Oligospermie(27)- putini da'(ne)buni!
Raspunsuri - Pagina 18
tandrei spune:
Eu am facut 2 spermograme care au iesit foarte slabe 250 mii si apoi 600 mii, dar am avut norocul sa dau peste un doctor care mi-a explicat ca conteaza foarte mult metoda folosita. Spermogramele care se fac prin dilutie sunt doar o aproximare, se ia o anumita cantitate si se numara la microscop nr de gigei, iar apoi cu regula de 3 simpla se determina cati ai per ml. Asta insa da erori foarte mari intrucat gigeii nu sunt repartizati uniform, si poti sa nimeresti o portiune foarte saraca. Exista si o alta metoda care permite evaluarea intregului continut, fara pierderi, si astfel am aflat ca de fapt am 5 mil. Valorile la mobilitate si viabilitate au fost la fel la ambele metode. Mult succes!
nushulica spune:
v-am gasit si eu in sfarsit!!!stiam eu ca exista subiectul asta dar nu-l gaseam![]()
am scris si la azoospermie ca pe ele le-am gasit primele
am facut sapt trecuta spermograma sotului si nu e chiar buna, ca sa zic asa ...adik 10 mil/ml mob 50%
in consecinta medicul i-a pus diagnosticul oligoastenospermie si i-a bagat 2 luni de undestor cate 2 pe zi...lua si de acum 2 luni dar doar cate una...alea date dupa ureche ca sa zic asa fara nicio analiza
vad ca voi vorbiti aici si de tratament naturist cu maca forte...da rezultate bune si rapide??
ca m-a intereseaza sa stiu i-as da orice sa inghita numai sa rezolv problema asta mai rpd![]()
liana
ce mai faci?
RalMar spune:
Nushulica din ceea ce stiu despre aceasta problema, am inteles ca problema e de obicei cu mobilitatea, nu cu nr. La tine mob. e destul de buna, normal ar fi de la 60%, deci nu prea ai de ce sa-ti faci probleme. Incearca sa-i dai sotului branca ursului, polen, vit.C efervescenta, si problema se va rezolva sigur. Noi pt. aceeasi problema (dar mob.38%)facem tratament 3 luni, cate 20 de zile si 10 zile pauza.Bafta si sper sa se rezolve problema. La sotul meu se vedeau rezultate dupa prima sapt. de tratament, de la 5 mil. a ajuns la 9 mil.
Sotul a mai luat si ginsavit, masculin si apilarnil.
Liana30 spune:
nushulica te pupp..fac bineee..
am si io o intrebare ca nu am timp sa caut..trebe sa ia si grasul meu vit C.E si Magne B6 dar am uitat sa intreb cum..poate ma ajutati voi...
aaaa si amoxiciclina poate stii si asta cum sa o ia..
va pupp pe toateee,,toti..
Titelu vazut poze..va pup pe totii..frumosi toti 4..
greuleeeeeee tu ce mai zici?
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica
RalMar spune:
Din cate stiu eu, vit. E se ia doar 10 zile/luna, 1/zi.Daca se ia mai mult timp mai rau face, adica scade nr. Vit. C sotul ia 1/zi, dar e efervescenta. Antibioticul chiar nu stiu, pentru ca difera de afectiuni; poate fi 1 la 12 ore sau 1 la 6 ore.
nushulica spune:
fetele multumesc frumos ca mi-ati raspuns...dar acum bineinteles ca iar am o intrebare
de unde iau branca ursului si ce-i aia??praf, pastila, crema??
habar n-am...si cum se ia???
ralmar ma rog sa fie bine si la voi si sa dea rezultate tratamentul
...noi doar 2 luni avem de facut tratament![]()
RalMar spune:
Branca ursului se gaseste la plafar sau la farmaciile cu produse naturiste. Noi(adica sotul) luam tinctura, cate 1 lingura de 3 ori pe zi, dar am inteles ca e si ceai.Poti lua si tu daca suporti gustul, ca e foarte buna si la femei. Eu am luat 2 luni. Tinctura e 18 ron sticluta.
dara_d spune:
Buna nushulica brinca ursului este tinctura si se iau 3 lingurite in o jumatate de cana de apa dimineata sau cite o lingurita de 3 ori pe zi.Este cam rea la gust.Se cumpara de la plafar tincura de brinca ursului,nu ceai sau altceva ca nu este asa de concentrat.
Liana30 spune:
RalMar multumesc doar 10 zile ia si el..reusii sa vb cu dc si ma lamuri..
nushulicoooo io am luat pastile merg mai repede pe gat si nu au gustul ala de kakao
ca tinctura..in schimb grasu a luat tincura lui ia placut
si tot de la naturiste am luat..
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica
RalMar spune:
Vreau si eu sa intreb ceva toti oligospermistii invingatori de pe prima pagina au reusit natural? Sunt curioasa pentru ca nu as vrea sa-mi fac sperante degeaba.