Informatii utile Constanta (8)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Buna dimineata!
Mav: Tin pumnii sa te intorci cu vesti bune!!!!
Ioana: Multumesc ca te-ai gandit si la mine! Sper ca injectiiloe cu aloe sa aiba efectul dorit!
Madaluta: Un miniconcediu placut! Si lui bb ii va prinde bine! Poate va fi mai cumintel decat va asteptati!
Andicu: Mai e asa putin pana la marea intalnire!!!!
Criss:Poate vorbim saptamana viitoare; azi noi plecam din localitate.
Angelique: Bb al tau e stie ca trebuie sa stea la mami in burtik pana la 9 luni, nu cred ca trebuie sa-ti faci griji!
Aseara am facut si inseminarea......nu am prea mari sperante.......d-na dr. mi-a spus ca am ovulat ieri,, dar eu nu stiu ce sa mai cred......ieri dimineata TB= 36,7 si azi 36,4......eu zic ca azi voi ovula......sunt mai multe lucruri care se contrazic , dar asta e.....mergem inainte. Poate Bunul Dumnezeu se va indura si de noi....poate-mi va da cel mai frumos cadou....azi fac 29 de ani!!!
Va pup pe toate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

LA MULTI ANI! Maria multa sanatate si sa te asculte Doamne Doamne si sa-ti dea bebelusul mult dorit.

Mihaela 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna fetelor.

Multumesc de aprecieri.

Kris, nasc prin cezariana la buc, cu dr Herghelegiu. Am hotarat ca e mai bine asa, bebe e mare, are si capul mare si eu sunt destul de taiata pe burta ca sa mai incerc o nastere naturala, desi dna dr L zice ca nu e problema, dar nu vreau sa risc. Pt ziua ta, si un bebe sanatos! dar te mai urez si atunci!

Creem, eu mi-am facut Listeria tot la Biotest, pe str. Farului. La Synevo nu fac , cel putin nu o faceau acum 5-6 luni. Sarcina usoara si bebe sanatos! si sa scapi de greturi cat mai repede!

Rubia, merci mult! camera lui bebe am luat=o de la Baby Design din Bucuresti ( vezi linkul lor in dreapta). Este din pal, cam firava, dar si mie mi-a placut ca e asa frumoasa. Si sa stii ca nu a costat mult deloc! am dat 21 mil pe tot ! patutul e 5 mil, comoda 6 sau 7 mil...in Cta m-am speriat cand am vazut ce preturi sunt la mobilier! la Dodo Kids era o comoda de 15 mil!

Balansoarul albastru l-am luat de la Mobexpert-Cta, insa are vreo 3 ani de cand l-am cumparaty. Il tineam la noi in dormitor si s-a nimerit la fix acum!

Maria, ! La multi ani, sa fii sanatoasa , fericita si sa ai un bebe sanatos si frumos la anul pe vremea asta! Doamne-ajuta cu inseminarea, sa fie cu !!

tuturor.

Andicu 35+Filip Gabriel
AMR 21 zile

Ultimele poze cu burtik
Camera bebe Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

MARIA LA MULTI ANI!
Iti doresc sa ti se indeplineasca cat mai curand dorinta de a avea un copilas!
Si ref la inseminare, ti-a dat sa faci pregnyl? Ca la 36 ore dupa ce il faci se sparg foliculii si se are loc ovulatia. Si oricum, spermatoz. buni traiesc 48 ore, iar la inseminare ii selecteaza pe cei mobili.
Fii optimista!
Rubia unde ai facut FIV? A fost prima oara?
Ref la un urolog bun, nu cred ca exista in Cta asa ceva. Noi am fost la dr. Tode -care e destul de cunoscut aici-si ne-a descurajat, a zis ca orice tratament ne-ar da singura sansa a noastra este fiv-ul..sau adoptia..
Nusy iti multumesc pt gandurile bune!

pe toate!

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Multumesc mult, fetelor!!! Fie ca toate urarile voastre sa se implinesca!
Jojo, Andicu, Ioana:
Am facut pregnil miercuri dimineata si joi seara inseminarea.
Va pup pe toate! Un week end placut! Noi plecam azi la Moldova.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

la multi ani maria!!!!!!!!!
si tot ce iti doresti sa devina realitate
va pup pe toate

"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)

Daisey

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Maria LA MULTI ANI FERICITI!!! Sa fii sanatoasa si iubita si poate Dumneyeu te va rasplati de data aceasta! Esti geamana ca mine!

Mada, m/ai salvat inca odata! Acum am comandat balansoarul, e superb Nu e foarte subred, nu e asa? Si m-ai mai ajutat cu ceva. Cu ideea de a merge la Policlinica cu plata pentru eco! Vorba ta, doar sa imi spuna ca e ok! Multumesc din suflet!! Intalnirea de la Megalos e din februarie anul trecut

Andicu, multumesc mult!

Pup toate fetele.

Pupici,
Angelique 11+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

maria, LA MULTI ANI!!! multa sanatate si sper sa primesti cel mai frumos cadou: bebe mic

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

Maria,!!!

Sa fii sanatoasa ,sa ne bucuri curand cu o veste mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Fetelor, am aflat si eu astazi de nora dr. Davidescu si intr-adevar a nascut un bebe fara o manuta desi la eco 3D/4D dna. dr. Ciufu i-a spus ca e perfect normal si are tot ce ii trebuie. Toata familia e distrusa, bebele in loc de manuta are numai niste mugurei care si aceia au inceput sa se infecteze, e groaznic, nu imi vine sa cred ca se poate una ca asta!

Pupici,
Angelique 11+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput