Aradence minunate! (71)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Salutare fetelor!
Adelina ma dispera ca nu vrea sa pape de cateva zile, isi face greata cu mancarica, daca insist vomita, asa ca nu ma mai obligat-o, sper sa-si revina cat mai repede.

alina.a, am vazut pozele cu burtica, foarte frumoasa si tu la fel, tare bine arati gravidutza. Hainutele sunt super, cred ca te uiti la ele de multe ori pe zi, asa faceam eu cand eram gravida cu Dragos, le scoteam din dulap de nu stiu cate ori pe zi si ma uitam la ele. De unde te "aprovizionezi" cu hainute?

Gabi, nu i-am recoltat urina Adelinei ca nu mai am pungi, maine merge Calin sa-mi i-a de la Bioclinica. Nu mai e asa urgent, dar vreau totusi sa-i fac un examen de urina.
M-am gandit ca poate mai simplu ar fi daca as pune-o pe olita, nu stiu daca ar face...nici n-am olita, trebuie sa cumpar. Am vazut ca la bucurii o fetita face deja kk pe olita.

Alessia, eu nu prea am unde strange semnaturi ca sunt toata ziua acasa cu bebelina, daca as fi la serviciu ar fi ceva. Totusi, trimite-mi lista sa incerc. Iti trimit pe PM adresa de mail.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

alina multumesc.hainutzele le-am luat din szeged si tot de acolo voi lua si ce mai am pe lista.la cora sunt fff ieftine hainele,doua body-uri au fost la aproxi 5 roni unul.si la cele doua magazine de langa tesco am mai fost,de la brendon am luat cateva.toate ziua le mangai...le intind pe tot patul si mi-o inchipui imbracata in ele.acum i-am atras atentia daca se poate sa stea macar pana pe 1 iulie,pe 25 iunie imi vine mobila de dormitor si va fi haos in casa.

alina 29+ cu bb Elisa
asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Alina.a pai se poate sa ai atatea poze sa nu ni le arati? Esto o gravida tare frumoasa si radiezi de fericire. ce gradina frumoasa ai!
Sunteti la strand de e easa liniste pe aici? Mergem si noi deseara la o zi de nastere. Vine soacra-mea sa stea cu copiii.
AlinaM tu m-ai intrebat de poze de la ziua mea... vreau sa spun ca nu am nici una.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancapolgar spune:

Flavia,nu am cuvinte! Imi venea sa il pap pe Bogdi prin monitor,ce dulce e cum merge!
Noi am fost azi la Korodi si in sfarsit m-am lamurit care sunt problemele lui Alex.Mi-a zis ca are bronsita de tip alergic,problemele sunt din nastere,ca vom avea probleme cu el pana pe la 7 ani,deci in fiecare an trebuie sa ii dam imunostimulatoare si sa il ducem la Praid sau la mare.
Ati fost careva cu strumfii la dr Satmarean? Stiti adresa exacta a cabinetului (pe Praporgescu) sau programul ei?

Anca , mami de Alex
Poze
"Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului."
Nimic nu e imposibil pentru cei care privesc catre cer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Flavia chiar ca e un scump Bogdi.Dar ce sa executat, a lasat joaca si a plecat la plimbare cu tine.Mela nu sia- dorit sa mearga de manuta a preferat in patru labe.Pupici la faetisoara bronzolita.
Alina si ce mananca Adelina totusi,daca mancare nu vrea?Iti vine sa crezi ca din acest punct de vedere cu Dragos nu ai avut probleme?Yeeeeeeeeeeess vin hainutele .
Anca e fain si la Praid si la mare .Asa ca daca e musai sa mergeti,saracii de voi ce nasol va fi
Alina.a foarte faine pozele .Arati foarte bine si nu se vad 10kg in plus??!!Eu tot la parerea mea raman cum ca o vei duce pe BBlasa Elisa pana aproape de termen.
Diana si Gabi prefer sa o "manance-n pasarica" acum decat mai tarziu sau poate si mai tarziu ,adica in liceu.Oricum saptamana trecuta era in perioada de incubatie si habar nu am avut ,copiii s-au jucat bine mersi .Daca e sa o faca are toate sansele si fara sa se fi intalnit acum.

mami Carmen si Melania Ioana(14.01.2005)

POZE

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

quote:
Alina si ce mananca Adelina totusi,daca mancare nu vrea?

Tzatza! Dar nici cu aia nu se "streseaza" prea tare.

Anca, Dragos a inceput cu bronsita alergica la 1 an jumate, am observat atunci ca respira mai greu cand se juca cu mingea afara si era praf(parca era obosit), apoi a inceput o tuse enervanta(mai ales dimineata la trezire) care a durat destul de mult, racit nu era, el foarte rar s-a imbolnavit cu febra, tuse... Am facut atunci tratament 3 luni cu Claritin(uneori Flonidan, e acelasi) dimineata si Ketof seara, dr. Geanta ne-a prescris. Si-a revenit destul de bine, dar periodic mai tusea si iar faceam tratamentul,cand incepeam ii dadeam pana terminam sticluta. De la 2 ani l-am dus la mare si efectul s-a vazut in primul an, a tusit tot mai rar, am fost si al 2-lea an si anul trecut nu ne-am dus ca eram eu insarcinata, am fost la Praid o saptamana. Acum mai tuseste cateodata si ii dau Aerius cateva zile si ii trece. In fiecare toamna i-am dat pentru imunitate broncho-vaxom 10 zile pe luna, 3 luni consecutiv. Ma mosteneste pe mine ca si eu am rinita alergica.
In iunie mergem iar la Praid, nu neaparat pentru tratament, noua ne-a placut tare mult anul trecut si acum mergem cu prietenii de la Cicir. Am vrea sa mergem si la mare anul acesta.
Dr.Korodi mi-a zis si mie ca ar fi bine sa-l ducem la mare pana la 7 ani.
Azi am fost la homeopat sa ne dea un tratament pentru alergie, vorbisem cu el mai demult, dar abia acum ne-am programat.
Wow cat am scris!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

LA MULTI ANI VLADUT

Diana sa-ti traiasca flacaul si sa va aduca numai bucurii.

Ildi si David (2 mai 2006 )
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

la multi ani vladutz!diana sa-ti traiasca flacaul,sa aveti o zi superba!
gabi,carmen multumesc.eu vad bine kg in plus.si strang tare din craci sa ajung cu ea pana pe 25 iulie ca mi-ar place sa fie leu ca mine.
flavia atat de bine ii sta lui bogdi in roshu!si e bronzat nu gluma.e tare dragalash micul microbist.

alina 29+ cu bb Elisa
asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Vladut
Sa ai o copilarie frumoasa
Diana, sa-ti traiasca fecioru si sa ai numai satisfactii din partea lui

Eu ieri am ajuns mai mult moarta decat vie Am avut cadere de calciu, dar niciodata nu mi-a fost atat de rau. Adevarul e ca ieri am cam exagerat cu cafeaua si nici de mancat n-am putut manca decat un mic gombot. Nu cred ca vreti sa stiti ce m-a certat Clau , azi mi-a pus si mancare cu mine N-as fi venit la serviciu dar mi-e sefu plecat si nu pot lasa departamentul fara noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

La multi ani, Vladut!

Sa ai o copilarie fericita si sa-i ascuti pe mama si pe tata!

de Mara

POZE

Mergi la inceput