Informatii utile Constanta (8)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Fetelor, nu puteam sa nu intru sa nu va salut si pe voi si sa va multumesc pentru sustinere!
KRISS ce veste buna, uite ca pana la urma ti s-a intamplat si tie minunea, cum o sa ni se intample fiecareia dintre noi.FELICITARI!!! ITI DORESC O SARCINA USOARA SI LA TERMEN!

Eu si Cornelia suntem bine. Eu azi am avut punctia si Cornelia a inceput stimularea.Mai multe vesti despre noi gasiti la subiectul FIV in Ungaria.

Va pupam cu drag pe toate si va multumim ca ne sunteti alaturi!

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

ioana ,cornelia: haideti la gravidute, repede repde...

angelique:ai mare dreptate cand te gendesti la tristetea celor care n-au ramas nici luna asta..intr-adevar e mare.....dar citind despre minunile fiecareia dintre noi nici nu stii cata speranta si incredere capata....Eu tocmai din acest motiv am continuat sa scriu la acest subiect..pentru a demonstra tuturor k se poate, pentru a le incuraja sa nu renunte la lupta cu sine si cu medicina ,sa nu-si piarda increderea , caci fiecareia i se va intampla minunea mai devreme sau mai tarziu....atunci cand va vrea D-zeu ...
Eu cred k mult bine pot face vorbele optimiste si pline de incredere. de aceea iti recomand si tie sa lasi temerile deoparte si sa te bucuri de fiecare clipa a sarcinii, caci ea dureaza doar 9 luni....Mie imi este dor rau de tot de burtica mea...si abia astept sa fiu din nou insarcinata...
Tu chiar n-ai motive sa te ingrijorezi pt k n-ai pierdut nicio sarcina k sa te gandesti la tampenii, zau...
La odisee te-ai inscris? sau inca mai astepti? nu ne-ai spus DPN-ul...
Hai veselie...optimism.....

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,

Slideshow botez Darius,

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

... dragelor, eu sunt de 4 zile cu copilul in spital, acum am dat o fuga acasa, sa ma spal, ca nu mai rezistam. 3 zile sebi n-a muncat, n-a baut, a stat in perfuzii, a avut febra si a varsat... pare sa fie un streptococ rau, de grup A...(sper sa nu mai fie si altceva, infectia este puternica, i-au iesit 22mii leucocite) sunt obosita si streasata si sper ca nu s-a prins nimic de mine (nici sarcina- inainte de a ne interna si nici altceva- din spital, ca suntem la infectioase....).
de aseara, sebi n-a mai facut febra, n-a mai varsat si a inceput sa manance (de regim), azi chiar a avut chef de vorba si de "facut pasi".
n-am citit din urma/ va mai scriu cand scapam de cosmarul asta....
pupici!

Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Mav, doamne fereste ce necaz! m-am speriat ingrozitor cand am citit, m-am linistit numai la ultimele cuvinte cand ai spus ca e mai bine. Aveti mare grija si voi, tocmai fiindca sunteti la infectioase!! Te asteptam cu vesti bune!

Mada, multumesc de incurajari. Teama este, nu ai cum sa nu iti fie teama. Si fetele care au pierdut prima sarcina, tot asa se putea spune si despre ele, ca nu au pierdut sarcini si ca nu au de ce sa isi faca griji. Cum o vrea bunul Dumnezeu, de asta depinde.

DPN este 28 decembrie. Am intrat pana la urma la Odisee, la fetele de ianuarie februarie, fiindca toate sunt la inceput si pot sa impart cu ele si emotiile si grijile si primele experiente. Sunt niste scumpe si fetele de la nov dec, insa cele mai multe deja stiu inclusiv sexul copilului, sunt la o faza mai inaintata. dar oricum "intram unele peste altele" si colo, si dincolo!

Pupici,
Angelique 6+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe
Mare, Munte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

buna fetelor,
am intrat sa va spun ca bb are 3.5 kg si suntem foarte fericiti ca va fi maricel ( speram), dar sunt si suparata ca dr. Dantes mi-a spus ca nu mai pot naste cu el decat daca este de garda, lucru care se poate intampla doar pe 10 sau 20 mai, iar pe 10 deja sunt programate 4 cezariene. Nu stiu daca voi mai avea si eu loc ( a cincea) asa ca sunt foarte bulversata.
mamacita, stii ceva de lucrul asta ( hotarare a spitalului sau o lege noua?)
va pup pe toate, numai bine

gabi

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Gabiutzu: ma bucur foarte mult pentru voi, ca bebelusul e asa dolofan. Insista la Dantes ( ca doar stie " istoria" ta) sa te primeasca la cezariana pe 10...eu nu stiu cat dureaza o cezariana..dar in 24 ore nu poate face 5? Mie mi se par putine,ca numar.Aici Mamacita sigur poate sa ne lamureasca.

Angeliq: felicitari! Bravo,ati reusit!

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

nusy si eu sper sa ma "rezolve" pe 10 dar sunt suparata pe situatia in sine. Sunt hotarata sa-l conving cu orice pret dar nu ma asteptam sa-mi spuna tocmai mie lucrul asta
Oricum zilele astea sunt un calvar pt mine si trec atat de greu...........
Sper ca voi face fata pana miercuri, te pup si spor la injectat si la facut outze

gabi

37+

Mergi la inceput

gabiu:mamaaa, ce flacau mare ai...sa fiti sanatosi amandoi si sa va intalniti cu bine...
Cam naspa situatia in cate te-a pus d-l dantes....Parca ma vad pe mine in ultimile saptamani cand ma chinuiam s-a conving pe d-na lutescu sa-mi faca cezariana..si cand stateam cu inima cat un purice sa nu cumva sa mi se declanseze nasterea si dansa sa nu vina...Of...
La mine pana la urma a fost cum mi-am dorit eu ( cu exceptia faptului k n-am avut-o pe mamacita k anestezist)si cred k si la tine va fi la fel in final...
Despre cele 4 cezariene...intr-adevar mamacita iti poate spune dc sunt multe sau nu, dar dc toate sunt ale lui, mie sincer mi se par multe..plus k mai poate avea si nasteri normale, plus k sala de operatie nu este personala si k fiecare medic are treaba acolo zilnic...
Chiar te rog sa ne tii la curent (cat mai poti)cu ceea ce ti se intampla. Am o prietena buna, pacienta dansului si chiar as vrea sa ii spun si ei despre problema asta , pt k si ea a obtinut sarcina destul de greu, dupa ani de incercari si chiar se intreba daca el, k medic in port, va putea veni oricand sa o asiste la nastere in maternitate.
Asteptam vesti de la foarte bine in sus..si poze cu voinicul tau... Ne-ai cam complexat cand ne-ai spus k la 37 de sapt avti 3,5 kg...Noi la nastere(40sapt) am avut 3,700...
Nastere usoara, adica superusoara!!!!

poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,

Slideshow botez Darius,

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

ioana
cornelia

poze Darius

Slideshow botez Darius,

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna fetelor.

Gabi, ce flacau voinic ai! sa fie sanatos si mamica lui ca el! iti doresc nastere usoara si refacere rapida! sper sa nu se fi schimbat regulile in spital, ar fi culmea! la cate se intampla acolo sa mai si pici pe mana unor nepriceputi la nastere! si eu zi sa insisti la nastere cum se poate!

Mav, multa sanatate baietelului tau si sa va intoarceti cu bine acasa cat mai curand! imi pare rau ca treci prin asa ceva cu el!
Angelique, inca o data felicitari pt confirmarea sarcinii! sa ai un bebe sanatos si o sarcina frumoasa! ma bucur mult ca ai reusit!

Eu sunt bine, creste burtik ( puteti vedea la semnatura poze de 01 mai cu burta mai mare), bebe avea acum 2 sapt. la 29 sapt 1.5 kg , cred ca joi cand merg iar o sa aiba in jur de 2 kg. Ma tot duc sa-mi verifice colul ca s-a cam scurtat, dar e inca ok. Pe 21 mai ma duc la Bucuresti la Herghelegiu, si atunci o sa vad cum ramane cu nasterea mea.
Oricum, am aflat ca dna dr Lutescu pleaca de pe 30 iunie pana pe 07 iulie din tara , taman atunci cand stau sa nasc eu ( eu am DPN 11 iulie), asa ca hotararea de a naste la Buc am luat-o la timp.

tuturor!

Andicu 30+Filip Cristian
Poze noi de 01 mai

Mergi la inceput