Casnicute sexy (121)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

miki, te cred...si eu abia asteptam sa-mi faca mama tot felul de bunatati...sa-l vezi pe alex cum ii zice ce sa construiasca de mancarezice fa tu mamaie ca mami nu stie sa faca

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Biio nu-s blonda(vorba voastra) da' te rog frumos explica-mi mai bine ce-i cu coarnele alea, de unde sa le iau si ce sa cer

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Ce scumpic e Alex.
io mi-am bagat nasul unde nu trebuia si m-am enervat putin. i-am povestit sotzului de ce s-a scris la generale si m-a trimis sa fac ordine in dulapuri . a glumit desigur.
mie nu-mi ajunge timpul sa fac nimic din ceea ce-mi propun. cred ca sunt foooooooarte dezorganizata

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

monica, sta sa vad cum sa-ti ezplice blonda.sunt niste fructe visinii.eu le-am cumparat din ARTIMA.sunt ambalate in caserole mici de 100 de gr.daca vrei am nr de telefon al importatorului, care e din bucuresti.incearca la raioanele de fructe deshidratate.uitat-te dupa firma elmas.sper ca te-am lamurit cat de cat.

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Bi, multam, mi-am notat(si am sa caut cu prima ocazie...chiar daca termina cu kk pana le gasesc eu da' sa le am acolo...nus trica)..cred ca stiu despre ce este vorba...chiar cred ca am mancat, sunt putin acrisoare asa?(bine eu le-am mancat proaspete direct de la sursa)

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc
Dar cuscrele mele pe unde is?

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mariussimiuc

Ia uitati voi aici ce face fii-miu.

Cred ca o cauta pe Isabella

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

In primul rind, va tuc dulce pe toate. Am lipsit din motive motivate . Vecinii nostri, care se vor muta aici din iulie, vorbesc doar nemteste. Duminica trecuta am fost invitati la cina la ei, bineinteles ca am inteles asa de bine, ca ne-am prezentat cu flori si tort la prinz . Am lasat tot acolo, am revenit acasa si i-am vizitat seara. Soata mea, care se lauda cam mult, le-a povestit ca a lui nevasta e foarte priceputa in a face spaghete-tagliatele in casa, bineinteles condite cu suc de rosii facut si ala bun tare cu carnita de porc. Asta au priceput nemtii, dar soata le-a zis "o sa va invitam intr-o duminica, sa vedeti ce bune sint". Ieri, trimit soata sa cumpere ulei sa fac o negresa cu banane. Se intilneste cu vecinii la magazin si aia incep "aaaa, miine mincam spaghete cu carne ?". Vine al meu coleg acasa si ma intreaba disperat ce facem. Ce sa facem, incep sa scot de prin congelator, il trimit la cumparaturi si apuca-te de treaba. Ieri in bucatarie, iar dimineata framintat aluatul si facut tagliatelele. Acum tocmai am terminat de aruncat farfuriile in masina la spalat, bineinteles dupa ce am dormit o tira.

Monica am aflat ieri, cica pentru voma sa-i dai un pic de coca-cola, ajuta foarte mult.

Mirela am vazut pozele, foarte frumoase. Imi place, o adevarata echipa de parinti si alta echipa de copii .

Banana am vazut si eu subiectul, le-am pus si o povestioara sa ceteasca, dar n_au priceput nimic.

Miki treci la cumparaturi si sa faci poze, ca eu am facut la flori, dar cind sa le descarc, asta vinerea trecuta, a dat Isabella un pumn la aparat, iar acum e la reparat.

Cuscra ce mai zice Teodora ?

Va tuc, revin, ma duc sa-mi trezesc ploada

Mergi la inceput

danelutzo...sa ne dai si noua reteta aia de spaghete ca deja mor de pofta
uite-asa fac eu...n-am ce face si ma apuca cate o pofta nebunaacum mai bine de jumate de ora vb cu fetele din cartierul meu si o prietena(aissa) facea salata boeuf, si m-a apucat o pofta nebuna asa ca am pus si eu repede la fiert legumele acum deja le tai ca s-au fiert, piept de pui aveam deja fiert asa ca mai am un pic sa o termin...abia astept sa se raceascasi sa pap...
daca stiam de colaii dadeam os ticla intreaga numai sa se opreasca

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by Danelutza
Monica am aflat ieri, cica pentru voma sa-i dai un pic de coca-cola, ajuta foarte mult.

Sa ma apuc de baut cola?

Miha si Robert

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput