Oligospermie(27)- putini da'(ne)buni!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RalMar spune:

Am incercat tot felul de tratamente naturiste dar fara rezultat. Cred voi incerca o inseminare, desi nu stiu daca are rost. Dar macar simt ca mai fac ceva, nu stau si astept asa cum ma sfatuiesc doctorii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greuceanu spune:

Felicitari pentru Titelu', campionul campionilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Ralmar- ca sa nu mai pierdeti timpul....daca va permiteti financiar cel mai indicatin acest caz e Fiv-ul! Intra la subiectul acesta, citeste si poate te lamuresti daca nu stii deja!
Pt. orice intrebare / nelamurire te asteptam!
imi pare rau de ce ne spui dar sa sti ca sansele natural sunt f.f. mici...poate nu chiar imposibile...dar parerea mea...e FIV...categoric!
Multa bafta!
Titelu- felicitari taticule! Sa-ti traiasca matza...sa fie sanatoasa ! Bun venit pe lume dacului...si o imbratisare lui Bogdanel...care e un domnisor deja nu???!!
Sa fiti sanatosi... si sa va bucurati de familia marita!
barbye- cu intarziere iti urez si eu LA MULTI ANI! si multa putere/ sanatate! Te imbratisez cu drag!
Multa sanatate tuturor va doresc!
dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalMar spune:

Multumesc din suflet pentru sfat. Macar sa stiu ce am de facut in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_27 spune:

Buna

Numele meu este Alina si am 27 de ani. Citesc de mult povestile voastre dar abia acum mi-am luat inima in dinti ..... si noi ne dorim foarte tare un copilas si din pacate de 2 ani se lasa asteptat.
Astazi am primit o alta veste proasta :
spermograma sotului ( prima pe care o face) are urmatoarele valori:
nr spermatozoizi 23 mil - normal( 50-150 mil)
spermatozoizi cu mobilitate normala 56% - normal >=60%
spermatozoizi cu aspect normal 66% - normal >=70%

suntem tare suparati pentru ca nici eu nu am un diagnostic foarte usor de suportat: insuficienta ovariana...
Va rog frumos sa imi spuneti daca ati auzit ceva despre laboratorul de la Sanador ( sotul meu acolo a facut spermograma) si daca cunoasteti un medic urolog bun care ne poate ajuta.
Multumesc pentru ajutor.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Titelu: sa va traiasca baietii!

Barbye: La Multi Ani pentru alaltaieri,sa dea DD sa ti se implineasca toate visele!

Alina: despre Sanador nu stiu sa-ti dau referinte,insa intervalele pe care le practica ei nu prea sunt cele intalnite la alte laboratoare(adica merg pe vechile valori care se practicau mai demult,acum valorile s-au mai schimbat).
Astfel, limita minima la numarul spermatozoizilor este de 20 milioane,iar voi aveti 23 milioane(deci,e binisor), la mobilitate si forme trebuie sa fie peste 50%( si voi iar va incadrati).Parerea mea este ca spermograma voastra nu e rea deloc.Merge si pentru reusita naturala(fara inseminari).Pentru certitudine,ati putea s-o repetati la doamna dr.Matei Mioara( o gasesti la Sabyc, la Policlinica CFR sau la IDS).
Urologi buni sunt 2: Damian si Calomfirescu.Daca intrebi pe forum,sigur afli cum poti sa-i gasesti ...eu nu stiu sa-ti dau nr.lor,caci nu am fost la ei.Mult noroc!

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marush spune:

In sfarsit vin cu noutati. Am tot citit ici si colo pe la subiectele de pe forum dar noi am asteptat sa traca cele 3 luni de dupa operatie. Astazi am luat rezultatul: de la azoospermie am ajuns la 10 mii cu mobilitate 5% si forme normale 7%.. ...Ce ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutza23 spune:

buna
am si eu o intrebare, am adresat-o si la asspirante dar din pacare nu prea stie nimeni sa imi raspuna;
sotul meu si-a facut spermograma si rez sunt urmatoarele:
volum- 2 ml
ph. 7.5
mobilitate 40% rapid progresivi, 15 lent progresivi, 45 imobili;
concentratie - 14 mil
viabilitate 35%

pana ajung la medic da-ti si mie o intrepretare va rog.
multumesc!

http://tt.lilypie.com/FAbYp3.png- ianuarie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutza23 spune:

chiar nu e nimeni pe aici?

http://tt.lilypie.com/FAbYp3.png- ianuarie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moremi spune:

Salutare, fetelor!
Vin si eu cu o veste buna! In luna mai sotul a facut o spermograma care a iesit dezastruoasa oligoastenoteratozoospermie severa, la sfarsitul lunii iunie o alta cu oligoastenospermie. Ieri am luat rezultatul celei de-a treia: NORMOZOOSPERMIE!
Tratament a facut o luna jum. cu Testosteronum si Branca Ursului pe care inca o mai ia si acum.Credeti ca e posibil asa ceva? Sa se schimbe totul peste noapte? Mi-e frica sa nu fi incurcat aia la laborator probele. Voi ce ziceti? S-a mai confruntat cineva cu asa ceva?

Mergi la inceput