Informatii utile Constanta (8)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

ioana primul FIV l-am facut la Medsana in Buc cu Prof Ancar(si inseminarea,apoi CryoET)dar n-a fost sa fie
Utmatorul sa vedeti ca o sa fie cu noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Multumesc tare mult!!!!!
Pup toate fetele care s-au gandit la mine!!! Dar pe toate, fara exceptie!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Maria: La Multi Ani ...si drept cadou, o inseminare reusita!!!!!

Rubia: n-am stiut ca esti constanteanca!!! Vezi ca urolog bun gasesti in Bucuresti,dr.Damian si mai e si dr.Calomfirescu.

Andicu: mai ai putin si vei tine bebelul in brate! Camera e super si fotoliul-vedeta la fel!Si eu vreau unul!!!!

Angeliq: sarcina usoara in continuare.Fii curajoasa si optimista, nu te mai speria de ceea ce li se intampla altor fete..fiecare are sansa ei.

Cornelia, Ioana: va si aici!

Madaluta: sa ne povestesti daca i-a placut lui Darius la " vecini"!

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yannia spune:

Maria, LA MULTI ANI! Sa ai parte de mult dorit!!!
Fetelor, se pare ca leacurile babesti au avut ceva efect la mine, dar nu stiu exact care. Au venit rusii dar numai pt. 2-3 zile, dupa 3 luni de pauza. E bine si asa. Am fost azi la dr. si ne-a dat unda verde la . Cica am numai ovare micropolichistice (din nastere). Cum naiba vine asta? Asa sa ma fi nascut cu ele?! Nici un dr. nu a mai mentionat asa ceva. Si inca ceva: cica NU hotarat, tratamentului pt. toxoplasmoza, atata timp cat IgM e negativ. Jojo Miha, tie ce ti-a zis dr. ginecolog despre chestia asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Multumesc mult pentru raspunsuri si pentru incurajari.
In legatura cu oligospermia - nu stiu daca exact asa se numeste ce a avut sotul meu - la el mobilitatea spermatozoizilor era sub 25%. Dr. endocrinolog i-a dat tratament cu zinc, power potent si fara alcool, tutun, cafea, stress. Fara tutun a rezistat 8 luni, celelalte nu prea. DAr a facut si tratamentul respectiv vreo 6 luni, iar acum sunt.
Eu zic ca se poate asa ca nu va pierdeti speranta.

Pupici
17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Va pup pe toate! Va multumesc pt gandurile frumoase!
Vestile sunt bune: deocamdata suntem bine (inimioara bate tica-tica-tica!!!) si sunt increzatoare ca vom fi bine si in continuare!!! N-am patit nimic rau pe drum, ba chiar ma gandesc sa fugim in concediu, cu masina, peste vreo doua saptamani.

Maria, LA MULTI ANI FERICITI!!!! Multa sanatate, dragoste, intelegere, bine-nteles ca nu in ultimul rand- bebelusul mult dorit-sanatos si toate cele bune!!!!!!!!! O imbratisare maaare din partea mea!

...Fug la nani, ca-s franta... si maine merg la munca.

6+ Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Yannia mie un medic mi-a zis sa iau rovamicina,iar altul mi-a zis sa ma duc la infectionist ca sa fiu impacata,cand i-am zis ca iau rovamicina mi-a zis ca e bine ca stam linistiti si din punctul asta de vedere.Prima doza pe care am facut-o a fost o capsula la 8 ore de 3MUI,acum sunt in pauza si urmeaza sa incep cu o capsula la 12 ore si apoi sa vedem cum iese analiza.Ginecologul la care am fost inainte mi-a zis ca analiza mea este ok,asa ca parerile sunt impartite.Pe prospect scris destul de clar ca este pt femei insarcinate si eu cunosc pe cineva care a luat tratanetul gravinda fiind si bebe nu are nimic.

Mihaela 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Gata ..ne-am intors.....

Maria08: cu intarziere...vorba lui Angelique: inca o geamana....si eu la fel....
Sa dea D-zeu sa va reuseasca inseminarea !!!

Mav: ma bucur mult k vestile sunt bune si bb e bine...Cum ti s-a parut tutunaru?? Ti-a dat intreg tratamentul?? probabil ai scris la odisee toate astea, voi intra si pe acolo(am zis k va urmaresc pe unde pot...), dar intai si intai intru aici de cate ori deschid forumul...

Angelique:La multi ani cu anticipatie sau cu intarziere...Dar dc tot suntem in gemeni, inseamna k e pe-aproape, sau a fost...
Ma bucur k recomandarile mele ti-au prins bine...

Andicu: Ce AMR mic...!!!tinem pumnii sa fie bine si la termenul stabilit...
Nici nu ma asteptam k mobila sa fie asa de ieftina..Intr-adevar, in C-ta sunt niste preturi la mobilierul de copii de te doare capul...Am fost noi la un atelier cu un model, destul de simplu, numai k erau culorile mai deosebite... si ne-au facut asa un calcul estimativ ..si ne ajungea 40-45 mil....
Deocamdata mai asteptamin primul rand pt k vrem k darius sa aiba spatiu cand va incepe sa exploreze( dormitorul lui fiind destul de micut)si in al doile randpt k vrem cat mai repede bb2 si poate va tebui sa luam pat supraetajat...

Yannia: e un lucru bun k ti-a venit CM-ul...Spor laatunci...cat despre ovarele polichistice din nastere, nu stiu ce sa-ti spun, dar nici eu n-am mai auzit asa ceva...

Ioana, Cornelia,jojo_miha

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

poze Darius-luna a VI-a

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Acum sa va spun pe scurt despre weekendul nostru.Ati avut dreptate cand mi-ati spus k darius poate fi mai cuminte k acasa.Ne-a facut niste zile minunate si nopti la fel, pt k a dormit fara sa se mai trezeasca toata noaptea.A stat cu noi la piscina..la plimbare era f facinat de tot ce vedea, a mancat bine...A fost super..
Carutul nu prea i-a placut..dar am trecut cu vederea si l-au plimbat pe rand in brate bunicii si tati.Noi am fost foarte multumiti de serviciile hotelului in care am stat si cred k vom mai merge.Am vizitat Kaliakra, Balcik, Albena si Varna si nu ne-au furat nimic...
dc vreti puteti viziona aici cateva din fotografiile pe care le-am facut:nisipurile de aur

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

poze Darius-luna a VI-a

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Mav, ma bucur ca bebe e bine si tu la fel! iti tin pumnii sa fie totul in regula pana la sfarsitul sarcinii!

Mada,multumesc de incurajari! daca te uiti pe siteul lor gasesti si cu paturi supra-etajate si mobilier care din patut de bebe se transforma in pat pt copil mai mare..Bebe Darius e superb! are o poza in care iar e cu figura aia mirata si cu ochii mari- super! e o frumusteze de baiat si are niste ochi albastri... m-am uitat bine poate " se iau"! tu arati super! sunteti o familie tare frumoasa!

constantencele!

Andicu 35+Filip Gabriel
AMR 17 zile

Ultimele poze cu burtik
Camera bebe Filip

Mergi la inceput