Oligospermie(27)- putini da'(ne)buni!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabrielarusu spune:

buna,
Am si eu o problema, dupa ce fac dragoste cu sotul meu sperma iese imediat numai sta si ea acolo 1 min. Asta o fi si una dintre problemele care nu raman insarcinata? Ce parer aveti? Nu stiu dc. este normal? Cred ca o sa vb. cu dr. mea, dar ianite de a merge la ea vreau si eu cateva pareri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielarusu spune:

buna,
Multumesc frumos bulinanico79 pt sfaturi.
Vreau sa-i trimit irlandezei un PM si nu reusesc s-au nu stiu eu sa trimit.
Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liana.berbec spune:

bulinanico79,
sotul meu nu este fumator, nu bea cafea doar ca mananca ca orice barbat multa carne. I s-au recomandat 2 ore de mers pe jos. Problema este si faptul ca diagnosticul pe care il are este oligoastenoteratozoospermie severa - adica sunt putini, forme atipice 90 %, mobilitate a 0 b 15, deci progresiva a+b 15. Stam cam prost. Tratament ia deja de 3 saptamani: forever multimaca, forever essentials, branca ursului. Nu stiu daca sa sper si sa astept sau mai bine sa trec la altele. Sunt un pic cam cazuta in butoi ca astept de foarte mult timp. E adevarat ca eu am unul si nu e disperata situatia. Dar am un copil care isi doreste foarte mult un frate si i-am promis ca-l va avea. Ne-am facut o casa la curte, urmeaza sa ne mutam in ea intr-o luna, si i-am facut un dormitor acestui fratior. Bogdan deja se vede dormind in pat cu fratele lui. E un copil cu o dorinta foarte mare de a avea un frate - e ceva iesit din comun. Speram ca vom reusi. Nu pot sa-i spun inca ca i-am promis dar nu ma pot tine de promisiune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titelu spune:

Dragos s-a nascut luni 20.08.07.Este un fomist paros ,un adevarat dac.Suntem foarte fericiti ca suntem 3 baieti si-o strengarita asa ca ,comanda este in mina baietilor,biata matza.Bogdan bosgorodeste si face pe viteazul,ca doar are 1 an si 4 luni si dorim ca fericirea noastra sa intre in casele tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Felicitariiiiii!!!!
Bine ai venit pe lume Dragos..sa cresti mare si frumos!!
Felicitarii Matzooo Felicitarii titelu
Bogdanel te pupic ca vaz ca te'ai facut flacau mare
iar tu taticu nr 1 sa stii ca nu scapi asteptam pozeeeeeee

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_72 spune:

TITELU

Felicitari taticule !!!! Sa va traiasca, sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii impreuna cu fratiorul lui .....
Cred ca esti asa mandru......ai si de ce ...si cu ce.....

Pe cand fetita ? Trebuie sa fie si o surioara......

Asteptam poze....

Ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

FELICITARI TITELULE, FELICITARI MATZO, SA VA TRAIASCA BAIETII SI SA VA BUCURA-TI DE IEI.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Dragos
Sa cresti mare si voinic.
Titelu si Melania, din tot sufletul felicitarule noastre.
Pupam si pe Bogdanelul vostru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns barbye spune:

Felicitari titelu ! cred ca va urma o fetita ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalMar spune:

Buna!
Sunt noua pe aici, desi va citesc de mult timp.
Am si eu o nelamurire, daca ma poate ajuta cineva, va rog! Ce sanse avem sa avem un bb cu 5 mil si o mobilitate de 38%,ca m-am cam saturat sa-mi spuna doctorii ca putem si natural dardegeaba!

Mergi la inceput