Informatii utile Constanta (8)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns criss_2081 spune:

va pup pe toate ca imi sunteti dragi foc! va urmaresc zilnic, dar la scris stau foarte prost, ma lupt cu timiditatea asta, dar trebuie sa o tratez.
ioana si cornelia va admir curajul si va doresc din suflet sa va fie rasplatite toate eforturile, sunt convinsa ca Bunul Dumnezeu o sa va indeplineasca cat mai curand visul de a deveni mame!
mav m-am bucurat enorm cand am vazut ca vine bebe iar, trebuie sa ai incredere ca totul o sa fie bine si bebe din burtica este perfect sanatos si peste 8 luni o sa te minunezi de el.
eu momentan sunt singura, mi-a plecat sotul pentru 6 luni asa ca o sa incep sa visez iar la bebe peste cateva luni bune...
Maria eu imi doresc sa plec de la actualul meu loc de munca, nu mai rezist psihic, am momente in care ma gandesc ca din cauza stresului de la servici nici bebe nu a vrut sa vina, oricum mi-am zis ca sapt. viitoare imi depun demisia si cu Dumnezeu inainte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Buna dimineata!
Fete dragi, am fost uimita ca dr T mi-a raspuns imediat la tel si m-a ascultat si mi-a zis ca ma primeste chiar vineri. Mi-a zis ca cel mai bine este sa ma vada si apoi sa-mi dea tratament de sustinere, daca este cazul. Eu inteleg asta, este logic si de bun simt. Sper sa mearga totul bine! Nu stiu cum voi proceda odata ajunsa la cabinet, pt ca n-am programare si ma gandesc ca la el este mereu aglomerat.... Oare va fi intelegatoare asistenta sau va trebui sa-l sun tot pe dr si sa-i amintesc ce-am vorbit la telefon si sa-l rog sa ma introduca in cabinet? Mi se pare putin aiurea.... nu vreau sa intru in locul altei persoane... Or mai fi si alte urgente...
Ia uite ce griji imi fac eu acum!
Kris, nici eu nu vreau sa renunt la dna dr L.! E clar ca are ecograful mai putin performant decat cel al dr Ciufu si in plus, era si foarte tarziu cand m-a consultat si desi a fost amabila, este posibil sa fi fost si ea obosita, ca doar e om!
Numai ca acum este nepotrivit sa ma duc la dansa si sa-i zic: "Stiti, eu am mai facut inca un echo, la altcineva, ca nu eram impacata ...si totusi am vazut un samburel mic-mic care pulsa!"
Oricum una dintre variantele pe care mi le-a sugerat a fost sa revin la echo dupa 7-10 zile si poate vom vedea ca sarcina a evoluat! ...Si sper din tot sufletul, sa fie asa, in primul rand pt sufletelul care s-a cuibarit in mine si apoi.... chiar pt mine, caci efectiv nu ma pot gandi la alt chiuretaj atat de curand!
Criss, parerea mea, de om patit, este intai sa-ti gasesti alt loc de munca (desigur, daca iti doresti asta, ca poate vrei/ai nevoie de o pauza, un timp) si apoi sa ceri transferul, nu sa-ti dai demisia.
Eu mi-am dat demisia din invatamant acum 4 ani, aveam 5 promisiuni de loc de munca! si nu s-a concretizat nimic, si in scurt timp (probabil pt ca eram odihnita, scapasem totusi de un mare stres, de naveta, etc), am ramas insarcinata cu Sebi si nu m-am mai putut angaja legal nicaieri.... si... am lucrat "la negru"...... pe bani putini, pt "experienta" si n-am beneficiat de CIC (mare, mica, cum era indemnizatia, ar fi fost bine-venita... pt un cacacios mic- mare consumator de pampersi)....
Poate te mai gandesti!

Va pup! Numai bine!

6+ Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Buna dimineata!
Mav: Imi pare rau ca trebuie sa treci prin asta....Doamne Ajuta sa treci cu bine peste asta!!! Sa fii sigura ca T. iti va recomanda exact ceea ce trebuie,esti pe maini bune! Cat despre pantofii rosii ....mai era cineva la fel...
Madaluta: De ce nu? Poate mai discutam peste1,5 ani!
Criss: Am trimis PM!
Angelique: Nu-ti mai fa griji! Doamne Doamne are grija de noi toti!
Pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Mav: Cand ajungi acolo vezi cate persoane sunt inaintea ta ......se intra in ordinea sosirii......nu stai la discutii cu asistenta. Stai linistita, nu trebuie sa-l mai suni pe T.....stiu eu ce zic!
Numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

mav:vreau sa iti urez de azi multa bafta maine la tutunaru si sa vii cu vesti bune si plina de incredere.Eu nu i-am zis niciodata d-nei L k iau tratament de sustinere dat de alt medic...vezi cum vei proceda tu. De fapt o parte din tratament (utogestanul, no-spaul, acidul folic si aspenterul)coincidea cu ce mi-a dat dansa, doar pregnylul si magneB6 nu mi le daduse si ea.Despre magne B6 i-am zis k mi l-a prescris medicul de familie..si despre pregnyl, nu stie nici in ziua de azi...
In alta ordine de idei, nu regreta k ai plecat din invatamant...mai ales daca faceai naveta...Si pe mine tot asta ma descurajeaza cel mai mult incat imi vine sa plec.Ai piedrut niste bani din CIC, dar ai castigat sanatate si nu mai spun de Sebi...Cate anexite am avut eu de la naveta si cati bani am dat pe medicamente...depasesc banii luati pe cic...Mie dc mi s-ar oferi doar o alternativa as pleca imediat din invatamant desi imi place ceea ce fac, dar nu si conditiile ...

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

poze Darius-luna a VI-a

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Am uitat sa va urez tuturor ,de acun, weekend placut si numai sanatate, caci maine la prima ora plecam intr-o minivacanta la Nisipurile de aur pana luni...Speram k Darius sa nu ne faca probleme si sa fie cumintel, dar vom vedea, caci nu prea depinde de el , ci de dintisorii care nu mai au rabdare si vor sa iasa de-acum...
va pupam pe toate!

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

poze Darius-luna a VI-a

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

madaluta, saru-mana pt urare! Te rog, da-mi pe PM nr tau de tel, ca vreau sa te sun azi si scuza-ma daca mi l-ai mai dat si alta data si l-am ratacit, mi s-a facut "curat" pe privat (cand au bagat chestia cu stersul mesajelor mai vechi de 3 luni)!
Distractie placuta in mini-vacanta!

6+ Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Criss2081 multumesc pentru gandurile bune!
Maria08 iti doresc multa bafta la inseminarea din seara asta,sa fie cu noroc si sa reusesti sa devii !
Voi parca nu aveti probleme cu spermograma, nu?
Mada drum bun! E prima voastra vacanta in trei, nu?
Mav sper sa vii cu vesti bune maine de la dr. T!

Despre noi, nimic nou, doar ca am terminat de facut injectiile cu aloe si speram sa-si faca efectul!
Va pup pe toate!

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

mav,multa bafta;din punctul meu de vedere si a ceea ce cunosc,ar fi fost mult mai sigur sa stai acasa cu un tratament de sustinere(apropo,dna dr e destul de "zgarcita" la asa ceva in primele sapt.de sarcina,pe model american,nu fara baza stiintifica,dar eu te incurajez sa iei utrogestan macar doua pe zi si no-spa 2-3/zi,ca acidul folic nu se pune,se da automat;la mine asta a fost tratamentul care mi-a lipit la loc placenta la Alex la 9 sapt).Vibratiile produse de un drum cu masina sau trenul in primul trimestru de sarcina pot fi extrem de periculoase,dar tu decizi ce este mai bine sau nu.Eu nu m-am putut abtine insa de la un sfat,chiar daca nu e frumos sa dai sfaturi nesolicitate.Mie si acum,la 28 sapt si cu avionul,cu care plec maine de la Otopeni si tot mi-e frica,mi-a ramas fixul de la cele doua sarcini pierdute.Ma intorc pe 14,cum ti-am zis.
PS:de dr.Ciufu nu ti-am zis,ptr.ca,desi e o draguta si mie personal imi place,cam toata lumea medicala s-a speriat cand,cu echograful ei performant,la nora dr.Davidescu n-a"vazut"ca bebelusului ii lipsea o mana;s-a constatat la nastere!
Va pup pe toate.

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

constantencele!

Mav, Doamne-ajuta sa fiti bine tu si bebe! sa stai in pat cat mai mult, asta e sfatul meu, plus tratament de sustinere si se rezolva! bafta multa la dr T ! sa stii ca si eu am avut la inceputul sarcinii o usoara decolare de placenta si Dna dr L mi-a dat Duphaston ( pe langa cele 6 Utrogestan/zi), No-spa si niste injectii care sa-mi opreasca sangerarea. S-a lipit la loc dupa 10-12 zile. Iti tin pumnii sa scapi de griji!
Kris, nu te mai gandi la ce se intampla cu celelalte fete! stiu cum e, si eu am trecut prin asta, dar gandeste-te la tine, ca tu esti bine si bebe o sa fie sanatos si grasan! eu merg la dna dr L pe 12 iunie si apoi va trebui sa mai merg o data pana pe 24. Poate reusesc sa ma programez si eu pe 23 si poate ne intalnim! sarcina usoara in continuare si multa sanatate tie si lui bebe!
Mada, concediu placut in 3! ce super! abia astept si eu sa plec in vacanta cu familia marita! si s-ar putea sa ai surpriza ca bebe Darius sa fie mai cooperant decat acasa! am auzit la multe mamici chestia asta.
Mamacita, tu cum te mai simti? cu cine nasti? sarcina usoara si tie si bebe sanatos!
Ioana, Cornelia, Maria, !

Noi suntem bine, mai avem putin....va dau eu de stire! S-ar parea ca voi naste in jur de 28 iunie. Sper sa fie totul ok si sa stea bebe pana atunci. Oricum, o sa fiu in a39a saptamana, asa ca nu stau chiar pana la termen. Marti pe 12 ma duc iar la dr sa vedem cum stam.

Andicu 35+Filip Gabriel
AMR 21 zile

Ultimele poze cu burtik
Camera bebe Filip

Mergi la inceput