Aradence minunate! (71)
Raspunsuri - Pagina 24
niko_26 spune:
Ceau fetele
Mendi , eu am fost la doctorul Popa Adrian, de la Laser Sistem, care are program lunea si vinerea de la 17.00.
pufymic spune:
LA MULTI ANI VLADUT!!!!!!!!
Sa fii sanatos, fericit, sa-ti iubesti mult parintii si surioara si sa ai o viata minunata!!!!
Diana sa va bucurati de Vladut!
Eu
flavia ramona spune:

Vlad 

Sa fii fericit si sanatos alaturi de familia ta.
Alina.a ce burtica faina ai. Chiar nu se vad deloc kg puse. Ma apuca nostalgia
. Si hainutele ce sa mai zic, frumoase rau de tot.
Anca, imi pare rau de Alex. Si eu sper sa nu aibe Bogdi probleme pt ca, la fel ca alina, am rinita alergica.
Bunicul tau cum e?
Alina, vad ca si Ade face ca Bogdi. Stiti ce e culmea, ca in zilele cat l-am lasat pe "drumuri" a mancat de s-a minunat lumea de el. Sambata nu mai stia matusa mea ce sa-i dea ca tot plangea de foame. A mancat enorm de mult. Cu mami face la fel, dar cu mine
.
Alina33, nu stiu de ce da am visat cu tine azi noapte
.
Carmen, se executa Bogdi, cum nu. De fapt eu trebuie sa ma execut ca el vrea tot timpul asa cum ai vazut in filmulet.
Nico ce face Maia? Nu ne mai pui poze cu ea ca nu am vazut-o de mult.
Monica? Veronica?
Clau, ai mare grija ca si eu patesc faze de genul. Cafeaua nu e buna pt noi, cel putin nu in cantitati industriale.
Va las ca trebuie sa ma execut
.
adablackcat spune:
La multi ani Vladut de Diana!!!
poze
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
alinamoro spune:
LA MULTI ANI VLADUT!

Sa cresti mare si cuminte, sa fii fericit alaturi de parintii tai si surioara ta scumpa.![]()
Diana, sa va traiasca fecioru' si sa va bucurati de el multi, multi ani.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze 1, poze 2
niko_26 spune:
.
Flavia ii bine Maia.Am sa pun si poze zilele astea cand am putin timp liber.Sa ne zici cand mai ajungi prin parc sa-l vedem si noi pe plimbaretzul tau mic si sa mai stam si noi la povesti ca nu ne-am vazut de mult
ancapolgar spune:

VLADUT
Fetele care ati dat Biotics piticeilor,care e doza pt ca nu vreau sa o mai intreb pe tacanita mea de dr de familie?
Flavia,pe bunicu-meu l-au operat,i-au luat piele de pe brat si au cusut-o peste rana de la picior,sa i-o inchida,pt ca din cauza diabetului nu se vindeca nicicum.Acum mai trebuie sa stea in spital pt ca inca nu are voie sa puna piciorul jos.
Alinush,cine stie,poate ne intalnim candva pe la Praid.
Numai ca va fi f greu pt noi financiar...vedem noi cum ne descurcam si cu asta.
Fetele,ajutati-ma,spuneti-mi un pediatru bun si cat de cat ieftin.
Anca
, mami de
Alex
Poze
"Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului."
Nimic nu e imposibil pentru cei care privesc catre cer.