Informatii utile Constanta (8)
Raspunsuri - Pagina 6
madaluta spune:
wow...ce liniste pe-aici....
Madalina +
Darius Cristian ( 14.12.2006 )
poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,
Slideshow botez Darius,
SITE FULGULETI,
AngeliquedeS spune:
Buna, fetelor, am citit la FIV in Ungaria postarea Corneliei ca Ioana are doi bebici in burtica si acum sta in pat rugandu-se sa se prinda iar Cornelia are 8 ovocite si urmeaza sa faca punctia. sa dea Dumnezeu din cer sa le ajute si sa se intoarca gravidute, Doamne, Fa sa se intample minunea!
Criss_2081, cum a fost la homeopat?
Duminica plec la Amara la un curs de pregatire profesonala, si ma intorc miercuri dimineata si tot miercuri la ora 16.30 am programare la doamna Lutzescu.
Pup toate fetele. Vorba Madalutei, tare multa liniste pe la noi!
Pupici,
Angelique
6+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
, bebe
Mare, Munte
mamacita spune:
quote:
Originally posted by gabiu
buna fetelor,
am intrat sa va spun ca bb are 3.5 kg si suntem foarte fericiti ca va fi maricel ( speram), dar sunt si suparata ca dr. Dantes mi-a spus ca nu mai pot naste cu el decat daca este de garda, lucru care se poate intampla doar pe 10 sau 20 mai, iar pe 10 deja sunt programate 4 cezariene
. Nu stiu daca voi mai avea si eu loc ( a cincea) asa ca sunt foarte bulversata.
mamacita, stii ceva de lucrul asta ( hotarare a spitalului sau o lege noua?)
va pup pe toate, numai bine
gabi37+
Felicitari pt.bebe dolofan!
Intr-adevar,Dantes nefiind angajatul spitalului,nu poate opera decat in garda,cand se presupune ca opereaza"urgente".spitalul fiind "de urgenta",nu se opereaza cronici in garda,deci oricum isi depaseste atributiile chemand cezariene elective in garda.
In tarile civilizate,medicii "din afara"au contract cu spitalul si vin cu toata echipa,adica inclusiv anestezist,asistente etc,platiti separata la regim de "privat",asa ca nu se mai agita nimeni,nici medici,nici pacienti;totul e legal.Dar asta e alta poveste.
In constanta[ca vad ca prin tara au inceput si ei contracte]nu exista asa ceva.In schimb exista un anestezist pe tot spitalul pentru anestezii si unul pentru sectia de reanimare,adica acel amarat de garda asigura anesteziile pe 18 sali de operatie,pentru urgentele din diferitele specialitati chirurgicale pe care[pe fiecare]fac de garda cate 3-4 medici!!!!Si nu apar deloc putine urgente reale.Inchipuiti-va ca toti acei medici si-ar aduce pacientele in garda si sa traga de un anestezist si doua asistente de anestezie!!!si asa avem un regim de munca draconic si greu de imaginat,de ma pufneste si rasul cand sunt trasa de maneca cum ca n-am intrat pe aici pe forum,cand eu abia am timp de toaleta mea primara
Deci situatia asta este,nu stiu ce rezolvare va avea,dar e trist pentru toate partile daca nu se adopta ideea cu contractul.
sper ca v-am lamurit care este situatia,poate va vine chiar voua o idee sa ameliorati ceva;abia astept!
Va pup pe toate!
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
gabiu spune:
mamacita, multumesc de lamuriri
Eu vin oricum azi in C-ta si voi vedea daca raman sa nasc joi sau nu. Rezolvarea mi-a spus-o Dantes deja, e vorba de acel contract cu spitalul, pentru care a facut demersurile necesare si urmeaza sa-l perfecteze.
O alta rezolvare este infiintarea unei clinici private la care am inteles ca au aderat mai multi medici, clinica pentru care se pare ca s-au obtinut ceva aprobari si e pe cale sa se construiasca. Asa ca bb2 ( daca va fi sa fie ) se va naste in regim privat![]()
Multumesc oricum si poate ne vedem la spital. Desi am tinut mortis sa-mi fi anestezist la nastere, iata ca nici nu pot sa spun daca nasc maine sau nu, asa ca ................
Va pup pe toate, tineti-mi pumnii
gabi
38+ 
mav spune:
Buna dimineata!
Multumim pt urarile de sanatate si insanatosire! Ieri ne-am externat: Sebi este bine-merci (desi mai are de luat tratament oral cateva zile), iar eu... am experimentat niste frisoane... greata si burta deranjata, de cum am ajuns acasa...
Tin sa va spun ca mai intai am fost la Urgenta la Sp. Jud. (dr Sora?!), unde ni s-a spus ca e vorba doar de o indigestie, ni s-a dat reteta pt Metroclopramid si ne-au trimis "linistiti" acasa....
Copilul a constinuat sa verse si peste noapte.... am mers abia a doua zi la Sp. de Boli Infectioase (cel de la gara). Ne-au internat si l-au bagat pe Sebi pe perfuzii imediat, si diagnosticul de la internare s-a dovedit a fi fost corect, confirmat de rezultatele analizelor. A avut un streptococ betahemolitic de grup A si sindrom de deshidratare. Starea lui a fost asa de proasta, ca trei zile n-a mancat si n-a baut nimic, a primit numai perfuzii.... Mi s-a recomandat sa arunc Metroclopramidul, ca este foarte toxic la varsta lui Sebi! Nu vreau sa exagerez, insa am simtit ca am fost la un pas de a-mi pierde copilul, pt ca nu i s-a acordat atentia cuvenita si i s-a pus un diagnostic superficial cand am fost cu el la Sp. Jud. (semnele de deshidratare erau deja evidente inca de atunci)....
Nu pot generaliza, dar sunt hotarata ca atunci cand vom mai avea ceva probleme de sanatate cu Sebi, sa evitam Urgenta de la Sp. Jud.!![]()
Nu am dispozitia necesara sa va mai povestesc si cum a fost in spital, oricum a fost mai curat decat este la judetean si sunt multumita ca Sebi este ok acum (datorita tratamentului si ingrijirilor primite la Sp. de Boli Infectioase - d-na dr Tanase
)!
mamacita, e tare trist ce se intampla la voi la spital.... Dar daca medicii angajati acolo nu iau atitudine, ce-ar trebui sa facem noi, din afara, care oricum nu stim cum merg treburile in interiorul sistemului?! Daca stii cum te putem ajuta, mai bine ne spui tu, noi te sustinem!
gabiu, nastere usoara! 
Numai bine tuturor!
Mami de Sebi (04.02.2004)
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
AngeliquedeS spune:
Mav, bine ca s-a terminat cu bine si sunteti ok toti.
Ce sa va spun, in ce ma priveste niciodata nu am avut motive sa ma plang de urgenta spitalului judetean, intotdeauna s-au ocupat de mine cu maxima atentie, cand auzeau ca e vorba de criza de astm. Totusi nu vad cum s-ar putea remedia restul problemelor.
Mamacita, sincer iti spun, cei care lucreaza acolo si isi fac treaba au toata admiratia mea, sa fie profesionisti in conditiile jalnice care sunt. Tu cand urmeaza sa nasti?
Pup toate fetele. Tin in continuare pumnii stransi stransi pentru Ioana si Cornelia!!
Pupici,
Angelique
7+
, bebe
Mare, Munte, Flori
madaluta spune:
Zilele astea chiar trebuie sa stam cu pumnii inclestati...Ioana, Cornelia, Gabiu.....
Sa va ajute D-zeu sa treceti cu bine peste toate

Ioana Cornelia:comandati acolo la doamne doamane si cate o fetita la puratator da????k ma gandesc k mamacitaare atatia pretendenti la printesa ei..incat mi-e k noi ramanem burlaci....
angelique: valabil si pentru tine....numai k deja la tine e mare si e stabilit de-acum.....
Va pup pe toate
Madalina +
Darius Cristian ( 14.12.2006 )
poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,
Slideshow botez Darius,
SITE FULGULETI,
andicu spune:
Buna fetelor.
Gabi, nastere usoara! sa fiti amandoi sanatosi si sa te intorci repede acasa! iti tin pumnii pt maine! 
Mav, ma bucur ca baietelul tau e ok si ati revenit acasa!
Mada,
!
tuturor!
Andicu
31+
Filip Cristian Poze noi de 01 mai
AngeliquedeS spune:
Buna seara, dragele mele.
Mada, tu ai spus ca ai avut DPN la fel ca mine, cum ai vorbit cu doamna Lutzescu, ce a spus, vine la nastere? Eu nu stiu cum voi naste, imi e teama ca daca optez natural o sa ma trezesc ca nu o sa am doctor la nastere, fiindca stiu ca si sansa si sotzul au vacanta de sarbatori. Pe de alta parte as opta pentru cezariana si fiindca eu am astm si mi-e teama sa nu fie complicatii. Dansa ce ti-a spus cand ai vorbit cu ea, daca era sa nasti natural, ar fi venit chiar daca e de Sarbatori?
Gabi, pana la urma a ramas sa nasti maine? Curaj, totul va fi bine, ai sa vezi!!!
Pupici,
Angelique
7+
, bebe
Mare, Munte, Flori
nusy spune:
Am vorbit cu Gabiu si s-a rezolvat, maine va naste cu siguranta. Se interneaza maine dimineata.
Iti tinem pumnii, Gabiutzule, sa fie bine si cand te trezesti sa ai langa tine un bebel gras, sanatos si frumos!
Nusy