sa cresti mare si frumos!

Dragos iar a inceput sa plinga la gradi, ma dispera, nu stiu ce are, s-o fi certat cu prietenii lui si nu mai vrea, chiar nu stiu dar ma dispera dimineata...

Alina si bebe Dragos
http://www.dragos.inarad.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

La multi ani Vladut sa cresti mare, sanatos si cumointe alaturi de familia ta!
Alina sa stii ca ma simt mult mai bine, nu mai imi simt ovarele inflamate, dar inca nu ji-a trecut de tot. am avut prea multe ca sa imi treaca in 2 zile. Cred ca am racit si la nervul sciatic, pentru ca ma dor salele intr-o parte cand ma aplec iar intr-o zi era sa nu mai imi pot misca piciorul. O sa il sun miine si ii spun si de chestia asta.
Ioana tot la mien sub birou e. Mi-e ciuda ca aparatul foto e la Cipri la birou , ca as fi vriut sa o filmez cum se taraie.
Ioana, nu mai zici nimic? Asa scurta?
Anca imi pare rau de Alex ca are bronsita alergica. Nr. tel Satamrean 250908 si e pe Praporgescu, nu stiu sa iti spun exact adresa, dar e putin mai inspre centru ( vreo 2 blocuri) de la intersectia cu Ineului.
Clau imi pare rau si de tine. pune-ti macar lapte in cafea siar trebui sa ai calciu la tine in caz de caderi din astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancapolgar spune:

Clau,mai bea si tu cafea decofeinizata.Asta fac si eu,ca sunt mare cafengista.Cofeina papa calciul din organism,mi-a spus si cardiologul,dar inca sunt in faza in care incerc sa trec total pe cafea decofeinizata.

Anca , mami de Alex
Poze
"Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului."
Nimic nu e imposibil pentru cei care privesc catre cer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

As vrea sa dati ceva exemple de homeopate, de exemplu pentru tuse sau raceala. Eu nu le-am dat niciodata si as vrea sa incerc. Pot doar daca mi le prescrie un medic sau pot incerca sa le dau si asa...din auzite? Sau ma prezint la farmacia respectiva si imi recomanda farmacista? pls

Ma bucur ca va plac cainii nostri. Mai avem doar un catelus, care pleaca si el maine la noua lui casa.

Diana, te pregatesti pentru ziua puilor tai, nu-i asa?

Carmen, am vazut si eu pozele cu Mela, e superba piticuta ta.

poze

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Iiiiiiiiiiiiilllllllllddddddddddiiiiiiiiiiiii! where are u???

poze

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

Ceau fetele!
Si pe mine ma intereseaza care-i faza cu homeopatele , ca tot v-am auzit si nu stiu "cu ce se mananca".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

Anca imi pare rau de alexutzu ca are probleme . Lasa ca se face el bine!
Eu de Geanta si de Dumitra am auzit ca sunt pediatri buni.Consultatia costa 20 ron la Geanta daca mergi la cabinetul de pe victoriei si 70 ron daca vine la domiciliu, si la Dumitra cam 40 ron. Daca te intereseaza pot face rost de nr lor de tel . Imi zici tu daca vrei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Multumesc din suflet ptr urari! Nu-mi vine sa cred cum trece timpul...

Ada, ne pregatim deocamdata intelectual, facem planuri, liste, etc.

Cristina, am vazut pozele cu Mara, o dragalasa zambareata!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

Ada aici sunt. Ma bucur ca ti-ai adus aminte de mine ,si imi simti lipsa .De citit am mai citit, dar nu prea am avut chef sa scriu si oricum n-am timp numai seara ca David a luat-o singur la plimbare ,si tre ' sa umblu toata ziua dupa el prin casa .Dar merge bine acum singur .Ii place la Vladut sa se plimbe cu tricicleta, si noi i-am luat la David una si-i place la nebunie.

Flavia no tine-te bine ca de-acum incepe distractia cu plimbatu. Vai de spatele tau o fi ,dar sunt asa de dulci cand incep sa paseasca ,par atat de mandri de ce stiu ei sa faca ,incat uiti ca te mai doare ceva.

Clau nasoala treaba cu calciul ,dar cred ca si vremea asta schimbatoare isi pune amprenta. Si eu m-am simtit destul de aiurea zilele astea ,mai ales luni am fost in oras sa-i facem la David pasaport si dintr-o data mi s-a facut un rau ,de-am crezut ca lesin ,aveam inpresia ca plutesc si greu mi-am revenit de-abia mai spre seara.

Ildi si David (2 mai 2006 )
poze

Mergi la inceput