Aradence minunate! (71)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Vladut La multi ani!,inca o data din partea noastra.
va mai citesc maine si ma uit pe poze,noapte buna.

mami Carmen si Melania Ioana(14.01.2005)

POZE

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

Alina a uitandu-ma la poze m-a apucat nostalgia . Si ce repede a trecut timpul ,nu demult aveai trecut la semnatura cateva saptamani ,iar acum mai ai putin si-o ti pe bebe Eliza in brate, si baietii o asteapta macar m-au au pe cine petiiii. Frumoasa colectia de hainute si sunt chiar mai faine ca ce se gaseste pe la noi ,sunt mult mai colorate si mai ieftine .

Alina m mareee zici . Ne bate si pe noi gandul ,dar de n-ar fi asa departe .Voi cum vrerti sa mergeti cu bilet prin agentie sau gasiti acolo cazare?La Praid si la Sovata am fost si noi cand am venit de la mare am stat vreo 3 zile ,acolo e de mers doar daca e nevoie (cum e si-n cazul vostru) ,in rest mie mi s-a parut mult prea plitisitor ,te plimbi cat te plimbi dar la un moment dat numai ai ce face ,dar important e ca e salina si aerul curat care ii ajuta pe multi care au probleme.

Anca imi pare rau pentru Alex ca-i bolnavior, poate face-ti cumva si reusiti totusi sa mergeti cu el daca la mare nu ,macar la Praid ,acum cand e micut.

Ildi si David (2 mai 2006 )
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Anca, noi cu Dragos am fost la Geanta si cu Adelina la Marienut, de ea imi place tare mult.

Ildi, nu mergem cu bilet la mare, in ultimii ani am stat la o vila langa Eforie, faceam rezervare din timp, proprietara e o doamna tare draguta din Maramures si pretul era foarte bun. Anul acesta nu stim exact cum vom face, dar sigur nu cu bilet mergem, am vrea sa mergem in Bulgaria, dar in august cand am vrea noi sa mergem e cel mai scump. E cam lung drumul si cu piticii e cam greu, daca mergem vom face oprire undeva peste noapte, de obicei nu ne opream decat putin sa mancam sau sa ne mai intindem picioarele.
Edit: Intr-o vara am fost la Navodari cu tabara, ne-au lamurit niste prieteni din Oradea sa mergem cu ei, dar nu a fost prea fain ca era aglomeratie, in camera am stat cu ei si mancarea a fost super buna, dar cu atatia copii iti dai seama ce harababura a fost.

Ada, nu stiu ce sa zic...ar fi bine sa mergi la homeopat intai si apoi poti sa-l suni de cate ori vrei, cel la care merg eu(si Gabi, alina33) e tare dragut si amabil. Nu stiu sa-ti zic anume care-i de tuse, febra... Daca vrei iti dau nr. de telefon sa te programezi, ieri am fost si noi, mi-a dat si mie tratament pentru rinita alergica.
Cand mi-a facut Adelina febra de exemplu l-am sunat si mi-a zis sa-i dau Oscilo de 2 ori pe zi si formula 76 tot la 2 ore.

Clau, eu am inceput sa beau o cafea "speciala",cica e cafea cu proprietati medicale, m-a trombonit si pe mine o colega care e reprezentat. Uite www.mlmlifestyle.ro/cafea_gano.htm" target="_blank">aici Gano cafe, eu am 3 in 1. Daca cauti cu google dupa gano excel gasesti mai multe informatii.

Niko, Geanta are si 80-90 ron la domiciliu.

Cristina, am vazut pozele, scumpa si zambareata Mara.

Ieri am observat ca Adelina are ceva alb pe buza in interior, avea o afta si dimineata era extinsa...am fost la dr. de familie si ne-a dat ceva solutie ca si pentru candida, a zis ca de la rosii a facut. I-am dat intr-o zi putina rosie ca mancam eu si se tot holba la mine, dar nu i-am dat mult, i-am mai dat fiarta si n-a avut nimic.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Intru sa va spun ca am vazut toate pozele, copii care mai de care si caini mama mama ca mi s-a facut frica.

Ildi, pai cum sa nu-ti simtim lipsa. Eu si la plimbare ma tot uit dupa voi.

Noi avem ceva muci de azi dimineata, dar a;tceva nimic. Ii dau Oscillo si o sa cumpar si Formula 76.

Ma duc la somn, va mai sciu maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Neata!
VOrbiti de muci? si Raul are
Ieri am avut o ziiii, mama mama ce nasoala. Am ajuns acasa la 10 si pur si simplu n-am mai avut putere decat sa ne bagam in pat si somn de voie Azi dimineata abia ne-am trezit.

Niko, io zic sa stai departe de Geanta...s-a tampit rau...ma rog faci cum crezi. Ma gandesc ca Adriana ti l-a recomandat. Da intradevar atunci a fost interesat, dar eu una am cateva experiente urate cu el. Nu pot sa-l uit de cand mi-a facut copilul prost Atunci am crezut ca-l scoate Clau din casa, dar eram disperati si am inghitit, dar gata. oricum atunci ne-a chelit de 1 milion.

Alina, mersi de sfat, dar eu Amaroiu nu-l inlocuiesc cu nimic Sunt dependenta de el

Ildi cum sa nu-ti simtim lipsa, dar cum a venit caldura m-am gandit ca sunteti mai mult la plimbare si de aia nu prea intri. Pupici la Davidutzu

Concediu? oare ce-i ala? Anu asta ne-am cam ras de pe lista, avem 3 nunti care ne chelesc de bani, plus ca mai avem una alta de facut prin casa, asa ca ne-am hotarat sa renuntam la planurile de concediu. Vom merge probabil cateva zile la bunica mea in Bihor si cateva zile pe la Savarsin. Bine si asa

Aaaaaaa era sa uit, aseara m-am intalnit cu Claudia Maria. Asa de mult a slabit Mi-a spus ca va pupa si ca in cazul in care mai facem vreo iesire vrea si ea sa vina, daca nu e plecata din localitate. Acum lucreaza la sucursala BancPost de la Intim si mi-a spus ca e mult mai bine. Curand va fi matusica, sora sa trebuie sa nasc cam intr-o luna si mama ei merge in Australia, a primit viza pe 1 an. Cu Ana Maria sta acum o femeie dar de la toamna o da la gradinita

Mergi la inceput

Neata' am pus cateva www.flickr.com/photos/47847315@N00/501227650/" target="_blank"> POZE NOI .

poze

Mergi la inceput

am uitat

La Multi Ani, Ildi
Multa sanatate si mult noroc in viata. Sa ai parte numai de bucurii si satisfactii din parte lu David

Mergi la inceput

LA MULTI ANI TEO

Ada sa-ti traiasca sotiorul si impreuna sa va bucurati de copii minunati pe care-i aveti.

Clau merci

poze

Mergi la inceput

Mendi eu cat am fost insarcinata am umblat la Guset ,el are cabinetul pe Eminescu .Mi-e mi se pare ok, adevarul e, ca eu n-am avut probleme am ramas insarcinata imediat (am vrut neaparat sa fac un tauras si mi-a reusit)si nici in timpul sarcinii n-am avut nici o problema .In cazul tau poate te ajuta fetele ,am inteles de la ele ca la Szeged e un dr. k-lumea, daca te intereseaza sigur o sa afli mai multe detalii de la ele.

Si ca un SFAT ,stergeti numarul de telefon , trimite-l mai bine pe PM ,la cine vrei.

poze

Mergi la inceput

La multi ani, Teo!
Ada, sa-ti traiasca sotioru si sa va bucurati de el inca 100 de ani de acum incolo

O alta dereglata SI io sunt dereglata rau, mult mai rau ca tine...mie o luna imi vine 2 nu, dar dintotdeauna am fost asa si uite ca am ramas si gravida si am facut un copilas sanatos. Io cand am ramas gravida n-am avut ciclu de 2 luni

Da si eu zic ca si Ildi, sterge numarul de mobil

Ildi, am vazut pozele. SUPERBE

Mergi la inceput