Casnicute sexy (121)
Raspunsuri - Pagina 26
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by monica-elizabet
hai spuneti ce culoare are pijamaua, din ce material este???
Ale mele is din bumbac de ala gros de "gogosari" si pe deasupra am un capot de-ala cu flori.

Miha
si Robert 
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by diadaniela
eu am venit de la salon si sunt si mai blonda!poate imi pune piedica sotul mai incolo!
![]()
Blondo,ia ziii...te-ai impiedicat sau ba?

Miha
si Robert 
mikiriki spune:
quote:
Originally posted by mariussimiucquote:
Originally posted by monica-elizabet
hai spuneti ce culoare are pijamaua, din ce material este???
Ale mele is din bumbac de ala gros de "gogosari" si pe deasupra am un capot de-ala cu flori.Is valabila?
Mihasi Robert
Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...
daaaaaaaaaaaa. esti valabila. io ma duc imediat la un mag. sa-mi iau lenjerie intima
Miki
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by alexa si mami
burticutzele noastre unde sunt? hai fetelor treceti la scris ca ne e dor de voi!
Eu am avut copilul bolnav si n-am avut chef de nimic.

Miha
si Robert 
mariussimiuc spune:
LA MULTI ANI Catalin de Doina! Sa fii sanatos si sa ai parte numai de bucurii! 
Miha
si Robert 
monica-elizabet spune:
miha
tu esti una dintre cele mai sexoase
cu sau fara pijama groasa. da' cea patit robertelul
si nu ne-ai zis nimik ca-i bolnavior...acu' ma faci sa ma simt...
ca eu v-am zapacit de cap cu kkarea fii-mii
dar va multumesc ca ati fost alaturi de mine
miki deci in seara asta facem party in bikini?
spor la cumparaturi
parca ziceai ca ne povestesti ceva...ne cam tii in suspans![]()
inca nu i-am bagat la nani pe pitici...cred ca trag si eu un pui de somn ca m-a apucat o lene dupa ce-am papat![]()
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004)
maria2mami spune:

offfffffff ce dor imi este de voi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006
maria2mami spune:

..........bai da sunt toanta rau......Miha tu ai burticuta???

Daca e adev ce vad eu la semnatura ta....atunci...pupici muuuulti si sa ai o burticuta sanatoasa si cuminte![]()
Si celelalte burticute care mai sunt.....sa ma pun la zi cu stirile
Banana, Alinuta, Cami.....Mirela sa-ti traiasca sotul, sa fie sanatos...Danelutza....si restul fetelor pupici o mie si sper sa reusesc sa intru mai des
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006
mariussimiuc spune:
Monica,nu te stresa draga mea...N-am avut ieri net la servici,ca altfel va boceam un pic.
Nu stiu ce-a avut...M-am trezit ieri dimineata pe la 4 si ardea...avea febra 39,5.
Ieri toata ziua l-am indopat cu antitermice si mai putin de 38 n-a scazut febra. aseara nici bine n-am intrat in casa ca-mi zice :"mami,ai in camela,lu Bobo e lau"
Zicea ca-l doare tare burtica si tremura din toate incheieturile. M-am speriat ca am dat si noi in enterocolita
Dimineata nu mai avea nimic...
Miha
si Robert 

poate imi pune piedica sotul mai incolo!