Casnicute sexy (121)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Danelutza,eu si barbata-miu am citit povestioara ta si ne-a placut!
in rest ce sa zic? or fi altele mai organizate si mai wonder women!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

miha, baga cola la greucine stie ce scoti(aporpo de faza asta...eram in thailanda cu ani in urma si mergem si noi ca oamenii curiosi intr-un bar in care tipesele de acolo faceau tot felul de "minunatii" una dintre aceste minuni era ca isi bagau infanta si scoteau cola
danelutza, super tare si adevarata povestioara(pe care nu a scris-o o forumista ci a plagiat-o)
dana,asa cum am mai spus fiecare acorda cat timp crede ca este necesar...eu una acum nu as termina toate treburile(casnice+gatit) intr-o ora...chiar daca merg la servici chiar daca-s casnica...inainte sa-i am pe-astia mici terminam toata treaba intr-o ora si o faceam o data pe saptamanace zici le bag un cui???ca parca s-a mai calmat situatia
dau bairam...ruxi nu a mai facut kk delok inca dinainte de a adormi la pranz deci de pe la ora 14,30
Doamne ajuta
va pup pe toate noapte buna

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Monica,baga cuiul!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Danutza mi-e foaaaame. am citit si noi povestea

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by monica-elizabet

miha, baga cola la greucine stie ce scoti

Un bebe negru si "ulut"
Asta in eventualitatea in care nu mi-o bag direct in si sa scot portocale rosii de Sicilia!

Miha si Robert

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Cre ca ar fi cazul sa ma duc sa spal si eu vasele de la masa de pranz...ca m-am luat cu alte treburi si mi-a expirat ora de menaj...

Miha si Robert

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

quote:
Originally posted by monica-elizabet

danelutzo...sa ne dai si noua reteta aia de spaghete ca deja mor de pofta

O scriu, dar acum mor de somn. Ma ierti, hai ca-ti dau link-ul unde gasesti negresa cu banane, care-i buuunaaaaaaaaaaaaaaaaa.

In legatura cu povestioara, e cum zici tu , dar asa-i ca-i buna ? Nu m-au bagat fetele in seama, ca nu au avut comentariile la indemina

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

quote:
Originally posted by Danelutza
Monica am aflat ieri, cica pentru voma sa-i dai un pic de coca-cola, ajuta foarte mult.

Sa ma apuc de baut cola?

Ntz, ntz, asta-i buna la virus intestinal, la greturile tale baga castraveti murati. Sa-ti arunc un borcan ?

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

miha...bb ulut(cum a zis robertzelul) "scos" de tine cred ca n-ai sa vezi...asa ca vezi cum faci cu portocalele aleaca "alea de acolo" scoteau banane si le "azvarleau" spre publicul spectator cu o viteza demna de invidiat
spor la treaba draga mea...hei, nu te gandi la prostioare...la alea casnice

monica

Mergi la inceput

danelutza, eu dadusem citat cu plagiatura de acolo de la subiectmie mi-a placut ca era al naibii de adevarat ce scria acolo...nu ma interesa sursa
si ref spaghete...stai linistita ca oricum nu ma apucam de ele acum...
mama...tot zic ca nu mai intru si uite-ma

monica

Mergi la inceput