Piatra Neamt ,Perla Moldovei (21)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Ana, vreau, vreau poze si filme... si cu reportofon sa te duci sa o inregistrezi !

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Mai, hai ca sunteti comice!!! Va transformati in detectivi...! Sper s-o pozati si pe Iustina astazi, o sa vorbesc cu bona s-o aduca in parc. Voi iesiti pe la 11?
Ana, a mea mananca bine paine cu pate, ii iau din ala de sibiu, de pui si ii place f. mult, sau cascaval, sunca de pui, cremvusti de pui, paine cu almette, pastrama de vita, lapte cu cereale...cam asta dimineata! Sau daca nu vrea din astea, mananca o ciorba sanatoasa sau alta mancare ca la amiaza, mai are si zile din astea.

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Io sunt la ,apoi ma apuc de treburi!

Ana eu zic ca poti sa faci poze,daca filmai zic eu ca era mai nasol ,vorba vine

Laura oricum bona s-a prins ca sunt pers in parc care cunosc copii tai,eu in vreo doua randuri i-am aratat Anei mele pe Rares,apoi pe Bianca,si bona era de fata,deci a vazut ca-i cunosc.Si eu sunt curioasa cum i-ai tuns,e bine ca ai reusit in cele din urma,chiar daca Rares a fost traumatizat un pic,ii va trece !

Ana a mea bea un bibe de lapte,de ex in dimineata asta i l-am facut cu gris,ca nu i-l mai facusem chiar demult,altadata ii fac un ou molcut(dar cu greu il papa )si apoi laptele(asta il bea obligatoriu),alta data ii mai fac o felie de paine prajita cu miere,ori kaiser taiat bucati mici,deci la ea,orice ar manca,laptele e nelipsit si dimineata si seara.Chiar ma gandeam sa pun si eu intrebarea asta

Eu as vrea sa ma las de cafea si sa ma dau pe ceai verde,am citit ca ar fi f sanatos,sper sa reusesc.

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Da...pai eu intreb ca in afara de ou moale(preferatul ei) si carnitza de pui sau peste nu mai mananca altceva. Se mai intampla o minune si mananca si lapte cu cereale. Dar am sa incerc cu pate de pui - buna idee Lora

Ana si Casandra

Mergi la inceput

De peste nu mai spun...a mea e innebunita dupa peste, spanac, legume, orez, cartofi, pizza!!!

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

A, sa stiti ca ieri am plecat la 16.30 de la serviciu, n-am mai stat pana la 18...!

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Noi am plecat in parc....

Ana si Casandra

Mergi la inceput

Fetelor, d-na n-a plecat de acasa cu Iustina nici acum...doar dupa 12 daca ajung si ele in parc. Sper sa o aduca.

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Ana, Dana - Lara manaca dim. cereale de grau, orz, ovaz, cu fructe uscate prin ele - le-am adus din Austria. Mai ii dau si ou moale cu cascaval, paine cu unt, rosie, castravete, ardei, masline - in afara de masline (preferatele ei), celalalte le molfaie un pic, apoi le lasa.
Lora, voi de unde luati peste? Si eu vreau sa-i dau Larei peste, mama a gasit insa la piata crap cu oase mari si nici nu ni-l curatau, noi am vrea ceva mai mic, fara oase prea multe. O d-na in Iasi ne-a zis sa nu mai lua congelat pt. copil, ca nu se stie de cand e si cum a fost congelat, asa ca desi i-am dat de vreo 2 ori congelat, acum incerc sai iau proaspat - NU GASESC INSA.

Fetele, deci voi de unde luati peste?

Si Lara e in parc - sper sa n-o mai supere pe buni azi

Adriana si Lara

Mergi la inceput

De peste proaspat nici eu nu stiu...care sa nu aiba nici oase...eu iau file, deci congelat, dar nu s-a intamplat pana acum sa fie rau.
Peste proaspat doar la metro gasesti mai multe feluri, cred...

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput