Oligospermie(27)- putini da'(ne)buni!
Raspunsuri - Pagina 20
RalMar spune:
Titelu, poti sa-mi spui si mie la cat timp dupa ce ai inceput tratamentul au inceput sa se vada efectele? Noi suntem la jumatatea tratamentului si inca nu am avut curaj sa refacem spermograma. Teoretic, stiu ca se face dupa 3 luni, dar as vrea sa stiu daca se vad efecte si mai devreme.
RalMar spune:
Titelu, cred ca te innebunesc cu intrebarile, dar mai am o nelamurire. De cand a inceput sotul tratamentul, am observat ca a scazut cantitatea de sperma. Sa fi scazut cantitatea dar sa fi crescut oare calitatea?
hera01 spune:
buna
In eterna mea cautare pe net am dat peste catva cazuri in care sotii/ prietenii au luat acest medicament ptr inbunatatirea si inmultirea cu rezultate fantastice.
Sper sa va ajute la ceva
http://www.proxeed.com/
succes
RalMar spune:
Mda, interesant, doar ca din cate am citit eu in fuga, tratamentul ar trebui urmat "doar" 9 luni. In plus, substantele active ale acestui produs sunt vitamine ce sunt prescrise si la noi in aceste cazuri. Ar fi fost frumos daca as fi avut rabdarea necesara.
dear_bambie spune:
Buna dimineata!
Sotul meu si-a facut spermograma acum o luna,iar rezultatele sunt dezastroase dupa parerea mea.
Spermograma- Val de referinta
Volum sperma- 4ml =2-5
Aspect sperma- anormal -alba,vascoasa,opaca
T de fluidificare completa a spermei- 20 minute =<30
pH sperma- 8 =7.12-8
Numar spermatozoizi- 0.1 mil/ml = 20-150
Spermatozoizi mobillit. norm. -0% = - 60-100
Spermatozoizi mobilit.redusa/imobili - 0% = - <40
Spermatozoizi aspect norm. 0% = - 70-100
Spermatozoizi forme aberante - 100%= - <30
(dupa = sunt val de referinta)
Comentarii:
-aspect sperma- galbui translucid
Modificari morfologice:
-la nivelul capului:spermatozoizi cu cap " in clepsidra"
-la nivelul piesei intermediare: resturi citoplasmatice
Rare celule prostatice
Rare leucocite
Intre timp am fost la urolog si i-a dat sa faca spermograma cu spermocultura cu AB, testosteron si urocultura. Acum asteptam rezultatele.
Ce imi puteti spune despre rezultatele spermogramei de mai sus?
Va multumesc anticipat!
toate fetele!
aniversare nunta;www.kodakgallery.com/Slideshow.jsp?UAUTOLOGIN_ID=147806435110&mode=fromsite&collid=147806435110.714506435110.1188905444225&conn_speed=1" target="_blank">munte
"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."
RalMar spune:
Cu nr. nu ar fi problema, s-ar rezolva pri FIV + ICSI. Problema este la mobilitate, si la forme anormale. Trebuie sa astepti si rezultatul celorlalte analize si sa vezi ce se poate face.
sandaa spune:
Titelu multumesc ca mi-ai scris.
Hera01 m-ar interesa si pe mine produsul proxeed dar nu stiu cum sa fac rost de el, stiu ca se gaseste in America. Se poate face comanda pe internet cumva? Eu din ce am citit nu am vazut cum as face rost de el. Daca stie cineva va rog sa scrieti. Va pup
dear_bambie spune:
RalMar 
vom astepta rezultatele si vom vedea, dupa aceea incotro ne indreptam.
ptr fete.
aniversare nunta;www.kodakgallery.com/Slideshow.jsp?UAUTOLOGIN_ID=147806435110&mode=fromsite&collid=147806435110.714506435110.1188905444225&conn_speed=1" target="_blank">munte
"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."