Oligospermie(27)- putini da'(ne)buni!
Raspunsuri - Pagina 16
RalMar spune:
Am incercat tot felul de tratamente naturiste dar fara rezultat. Cred voi incerca o inseminare, desi nu stiu daca are rost. Dar macar simt ca mai fac ceva, nu stau si astept asa cum ma sfatuiesc doctorii.
danyalo spune:
Ralmar- ca sa nu mai pierdeti timpul....daca va permiteti financiar cel mai indicatin acest caz e Fiv-ul! Intra la subiectul acesta, citeste si poate te lamuresti daca nu stii deja!
Pt. orice intrebare / nelamurire te asteptam!
imi pare rau de ce ne spui dar sa sti ca sansele natural sunt f.f. mici...poate nu chiar imposibile...dar parerea mea...e FIV...categoric!
Multa bafta!
Titelu-
felicitari taticule! Sa-ti traiasca matza...sa fie sanatoasa ! Bun venit pe lume dacului...si o imbratisare lui Bogdanel...care e un domnisor deja nu???!!
Sa fiti sanatosi... si sa va bucurati de familia marita!
barbye- cu intarziere iti urez si eu LA MULTI ANI! si multa putere/ sanatate! Te imbratisez cu drag!
Multa sanatate tuturor va doresc!
dany
alina_27 spune:
Buna
Numele meu este Alina si am 27 de ani. Citesc de mult povestile voastre dar abia acum mi-am luat inima in dinti ..... si noi ne dorim foarte tare un copilas si din pacate de 2 ani se lasa asteptat.
Astazi am primit o alta veste proasta :
spermograma sotului ( prima pe care o face) are urmatoarele valori:
nr spermatozoizi 23 mil - normal( 50-150 mil)
spermatozoizi cu mobilitate normala 56% - normal >=60%
spermatozoizi cu aspect normal 66% - normal >=70%
suntem tare suparati pentru ca nici eu nu am un diagnostic foarte usor de suportat: insuficienta ovariana...
Va rog frumos sa imi spuneti daca ati auzit ceva despre laboratorul de la Sanador ( sotul meu acolo a facut spermograma) si daca cunoasteti un medic urolog bun care ne poate ajuta.
Multumesc pentru ajutor.......
nusy spune:
Titelu: sa va traiasca baietii!
Barbye: La Multi Ani pentru alaltaieri,sa dea DD sa ti se implineasca toate visele!
Alina: despre Sanador nu stiu sa-ti dau referinte,insa intervalele pe care le practica ei nu prea sunt cele intalnite la alte laboratoare(adica merg pe vechile valori care se practicau mai demult,acum valorile s-au mai schimbat).
Astfel, limita minima la numarul spermatozoizilor este de 20 milioane,iar voi aveti 23 milioane(deci,e binisor), la mobilitate si forme trebuie sa fie peste 50%( si voi iar va incadrati).Parerea mea este ca spermograma voastra nu e rea deloc.Merge si pentru reusita naturala(fara inseminari).Pentru certitudine,ati putea s-o repetati la doamna dr.Matei Mioara( o gasesti la Sabyc, la Policlinica CFR sau la IDS).
Urologi buni sunt 2: Damian si Calomfirescu.Daca intrebi pe forum,sigur afli cum poti sa-i gasesti ...eu nu stiu sa-ti dau nr.lor,caci nu am fost la ei.Mult noroc!
Nusy
Marush spune:
In sfarsit vin cu noutati. Am tot citit ici si colo pe la subiectele de pe forum dar noi am asteptat sa traca cele 3 luni de dupa operatie. Astazi am luat rezultatul: de la azoospermie am ajuns la 10 mii cu mobilitate 5% si forme normale 7%.. ...Ce ziceti?
andreutza23 spune:
buna
am si eu o intrebare, am adresat-o si la asspirante dar din pacare nu prea stie nimeni sa imi raspuna;
sotul meu si-a facut spermograma si rez sunt urmatoarele:
volum- 2 ml
ph. 7.5
mobilitate 40% rapid progresivi, 15 lent progresivi, 45 imobili;
concentratie - 14 mil
viabilitate 35%
pana ajung la medic da-ti si mie o intrepretare va rog.
multumesc!
http://tt.lilypie.com/FAbYp3.png- ianuarie 2006
moremi spune:
Salutare, fetelor!
Vin si eu cu o veste buna! In luna mai sotul a facut o spermograma care a iesit dezastruoasa oligoastenoteratozoospermie severa, la sfarsitul lunii iunie o alta cu oligoastenospermie. Ieri am luat rezultatul celei de-a treia: NORMOZOOSPERMIE!
Tratament a facut o luna jum. cu Testosteronum si Branca Ursului pe care inca o mai ia si acum.Credeti ca e posibil asa ceva? Sa se schimbe totul peste noapte? Mi-e frica sa nu fi incurcat aia la laborator probele. Voi ce ziceti? S-a mai confruntat cineva cu asa ceva?