Oligospermie(27)- putini da'(ne)buni!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

RalMar unii au reusit natural altii prin inseminari sau Fiv..

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

liana si eu o sa iau tot pastile ca la mine nu tine nik cu gust de kakao si nici sotului nu-i dau tinctura ca e si mai mofturos ca mine

ralmar eu sunt foarte optimista si-mi fac mari sperante ca dupa tratamentul acesta vom reusinu am nicio indoiala...sunt convinsa ca si psihicul lucreaza mult si daca pana acum doar mi-am plans de mila de acum m-am hotarat sa schimb foaia si sa sper ca vom reusi

ma bucura tare mult sa vad pe lista de la inceput toate fetele care au reusit si cand vad si cu ce nr de ...200.000 1.2 mil si tot asa...chiar prind si eu curaj pentru ca vad ca se poate

cand am avut saptamana trecuta rezultatul la spermograma am fost daramati dar ne-am revenit repede sa zic asa ne-am zis asta e , bine ca exista tratament si ca nu suntem singurii in situatia asta , deci stim ca vom reusi

darad m-ai gasit merci de raspuns chiar maine ma duc sa iau pastilele astea si incepem sa le luam si poate si polen...mai vedem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

nushulicaaaaa VOM REUSIIII!!! tipa tareeee fa ca mineeeee..te puppp
mikiiiiiiiiiiiiiii te vaz!!te vaz!!! din nou..uratoooooooo ca aci nu vrei sa intriii

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalMar spune:

Multumesc de informatii fetele! Si eu sunt foarte increzatoare cand sunt la ovulatie, dar dupa aceea, in prima zi de CM cade iar cerul pe mine. Sper sa se rezolve luna asta, ca la sotulica deja e a doua luna de tratament. Spermograma inca nu am refacut-o, pentru ca nu am avut curaj. Dar cred ca sapt viitoare o vom reface. Macar sa stim daca are efect tratamentul sau ne chinuim degeaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titelu spune:

RalMar... branca ursului tinctura,se ia fara apa pe stomacul gol cu 1 ora inainte de masa,sacrificiu...dar merita.Pacat ca nu cititi in urma... PANAXGINSENG...mai multe cum doriti.Cu baietii va salutam si va dorim numai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalMar spune:

Multumesc pentru lamurire! Orice sfat e binevenit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Fetelor postez intrebarea mea si aici
am si eu o intrebare la cele care au sotul cu oligoasteno de Viatamal ati auzit cumva ?as vrea sa stiu dc da rezultate , ni l-a recomandat dr biolog care ne a facut spermograma am inteles ca nu avem aici in Romania ci doar in strainatate!

"A iubi inseamna a inceta sa traiesti pentru tine, a face ca toate sentimentele omenesti, teama, speranta, durerea, bucuria, placerea sa nu depinda decat de o singura fiinta; inseamna a te cufunda in infinit, a nu gasi nici o limita simtirii, a-ti inchina viata unei fiinte in asa fel incat sa nu traiesti si sa nu gandesti decat pentru a o face fericita; a turna maretie in injosire, a gasi alinare in lacrimi indurerate, placere in suferinta si suferinta in placere; adica a intruni in sine toate contradictiile." BALZAC.

Mergi la inceput

daca citesti in urma,vei vedea un tratament care a dat rezultate,totul este natural si FARA STRES,va dorim numai bine ,rar mai postam,Bogdan vorbeste si vrea sa conduca deja in Maramures

http://community.webshots.com/user/titelu100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandaa spune:

As vrea sa te intreb Titelu in legatura cu B.U. Ai scris ca se ia fara apa sunt nelamurita, pe prospect scrie ca se ia dizolvata in 100g apa. E posibil sa se bea simpla? Tu asa ai baut? Mii de multumiri. Sa-ti traiasca baietii sa ai numai bucurii!

Mergi la inceput

Sandaa, tinctura se dilueaza ptr cei ce nu suporta gustul,dar niciodata nu am facut amestec cu 100 ml apa,mi-i se parea prea multa apa.bafta!

http://community.webshots.com/user/titelu100

Mergi la inceput