Casnicute sexy (121)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by maria2mami

..........bai da sunt toanta rau......Miha tu ai burticuta???

Daca e adev ce vad eu la semnatura ta....atunci...pupici muuuulti si sa ai o burticuta sanatoasa si cuminte
Si celelalte burticute care mai sunt.....sa ma pun la zi cu stirile

E foarte adevarat ce vezi la semnatura mea!

Miha si Robert

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

La multi ani, Catalin !
Doina sa-ti traiasca baiatul, sa va aduca multe bucurii, sa fie fericit, dar mai ales sanatos si mereu cu zimbetul pe buze.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

LA MULTI ANI!!!CATALIN

miha, sanatate lui robert.ce face burtica?
banano, da impiedecata mai esti .treci la raport, da baga si o poza cu tine.
cami , oare pe unde e? o fi in brazilia dupa cafea.
danutza , tu pe unde esti? nu ai ajuns acasa?

va tzuc si mai vin............

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Bimilit
danutza , tu pe unde esti? nu ai ajuns acasa?

Sint acasa, dar de dimineata am luat-o cu ... am fost la cumparaturi, acum vroiam sa dorm dar nu pot, asa ca m-am uitat la stiri, am mai tras unul ... sper sa-mi treaca.
Nu va zic de ce, nu vreau sa va indispun.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Danutza hai zi de ce plangi? ce ai vazut la stiri?sa nu-mi spui ca pt doamna de la iasi ?hai sa te tzuce blonda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

va pup pe toate ma duc acasica si sa-mi culeg fata de pe la gradi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006

Mergi la inceput

Bianca am fost colege 15 ani, despre ea e vorba. Cind m-au sunat dimineata de la tv sa-mi spuna ce s-a intimplat, iti dai seama... . Acum n-am chef de nimic. Isabella doarme, sotul e la serviciu, iar eu nu fac nimic, tot citesc prin ziare si ma uit la telejurnalele de la toate televiziunile.

Mergi la inceput

Danutza, imi pare sincer rau .mai , da eu am vazut doar fugitiv stirea.ce nu inteleg eu : cica masina[taxiul] nu trebuia sa fie in trafic pt ca avea nevoie de revizie, iar soferul , era defapt nenea mecanicul.cum pana mea a ajuns la clineta atunci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Cuscra,imi pare rau pentru colega ta.Eu n-am cunoscut-o personal,dar din cate am inteles si de la fetele din Iasi,a fost o doamna deosebita.Dumnezeu sa o odihneasca!

Miha si Robert

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput