Casnicute sexy (121)
Raspunsuri - Pagina 17
monica-elizabet spune:
vai miki ce m-ai facut sa rad
da' de ce l-ai castrat? ca in general lumea castreaza femela cand se satura sau nu mai vrea sa faca puishori, dar tu ce-ai avut cu saracutul catzelush
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004)
diadaniela spune:
bey ,voi ati vazut la generale subiectul cu casnicele?
se lauda lumea ca cica intr-o ora n-ai ce face acasa. cica termini si curatenie si mancare si spalat si calcat.
ce ziceti? eu m-am dus pe la subiect si m-am mirat asa ca proasta . i-am zis ca mie numa' micul dejun si curatenia dupa mi-a luat juma' de ora.oi fi eu mai lenta ,asa, sau abereaza lumea cu talent ?
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
mikiriki spune:
quote:
Originally posted by monica-elizabet
vai miki ce m-ai facut sa radda' de ce l-ai castrat? ca in general lumea castreaza femela cand se satura sau nu mai vrea sa faca puishori, dar tu ce-ai avut cu saracutul catzelush
monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)
Miki
mikiriki spune:
quote:
Originally posted by diadaniela
bey ,voi ati vazut la generale subiectul cu casnicele?
se lauda lumea ca cica intr-o ora n-ai ce face acasa. cica termini si curatenie si mancare si spalat si calcat.
ce ziceti? eu m-am dus pe la subiect si m-am mirat asa ca proasta . i-am zis ca mie numa' micul dejun si curatenia dupa mi-a luat juma' de ora.oi fi eu mai lenta ,asa, sau abereaza lumea cu talent ?
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
ohoooo...pai atunci le rog sa vina la mine sa-mi termine curatenia, gatit si spalat intr-o ora. pai mie numai baia imi ia vreo 3-4 ore de curatenie
. pt calcat imi trebuie o luna de zile Banana nu esti lenta.zic eu
Miki
diadaniela spune:
mai Miki,asa ma gandeam si eu!![]()
Dana
doinabita spune:
Miky, pai astea sunt bunatati?nu stiu ce sa mai fac de mancare caci cred ca am facut cisterne de mancare pana acum...ce nasol e ca au castrat bietul catel

.Eu am terminat de pe la 14 mancarea , am mancat, Dan a plecat in oras cu niste baieti ca au venit sa il ia la un suc, Dana doarme, Gicu la fel, iar eu am intrat nitel sa verific mailul lui Dan dar inca nu e nici o veste

sper sa apara o veste saptamana ce urmeaza, ar trebui...
Miha eu tot asa cred ca Robert isi cheama un frate, o soara, asa se spune din babe...sau face gimnastica!
Alinuta cine ne?vorbeste iar?ma duc sa vad!
Apoi o sa ma culc si eu putin, sper sa nu ploua ca am afara pui de gaina si cei de curca

ca am clocit!
Redati-mi viata!
Putin cu putin se aduna marea...
monica-elizabet spune:
ruxi a dormit si nu a mai facut kk dar inainte de asta ajunsese djea la cifra 7kk
si pana diseara cand o culc mai esteeee
mai eu nici nu intru la subiectul ala sa citesc sa ma umplu de nervi inutil...eu stiu f bine ce fac Eu(depinde de cat timp am si in functie de asta acord mai putin sau mai mult timp unui lucru) si nu ma f.....(pun mai multe puncte decat de obicei
desi tot 3 ar trebui
)grija de ce zic femeile fantastice ca fac...
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004)
mikiriki spune:
![]()
am ajuns acasa. am fost la o barfa c-o prietena.
Monica
o sa fie bine cu Ruxi. ai rabdare. in legatura cu treburile casnice sunt de acord cu tine.
Doina da e bunatate ce gatesti sau ce gatiti voi. mi-e dor de-o mancarica facuta de mama
Miki
Bimilit spune:

monica, incearca cu corne.eu am luat coarne deshidratate.le fierbi si le amesteci cu branzica.au efect miraculos.pup kk-cioasa mica.
bey, io-s puturoasa sefa .pt mine ziua ar trebuie sa aiba 48 de ore .poate asa as reusi sa fac si eu cate ceva prin casa.deci : clar, sunt puturoasa sefa
.
la noi ploua
.
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...