Informatii utile Constanta (8)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

quote:
Originally posted by mamacita
PS:de dr.Ciufu nu ti-am zis,ptr.ca,desi e o draguta si mie personal imi place,cam toata lumea medicala s-a speriat cand,cu echograful ei performant,la nora dr.Davidescu n-a"vazut"ca bebelusului ii lipsea o mana;s-a constatat la nastere!
Va pup pe toate.

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Dumnezeule!!!

Mamacita, ma bucur ca esti bine si ai mai intrat pe la noi. Voiam sa te intreb pe ce se bazeaza conceptia pe model american,ca trebuie sa fii mai zgarcit cu tratamentele de sustinere, pe ideea de selectie naturala, ca daca embrionul e ok scapa oricum? Intreb din pura curiozitate, sunt foarte interesata de chestiile astea.

Pe acelasi motiv, ca e periculos sa calatoresti in perioada asta, lipsesc si eu de la intalnirea de 10 ani de la terminarea liceului desi mi se rupe sufletul Insa ar fi trebuit sa fac un drum de 500 de km pana la Sibiu si sa schimb doua trenuri, asa ca am renuntat pentru binele bebelului meu. Cand ma gandesc ca eu insarcinata in 5 saptamani am facut un drum cu autocarul Germania Romania si am mai tras si o tranta cu motocicleta... tinand cont de acestea ar trebui sa am mai multa incredere in copilasul meu, ca o sa fie bine si sanatos, nu-i asa?

Ioana, tocmai voiam sa te intreb daca ati terminat cu injectiile. Ai sa vezi ca in trei luni se va observa imbunatatirea... eu am incredere.

Mada, concediu placut! Abia astept sa ne luam si noi masinuta si atunci tot pe drumuri o sa fim si noi! Numai bine voi fi intrat deja in trimestrul II si spor la calatorit!

Maria, bafta la inseminare! Tin pumnii!!

Andicu, am vazut ca ti-ai facut AMR-ul! Ce putin mai este! Pana la urma vei naste natural sau cu cezariana? Ce m-as bucura sa ne vedem pe 23 iunie la dna dr.! Pe 12 cand vei merge va fi ziua mea

Criss, nu trebuie sa fii timida cu noi, indrazneste si scrie-ne!

Pupici,
Angelique 11+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Pupici constancentelor, ma bucur ca sunteti bine.
Eu nu prea, din pacate, tot cu greata si .
Vroiam sa intreb daca stiti unde sa imi fac analize pentru Listeria in Constanta. M-a bagat cineva in sperieti azi si as vrea sa imi fac neaparat.

Va doresc sarcini usoare, BB-ici sanatosi si nasteri la termen si usoare!

17

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Creem: eu am facut aceasta analiza la Biotest.Dar cred ca poti s-o faci si la Synevo.

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

andicu mai ai putin ,pana la urma la Bucuresti nasti nu?
am ramas superimpresionata de camera lui Filip,mobila ai cumparat-o asa sau e la comanda ,pt ca e superba.
apropo, balansoarul de unde l-ai luat, ca de mult caut si eu asa ceva si n-am vazut pe nicaieri?(desi n-am bebe vreau sa ma aprovizionez ca am incredere ca urmatorul FIV va fi cu noroc)
pup pe toate,burtici,mamici si aspirante

Mergi la inceput

Andicu, ma intereseaza si pe mine balansoarul, tu stii de cand caut asa ceva? Si nu am gasit decat unul pe net la 19 milioane !!! te rog mult, spune-ne si noua!
Intr-adevar superba camera!

Creem, Listeria se face si la Synevo!

Pupici,
Angelique 11+
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

multumesc de urari fetelor...
Angelique:asa sa faceti..tare frumoase sunt plimbarile cand esti gravi ...Bine k va luati masina..cu "motorul" e prea periculos..
Ioana:da, e prima vacanta in 3..sper sa fie de neuitat, dar in sensul pozitiv...sper k injectiile sa aiba efectul scontat..
Andicu: ce putin mai ai...ma trec pe mine fiorii cand ma gandesc..Camera lau Filip este super...Noi inca nu i-am luat mobila lui Darius...dar camera deja e plina de tot felul de chestii de nici nu mai stiu unde voi pune si mobila..
mamacita: ma bucur k ai mai intrat pe la noi..eu crerdeam k esti putin suparata..probabil m-am inselat.Drum bun si multa sanatate
creem:bucura-te k ti-e greata..asta inseamna k bb e bine merci...
rubia: esti noua pe la noi pe-aici sau m-a lasat pe mine memoria??Dc esti noua, iti urez bun venit..dc nu, scuze k nu te-am retinut pana acum...

Pana va raspunde andicu despre balansoar va spun eu k am luat ceva asemanator, dar nu identic de la Mobexpert sau Elvila(nu stiu sigur care din ele, dar este dincolo de Carrefour, spre Ovidiu)cu 2,5-3 milioane..Depindea de modelul lemnului si al pernei pe care il alegeai...Este f practic si ieftin...Dc vreti poze sa-mi spuneti, dar de luni incolo k in seara asta mor de somn...

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

poze Darius-luna a VI-a

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Mada as vrea mult sa vad poze, insa am rabdare pana saptamana viitoare! Cum de nu m-am gandit eu sa intreb de balansoar aici, ca doar niciodata nu a ramas vreo intrebare fara raspuns la noi!

Pupici,
Angelique 11+
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

scriu de ceva vreme pe DC dar pana acum n-am scris decat la FIV desi sunt din CT
stie cineva un urolog bun in Ct?
avem nevoie pt ca sotul este diagnosticat cu oligospermie medie si pana acum n-am ajuns la un urolog ,am trecut de la inseminare la FIV
Daca nu stiti aici in CT poate unul in Bucuresti???

Mergi la inceput

pentru k nu mai am somn, iar baietii mei inca nu s-au trezit eu bantui pe aici la ora asta...
Angelique: uite, despre fotoliul Rock este vorba:http://www.elvila.ro/
Il gasesti la pagina 17 la "canapele, saltele fotolii", caci nu imi afiseaza direct pagina.Culoarea pernei o poti alege tu dintr-o gama destul de variata.vezi k au mobila si pt bebici foarte draguta..

Maria: tin pumnii sa fie bine la inseminare

Mav:Doamne ajuta sa fie bine
Rubia:bine ai venit si pe la noi, atunci...
Vezi k pe prima pagina este adresa unui urolog, dar mai multe nu stiu despre el caci nu ne-am confruntat si cu probleme masculine..
Multa bafta in continuare...

Va pup si ne auzim luni...sa gasesc numai vesti bune cand ma intorc, da? promiteti???

poze Darius-luna a VI-a

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Angelique, mav: va urmaresc si la odisee....
Va distrati prin megalos care va sa zica...
Am inteles k mai demult se intampla asta... k altfel imediat se trezea "d-na invidie " din mine k nu m-ati luat si pe mine. Multi ani Megalosul a fost locul meu de distractie maxima...
Angelique , am vazut k iti faci probleme k nu mai ai simptome de graviduta.E normal k de-acum sa se reduca simptomele dar si eu imi faceam ganduri de-astea asa k te inteleg. Eu mergeam ( cand mi se punea vreo pata de-asta pe creier)la policlinica cu plata si faceam un echo la minut.Nu e nici scump (25-30ron), nici programare nu iti trebuie si nici nu dauneaza bebelusului. Nu imi trebuiau alte detalii decat sa imi spuna k inimioara ii bate si k este in regula.Asa am reusit sa depasesc 15 echografii pe timpul sarcinii...

poze Darius-luna a VI-a

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput