Oligospermie(27)- putini da'(ne)buni!
Raspunsuri - Pagina 17
alina_27 spune:
Nusy - multumesc frumos pentru raspuns, sper sa fie bine pana la urma mai ales ca luni am facut o programare la dr. Damian. Am mari emotii si sper sa primim doar un tratament, fara alte analize amanuntite.... oricum, va tin la curent........ multumesc mult:

andreutza23 - eu nu stiu sa iti interpretez analizele pentru ca nu stiu care sunt valorile de referinta ale laboratorului la care a facut analiza.... cred ca ar trebui sa scrie in dreptul fiecarei valori si intervalul in care aceasta valoare ar trebui sa se incadreze.
mai citeste o data rezultatul si scrie si valorile normale pentru fiecare analiza.....poate asa o sa ne dam seama cum stau lucrurile inainte sa mergi la medic
pupici tuturor
RalMar spune:
Andreutza 23 - nu dispera! Cred ca exista rezultate si mai rele ca ale voastre.Noi acum facem tratamente cu diverse chestii naturiste, si mai avem de asteptat putin sa vedem daca se rezolva ceva sau nu. Cred ca ar trebui sa incercati si voi naturistele, ca nu strica. La unele persoane chiar dau rezultate! Oricum, aveti rezultate destul de bune; nu e cazul sa va panicati.
andreutza23 spune:
fetelor multumesc mult de raspunsuri. am ciit si ppostarea de mai sus, eu stiam care sunt valorile normale dar voiam sa vad ce ziceti voi, ca mie nu mi s-au parut f rele, dar nici bune. adica am ce spera, nu e grav.
eu ma asteptam la orice desi nu aveam decat un an de incercari. cel mai mult ma bucur ca am reusit sa-l induplec pe al meu sot sa-si faca spermograma ca asa sa stau si sa ma intreb de ce nu raman mi se pare aiurea. si anii trec...
azi la 19 merg si la ginecolog cu rezultatul sa vad ce tratament imi da.
http://tt.lilypie.com/FAbYp3.png- ianuarie 2006
RalMar spune:
andreutza incearca si naturistele. Oricum, din ce mi-a zis doctorul, pentru probleme de genul asta, majoritatea tratamentelor sunt naturiste. Noi am incercat branca ursului, apilarnil, masculin, polen, vitamina C si acum asteptam rezultatele.
andreutza23 spune:
da, ralmar la naturiste ma gandesc si eu.
chiar ne distram aseara ca bunica sotului meu e distributoare la 2 firme cu produse naturiste si ne gandim cum ar fi sa-i cerem niste medicamente pt imbunatatirea gigeilor lui nepota-su
.
iti dai seama ca nu putem sa facem asa ceva, ca nu vreau sa ajunga la urechile familiei problemele astea. adica nu simt acum ca am chef sa vb despre altcineva cu asta decat cu voi, pe forum si cu cateva prietene f apropiate.
nusy spune:
Marush: felicitari,e un mare pas inainte.Iti doresc sa se inmulteasca cat mai repede! Oricum,pentru ICSI aveti!
Moremi: daca lipsa de testosteron a fost cauza, sigur ca se poate ajunge la normospermie cu tratamentul luat.Pentru siguranta,puteti s-o repetati peste trei saptamani(asa se recomanda repetarea).
Andreutza: asa cum ai spus si tu,spermograma voastra nu e foarte proasta,dar nu e nici buna.Ar cam fi o spermograma pentru inseminari.Natural...mai mici sansele.Trebuie imbunatatita,sa treceti pragul de 20 milioane, 50% la mobilitate si 50% la viabilitate.Asa,ca sa stai linistita...Clar trebuiesc investigate cauzele(poate e vreo infectie,ceva sau poate vreun varicocel) si,cu tratament,sa ajungeti la normospermie.Neaparat consultati un medic( androlog sau urolog).Bafta multa!
Nusy
andreutza23 spune:
neata!
am fost aseara la ginecolog si mi-a dat un tratatment naturist, a zis ca nu e o problema cu nr lor, doar cu durata de viata, ca mor repede. mi-a dat ginseng, vit.e si ceai de branca ursului. si mai vedem dupa.
eu sunt optimista deocamadata si la inseminari nu vreau sa ma gandesc.
week-end placut va doresc!
titelu spune:
Dragos va saluta si va doreste implinirea dorintelor
http://community.webshots.com/user/titelu100
miruna79 spune:
Buna
S-a confruntat vreunul dintre voi cu prezenta stafilococului auriu la spermocultura?si in acest caz ati luat tratament cu sotul sau nu.
M-a pus o prietena sa va intreb ca se confruta cu aceasta problema.
Numai bine
"A iubi inseamna a inceta sa traiesti pentru tine, a face ca toate sentimentele omenesti, teama, speranta, durerea, bucuria, placerea sa nu depinda decat de o singura fiinta; inseamna a te cufunda in infinit, a nu gasi nici o limita simtirii, a-ti inchina viata unei fiinte in asa fel incat sa nu traiesti si sa nu gandesti decat pentru a o face fericita; a turna maretie in injosire, a gasi alinare in lacrimi indurerate, placere in suferinta si suferinta in placere; adica a intruni in sine toate contradictiile." BALZAC.