Piatra Neamt ,Perla Moldovei (21)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Ana, frumoase poze, vad ca s-au jucat tare frumos bubulinii vostri, pacat ca n-a ajuns si Iustina. Poate maine.

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Ana mersic de poze! Asa am aflat si eu ca vorbesc singura I-am zis femeii de vreo 3 ori sa-i imbrace subtire, ca e cald, si ea le-a dat treningul gros si caciulile pe care eu le dadeam cand erau 14-15 grade maxim. MOOOORRRR!!! Imi coace copii!! Eu fac pandalii la faze de astea! Maine o prelucrez iar si intre timp ascund hainele groase.

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Laura la un mom dat erau si in capul gol sa stii,nu te ambala prea tare,ca at cand intra soarele in nori era cam rece....a mea avea bluza pe gat,asa mi-a venit mie

Dana

Mergi la inceput

Ana cu ocazia asta mi-am vazut si eu posteriorul

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Dana, "cam rece" la mine inseamna de la 15 grade in jos. Si eu i-am invatat imbracati mai lejer, ca mai degraba racesc daca transpira si e vant. Si am vazut si ce bluze aveau pe desupt, iti spun eu ca erau foarte gros imbracati!.

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Si eu sunt de acord cu tine Laura ... am vazut ca in Austria ii imbraca f. subtirel si eu cred la fel, ca nu trebuie prea infofoliti, ca apoi se infata sensibili, cum da un vant ceva, racesc. In IAsi, mi s-a atras de multe ori atentia pe strada, de catre doamne "binevoitoare" ca am imbracat bietul copil prea subtire, ca nu i-am pus caciula sau mai stiu eu ce - ma enervau la culme

Da' soacra ta e zilnic cu ei?
Trimit pozele la adresa ta

Dana, hai ca esti comica cu posteriorul tau!
Papricasi
faina, cu unt si ou - pt. galusti, apoi ceapa prajita c carne si ardei (iute), cu mult piper (sau usturoi) - noi facem fara piper sau ardei iute, ca sa poata manca si Lara

Spirale colorate am luat din Iasi - ce, pe aici nu se gasesc?????

Ana, dragute poze!
Ne-am intalnit noi cu Lora si Iustina, intamplator, in fata la Unic.

Ellinia, mai povesteste, e bine sa mai auzi ca mai sunt si alti copii zapaciti - nu numai al tau

Iully, sper sa se rezolve asa cum vrei tu!

Adriana si Lara

Mergi la inceput

Adriano sincer nu stiu cum vine mancarea asta ca n-am mancat-o niciodata Eu spirale colorate nu am vazut,insa poate ne spun fetele!

Nu e frumos sa pirasti Chiar asa,tu esti singura la parinti??

Eu cu Ana am fost azi la mama de mi-am spalat covorul,de fapt tata s-a ocupat de el ca deh,el s-a oferit V-am pupat si sa aveti o noapte fructuoasa !

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

DANA, pai te chemam odata la masa
Ai dreptate nu e frumos sa parasti, eu una as vrea insa s astiu tot ce se intampla cu copilul meu si d-aia m-am gandit - gata am rectificat.

Nu mai am frati si nici surori. Se vede?

noapte buna la toata lumea
Adriana si Lara adormita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Bree...eu nu am vrut sa parasc sau ceva de genul asta, doar am facut poze. Si oricum e mai bine sa stie si parintzii cum se prezinta situatia.

Laura si mie mi s-au parut un pic cam grosutzi imbracatzi. Si eu ma feresc de treaba asta.

Poate ne intalnim maine si cu Iustina

Casandra s-a hotarat sa incerce si cuvinte mai grele: pisica, cocos si a mai zis cate ceva dar am uitat.

Dana ma faci sa rad la treaba cu 'posteriorul tau'. Asa a iesit ce sa-i faci? Erai intro miscare continua, deci slabe sanse sa fi iesit ca la fotograf

Ana si Casandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ianusca spune:

CE atomsfera faina in parc.!

Laura Ian nu a stat niciodata locului sa se joace cu nisip precum Bianca Si Rares..Alerga intr-una. De Casandra nici nu mai vorbesc. Aveti copii cuminti..

Mergi la inceput