Oligospermie(27)- putini da'(ne)buni!
Raspunsuri - Pagina 14
liana.berbec spune:
Noi avem deja un baiat de 7 ani. Inclin sa cred ca singura cauza este varicocelul. Poate la sotul tau mai este inca vreo cauza. Sau doar varicocelul? Noi nu ne asteptam la asemenea probleme. Sotul e un pic bulversat. Dar speram sa fie bine. As incerca o inseminare inainte de operatia de varicocel desi nu stiu daca iese ceva.
flavia ramona spune:
Liana, Greu, Titelu, Nusy
.
Liana, in mod normal la 3 luni dupa operatie se vad rezultate. Noi am facut spermograma la 6 luni dupa si chiar la 1 saptamana dupa spermograma am ramas.
Titelu, a nascut Matza? Hai ca tot caut sa citesc de voi si nimic.
Noi suntem ok, Bogdan face un an acusica, umbla deja, mai cade cateodata, dar e un copil tare vesel si prietenos.
Va pupam.
de
Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
Noi
www.totsites.com/tot/bogdan_ioan" target="_blank">Gâza noastrã micã
liana.berbec spune:
Multumesc Flavia,
M-ai linistit putin. Ca urmaresc sa vad daca mi-a raspuns si mie cineva si eram trista sa vad ca nu. La medic s-a operat sotul tau? Noi astazi mergem la Dr. Calomfirescu. Sa vedem daca si opereaza.
Si pe baiatul nostru tot Bogdan il cheama.
gabrielarusu spune:
buna,
sunt noua pe forum, va urmaresc aproape zilnic, am invatat de la voi foarte multe si va multumesc ca existati.
De 2 ani ne chinuim pt. un bebe si vad ca se lasa asteptat.
In urma spermogramei sotul meu are diagnostic oligospermie si asteneospermie.
Rezultat: - lichid alb galbui transparent,
- PH 8
- cantitate 3.7
- mobilitatea: vioi (+++) 20%
lenti (++) 10%
imobili (+) 70%
- nr. spermatozoizi 1.400.000 cm3
- leucocite 7-8 si celule spermatice 25%
Am facut si spermocultaura care este ok.
Acum i-a un tratament naturist poate da DD sa ne daruiasca bebica mult asteptat si urmeza analize hormonale.
Nu stiu ce sa mai fac eu nu am facut nici un avort.Poate i-mi da-ti si mie un sfat ce sa fac, deja sunt cu moralul la pamant.
Va pup pe toate
andrutzza spune:
buna
sotul meu are infectie iar la spermocultura nu i-a iesit nimic. unde trebuie sa mearga? urologul se ocupa si de infectii? spermograma i-a iesit foarte prost si ma gandesc ca si de la infectie. va multumesc
flavia ramona spune:
Liana, sotul meu s-a operat aici in Arad, la dr Gurtavenco. Operatia nu e nasoala, dureaza cam 45 de minute. Dimineata s-a internat si dupa-masa a venit acasa. Se face o incizie mica, ca la apendicita, dar in partea cealalta si putin mai sus. A facut doar repaus fizic 2 luni, adica nu fotbal, tenis, etc.
Am ales Bogdan pt ca inseamna "Dar de la D-zeu", dat fiind faptul ca testul de sarcina a fost pozitiv in Ajunul Craciunului.
liana.berbec spune:
Am fost ieri la Dr. Calomfirescu si nu este varicocel. Ne-a spus ca valorile spermogramei se pot imbunatati dar sa nu ne asteptam sa creasca de la 3.8 mil la 20 mil. Cu alte cuvinte am inteles eu ca nu sunt mari sanse pe cale naturala, dar a spus ca intotdeauna este o sansa. Ne-a sugerat insa sa incercam metode asistate. Nu e prea roz treaba. Mergem inainte cu tratamentul naturist si mai vedem. O sa refacem peste inca vreo luna spermograma si apoi probabil ca vom lua o decizie. Poate se schimba ceva in bine.
bulinanico79 spune:
liana sotul tau este fumator? Noi am reusit sa imbunatatim simtitor spermograma sotului fara tratamente etc (nu are rabdare si este extrem de uituc) doar prim faptul ca s-a lasat de fumat. De la 9mil./ml ...la 22 mil./ml. Rezultatul...
inca il mai asteptam dar.... e un pas inainte.
Succes
nico
http://tt.lilypie.com/4tKjp3.png
asteptam bebe din februarie 2005
bulinanico79 spune:
gabrielerusu bine macar ca acum stiti care este problema si stiti de unde trebuie sa incepeti tratamentul. Pe prima pagina la asteptand un ingeras este un subiect naturiste sau asa ceva si acolo este un tratament naturist recomandat de livia. Unele fete l-au incercat si se pare ca a dat rode. Incearca sa o contactezi si pe irlandeza ea posteaza mai mult la graviduzte de ianuarie-februarie la odisee!!! (si ea avea un tratament care evident a dat roade).
Ceea ce am postat mai devreme pt liana este general valabi!! FUMALUL dauneaza grav fertilitatii masculine!
andruzza cred ca trebuie sa mergeti cu rezultatul spermogramei la medicul tau ginecolog (eu asa am facut) si va indruma el mai departe (cel mai probabil catre un urolog)
va pup pe toate si....capul sus, undeva acolo ne asteapta si pe noi un bebe mic...dar pt ca noi suntem luptatoare se pare ca ne este un pic mai anevoios drumul...dar vom reusi nu?![]()
nico
http://tt.lilypie.com/4tKjp3.png
asteptam bebe din februarie 2005
andrutzza spune:
buna
am fost cu spermograma la ginecolog care ne-a trimis la urolog , la dr damian. dar noi am avut si o infectie pentru care ginecologul ne-a dar tratament la amandoi. la mine a dat rezultate, dar la el nu. a facut spermocultura si nu a iesit nicio infectie, cu toate ca stim sigur ca are infectie.avem programare la urolog pe 5 septembrie. ma gandesc ca o sa ne spuna ca inainte de a face alte analize trebuie sa trateze infectia. de-asta am intrebat daca urologul se ocupa si de capitolul cu infectii. nu stiu. si nu inteleg de ce la spermocultura nu a iesit nimic. va multumesc. succes tuturor.