Informatii utile Constanta (8)
Raspunsuri - Pagina 5
gabiu spune:
buna fetelor,
madaluta eu sper sa nasc totusi cu el pe 10 mai ales ca l-am sunat si m-a asigurat ca asa va fi. Si eu am obtinut sarcina foarte greu ( dupa 5 ani de tratamente, laparoscopii, inseminari, etc, iar el stie f. bine lucrul asta pt. ca de atunci de cunostem). Sper a fie totul bine pana la urma. In privinta kg lui bb, masuratoarea nu este foarte exacta, putand exista erori de +/- 300gr ( iar eu banuiesc ca va fi in -), dar totusi e bine ca are peste 3 kg. Prietenei tale ii doresc mult succes. Cand ar trebui sa nasca? Pe 29.05 Dantes pleaca in America si nu stiu cat sta.
andicu arati f. bine, sarcina usoara in continuare.
Va tin la curent cu ce se va intampla, numai bine tuturor.
gabi
37+ 
madaluta spune:
gabiu: e f bine daca d-l dr ti-a promis k vei naste pe 10.de ce iti mai faci griji atunci? Eu nu intelesesem asta si de aceea eram putin nedumerita si imi dadeam cu presupusul...
Prietena mea este insarcinata in 16 sapt si va naste undeva in octombrie, deci pana atunci cred k se va intoarce din america, numai k daca ar fi chestia cu nasterile numai cand este de garda, atunci va fin naspa chiar dc va fi in tara si probabil va prefera sa ii urmareasca sarcina un alt medic ...
Andicu: pup graviduta frumoasa si cu silueta...
Angelique; te-ai programat la d-na lutescu? azi a sunat o alta prietena de-a mea...gravi in 7 sapt( am o gramada de prietene gravidute)si a programat-o la consultatie pe 16, deci nu asa de tarziu k la o consultatie obisnuita.
Madalina +
Darius Cristian ( 14.12.2006 )
poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,
Slideshow botez Darius,
SITE FULGULETI,
jojo_miha spune:
Mavmulta sanatate baietelului tau.
Eu sunt bine ,azi am fost si l-am vazut pe bebe,maine mergem sa facem triplu test si apoi trebuie sa merg la d-na dr.Dumitru la spitalul de la gara sa vedem daca imi da tratament pt toxo.
Va pup!
Mihaela
16+
AngeliquedeS spune:
Buna seara, fetele mele dragi!
Mada, m-am programat la dna Lutzescu tot pe data de 16 mai, la ora 16.30, mai devreme nu se putea. Oricum ma bucur fiindca e foarte bine si asa, nu ma plang. Azi am fost la doctorita de familie, mi-a dat de facut o lista intreaga de analize, m-a cantarit si m-a masurat, mi-a luat tensiunea - 11 cu 8.
Gabiu, linisteste-te, pana la urma va fi bine, ai sa vezi, nu se poate altfel.
Jojo_Miha, cum trece timpul, deja sunteti in saptamana 16!
Mav sper ca Sebi e bine si voi la fel.
Andicu, ti-am vazut pozele, esti frumoasa foc!
Pup toate fetele!
Pupici,
Angelique
6+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
, bebe
Mare, Munte
criss_2081 spune:
kris, te rog mult de tot daca poti sa-mi spui unde este adresa dr. homeopat in bucuresti, maine la 14.30 mi-am facut programare.
Multumesc mult.
andicu spune:
Mada,Gabi,Angelique, multumesc!
Angelique, bafta pe 16!
Imi puteti recomanda si mie un medic ORL-ist bun? pt mama, are niste vajaieli in cap si ameteli si se gandeste sa nu fie ceva la urechi.
Andicu
30+
Filip Cristian Poze noi de 01 mai
madaluta spune:
jojo_miha:mai da ce mari sunteti...la multe saptamani in continuare!!! Nu s-a vazut dc e fetita sau baietel? k la mine exact la 16 sapt s-a vazut....
Si parca eu imi aminteam k IGM-ul tau a fost negativ, de ce sa iti prescrie tratament? sau nu am retinut eu bine?
Oricum va doresc multa sanatate in continuare.concediu medical ai reusit sa obtii pana la urma?
Madalina +
poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,
Slideshow botez Darius,
SITE FULGULETI,
madaluta spune:
In seara asta calculam cu sotul meu cate gravidute cunoastem....surpiza mare cand am numarat 10....asa k fetelor..chiar e timp bun de facut bebei...Listuta noastra ramane deschisa sa stiti...
Madalina +
poze Darius
Slideshow botez Darius,
SITE FULGULETI,
jojo_miha spune:
Angelique multe inainte si tie.
Madaluta da, IgM-ul meu este negativ dar mi-a zis ca sa fiu eu impacata sa merg si la un medic infectionist.Nici nu am intrebat sexul bebelusului ,dar cred ca nu s-a vazut ca altfel ne zicea.Si am rezolvat cu concediul sunt in risc maternal.
Va pup pe toate,noapte buna!
Mihaela
16+