Piatra Neamt ,Perla Moldovei (21)
Raspunsuri - Pagina 16
crissandrada spune:
Buna dimineata. Eu tot pe fuga intru ...
Dana si Adriana sunt spirale colorate la Cosmos, am luat eu de la Barila dar parca mai sunt si alte firme...
Criss
si Andrada
(12.09.2002)
‘Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea, invat de la fiecare trecator’ -Emerson
LoraG76 spune:
'Neata!
Si-o cafeluta...
Da, ne-am intalnit cu Adriana si Lara...si a mea era imbracata ca la tara...asa o imbraca doamna, n-am ce face...de parca n-ar avea haine...face niste combinatii de te doare mintea!
Dar ei nu-i place ce ne place noua si eu o las in pace, bine ca are grija de copil, ce s-o mai stresez si eu cu hainele...asta e!
Sunt spirale colorate, am luat si noi, dar nu mai stiu de unde...
O zi buna la toata lumea!
Lora, mami de IUSTINA
lunna27 spune:
Neata!
Bei,eu am glumit la faza cu piratul
...serios,daca as fi in locul Laurei (sau al altei fete cu bona)si mie mi-ar place sa stiu amanunte din astea.Oricum ieri era si soacra ei cu bona.Deci Adriana, nu lua chiar tot in serios,sper ca ma ierti ca te-am dus in eroare
!
Criss eu chiar nu am vazut niciodata ,am sa caut si eu spirale din astea!Hai mai des pe la noi!!
Dana
Adriana_78 spune:
Dana, eu am luat-o de buna ... acum daca Laura a citit bine, daca nu ... nu era oricum ceva grav.
Criss, da unde e Cosmos?
Lora, exagerezi, mie mi s-a parut dragut imbracata Iustina.
Ianusca, da unde il scoate bona ta pe Ian? Nu vin si ei in parc la Aurora?
Adriana si Lara
LoraG76 spune:
Mai, mie mi-a scapat...despre ce tot vorbiti voi, ce pirat...ce discutie ati avut si eu n-am prins firul? Adica io sa nu stiu???? Sa nu fiu la curent cu tot???? Hm!
Lora, mami de IUSTINA
LoraG76 spune:
Haha...hai, mai, c-am glumit, stati linistite! 

Adriana, vrem si noi pietricele din alea colorate! De la ce magazin le ai? Iustina tot povestea aseara ca s-a jucat "cu Lala cu peticele coolate"...![]()
Lora, mami de IUSTINA
Laura25 spune:
Salut!
Am fost aseara cu ei la Cut si i-am tuns. Pe Bianca a luat-o cu foarfecul si a fost ok, a plans f. putin. Dar Rares a tinut-o intr-un urlet cu tremuraturi toata operatiunea. Cred ca l-a traumatizat, ca asnopate s-a trezit de nush’ cate ori plangand si abia-abia il linisteam. Prin urmare, sunt varza azi! Mi-a sunat telefonul dimineata sa ma trezesc, l-am inchis si m-am trezit la 8 fara 7 minute! Nici nu stiu cum m-am machiat si cum m-am imbracat. I-am tinut teorie bonei legat de imbracat (in timp ce ma macheam si ma incaltzam
) si i-am scos un teanc de bluze subtiri cu care sa-i imbrace (ieri am bagat la “haine mici pe care nu le ai folosim” treningurile alea groase
).
Mi-a trimis Adriana pozele ieri, dar cu Rares urlator de la jumate de ora dupa ce a adormit, nu am mai apucat sa le pun pe net.
Normal ca ma bucur ca are cine “para’ bona. As vrea sa stiu tot ce face si tot ce zice, desi am destul de multa incredere in ea. Adriana, adevarul e ca am patit-o si eu cu Bianca sambata la topogan. S-a suit sus, dar cu opriri prin tuburi sa bata in ele, ca suna fain, si s- afacut coada in urma ei. Un copil cam de 5-6 ani a trecut peste ea intr-un tub, i-a dat cu piciorul in cap si era sa o calce pe mana. Apoi s-a oprit in varful topoganului si statea acolo
. Si nu asculta daca ii spui ceva, face cum si-a propus ea. Dar nici nu isi da drumul pe topogan la vale, nici nu se intoarce. Si mie mi se pare periculos acum pt ea sa se urce acolo. Si stiu ca bona nu are cum sa se urce dupa ea. Asa ca sunt de accord cu ea sa nu o lase se urce, chiar daca Biancai nu-i convine. Faptul ca a zis ca nu-I dupa cum vrea Bianca in situatia respective, pe mine am multumeste. Inseamna ca e autoritara cand trebuie si nu ii lasa sa faca ce vor, chiar daca e periculos pt ei, numai pt ca plang si fac figuri. Faza cu “nu stiu de unde a invatat” … nu stiu, o fi zis si ea asa …
In alta ordine de idei, participam la concursul de pe site-ul Pampers. Va rugam mult sa ne votati. Intrati aici: http://activefit.pampers.com/ro_RO/gallery_view.php?id=831 si urmati instructiunile de votare. Nu costa nimic, chiar daca va cere la un moment dat nr de mobil. Multumim mult!
Laura
de shtrumphi,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi
Adriana_78 spune:
Laura, e bine ca face asa cum i-ai spus;oricum fiind si soacra ta cu ei, cu 2 persoane sunt in siguranta.
Asteptram poze cu noua tunsoare.
Lora, n-ai pierdut nimic - povestisem eu ca bona Laurei a lasat-o pe Bianca sa planga, pt. ca nu i-a dat voie la topoganul din parc, zicand ca nu e dupa cum vrea ea.
Pietricelele sunt jos la Fidelio, e un magazin mic chiar cand iesi din supermarket
Adriana
ana1980 spune:
Mey, dar ce-s alea spirale colorate? Uite ca eu nu stiu despre ce-i vorba.
Ce le datzi de mancare dimineatza la copii? ca eu nu mai stiu ce sa-i dau Casandrei(nu mananca branzeturi
si painea o amnanca simpla cand are ea chef)
Eu ma gandesc ca fac un bine daca mai pozez copii la joaca(mai ales pt mamicile care sunt la servici), dar daca nu vretzi imi spunetzi si nu le mai pun pe net.Dana, nu te ambala ca nu are legatura cu ce s-a vorbit ieri, pur si simplu vreau sa siu parerea celorlalte mamici![]()
Ana
si
Casandra