Casnicute sexy (121)
Raspunsuri - Pagina 19
diadaniela spune:
Danelutza,eu si barbata-miu am citit povestioara ta si ne-a placut!
in rest ce sa zic? or fi altele mai organizate si mai wonder women!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
monica-elizabet spune:
miha, baga cola la greu
cine stie ce scoti
(aporpo de faza asta...eram in thailanda cu ani in urma si mergem si noi ca oamenii curiosi intr-un bar in care tipesele de acolo faceau tot felul de "minunatii" una dintre aceste minuni era ca isi bagau in
fanta si scoteau cola![]()
danelutza, super tare si adevarata povestioara(pe care nu a scris-o o forumista ci a plagiat-o)![]()
dana,asa cum am mai spus fiecare acorda cat timp crede ca este necesar...eu una acum nu as termina toate treburile(casnice+gatit) intr-o ora...chiar daca merg la servici chiar daca-s casnica
...inainte sa-i am pe-astia mici terminam toata treaba intr-o ora si o faceam o data pe saptamana
ce zici le bag un cui???
ca parca s-a mai calmat situatia![]()
dau bairam...ruxi nu a mai facut kk delok inca dinainte de a adormi la pranz deci de pe la ora 14,30
Doamne ajuta
va pup pe toate noapte buna
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004)
diadaniela spune:
Monica,baga cuiul!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by monica-elizabet
miha, baga cola la greucine stie ce scoti
Un bebe negru si "ulut"

Asta in eventualitatea in care nu mi-o bag direct in
si sa scot portocale rosii de Sicilia! 
Miha
si Robert 
mariussimiuc spune:
Cre ca ar fi cazul sa ma duc sa spal si eu vasele de la masa de pranz...ca m-am luat cu alte treburi si mi-a expirat ora de menaj...![]()
Miha
si Robert 
Danelutza spune:
quote:
Originally posted by monica-elizabet
danelutzo...sa ne dai si noua reteta aia de spaghete ca deja mor de pofta
O scriu, dar acum mor de somn. Ma ierti, hai ca-ti dau link-ul unde gasesti negresa cu banane, care-i buuunaaaaaaaaaaaaaaaaa.
In legatura cu povestioara, e cum zici tu

Danelutza spune:
quote:
Originally posted by mariussimiucquote:
Originally posted by Danelutza
Monica am aflat ieri, cica pentru voma sa-i dai un pic de coca-cola, ajuta foarte mult.
Sa ma apuc de baut cola?
Ntz, ntz, asta-i buna la virus intestinal, la greturile tale baga castraveti murati. Sa-ti arunc un borcan ?

monica-elizabet spune:
miha
...bb ulut(cum a zis robertzelul
) "scos" de tine cred ca n-ai sa vezi
...asa ca vezi cum faci cu portocalele alea
ca "alea de acolo" scoteau banane si le "azvarleau" spre publicul spectator cu o viteza demna de invidiat![]()
spor la treaba draga mea...hei, nu te gandi la prostioare...la alea casnice![]()
monica
si ruxi(16 dec 2004)
monica-elizabet spune:
danelutza, eu dadusem citat cu plagiatura de acolo de la subiect
mie mi-a placut ca era al naibii de adevarat ce scria acolo...nu ma interesa sursa![]()
si ref spaghete...stai linistita ca oricum nu ma apucam de ele acum...![]()
mama...tot zic ca nu mai intru si uite-ma![]()
monica
si ruxi(16 dec 2004)