Casnicute sexy (121)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Buna seara gagici.
Apar si io...
Miha sanatate la pui.
Doina LA MULTI ANI lui Catalin.Sa te bucuri de el.
Mirela LA MULTI ANI sotului tau.
Danelutza
Monica v-ati refacut cred...plecati la plimbari vad...
Banano blonda.
Bianca,Alinutza, Mmiha si la voi
Restul?Ce faceti?
Cami, Liana?Unde sunteti?dati un semn.
tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Fetelor va multumesc pentru urarile facute pentru Catalin!sa ne traiasca copilasii, sa fie sanatosi , sa ne bucuram de ei!
Mirela LA MULTI ANI SOTULUI TAU!

Redati-mi viata!

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

La multi ani, sot de Mirela ! Sanatate, fericire, bucurii si viata lunga, va doresc din inima.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

quote:
Originally posted by georgi75

Ce bizii la ora asta, fugi la nanita

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Pai ziceam sa beu si io ceva cu voi...da' daca tu ma trimiti la ...ma duc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

LA MULTI ANI!!! sot de Mirela.

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

LA MULTI ANI CATALIN!...sa-ti traiasca baiatul DOINA si sa va bucurati multi ani de acum inainte de el

Va multumesc de urari sexoasele mele scumpe:ALINA,MONICA,MIKI,MMIHA,GEORGI,DANELUTZA,DOINA,BIANCA

MMIHA,ce mai zici mai,ne e dor de tine,ce face puiuta ta cretolina?...ia zi,ai mai slabit ceva, imi aduc aminte ca la inceputul anului eram amandoua cu gandul la diete...ei,eu am ramas cu gandul ca de facut nici vorba...am slabit la memorie,vorba sotului...tu ce ai mai facut,in afara de munca?... si sper sa intri mai des pe la noi!!!

MIHA,sanatate lui Robert

DANELUTZA sa nu mai plangi,imi pare rau de doamna aceea,Dumnezeu sa o odihneasca!

BANANA,cum e sa fi blonda?...baga poze sa vedem si noi!

MIKI,misto cumparaturi faci mei...ai ganduri mari pt sotul?...poate se lasa cu o burticuta!!!..tinem pumnii!!!

Noi nu avem noutati...azi am dormit ca eram franta dupa aseara...si Robert a facut numai nebunii...parca simtea ca era terminata..da a trecut si ziua asta.

Acum va servesc cu in cinstea sotului...si o pt dimineata si un pt gravidute.

la toata lumea si sanatate multa la bolnaviori!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=12e3d1483e9c64814cf29c&utm_source=otm&utm_medium=text_url

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

neata!
slaba activitate ieri! cu riscul de a ma repeta, iar intreb, liana si simo, unde sunt??? miha e activa la voi
mmiha te asteptam mai des.
la voi cum e vremea, ca la noi a venit vara, serios, ne-am dat la pantaloni scurti si tricouri. e super, acu' sa vedem ce urmeaza...
toate, o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Sarumana pentru cafeluta Alinuta!La noi e soare dar bate vantul , ieri a fost sufocant dar tot cu vant...Chiar unde sunt Liana si Cami?
Danelutza imi pare tare rau pentru doamna care ti-a fost prietena!Offffff!Va pup!mai bantui nitelus si apoi trec la treaba!
Miha, am uitat sa iti spun, am indeplinit misiunea de ieri!sunteti niste frumosi!!!

Redati-mi viata!

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput