Oligospermie(27)- putini da'(ne)buni!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns esaria spune:

Am sa pun si eu analizele sotului meu.Sunt facute acum un an.
volum=6ml
ph=8
motilitate=10% rapid progresiv, 20%lent progresiv,70%imobili
aglutinare<5%
vitalitate=30%
concentratie=10000/ml
morfologie=normala
celule germinale=extrem de rare, blocate in evolutie
FSH=20mUI/ml
LH=11.10
dupa care s-a repetatFSH=12.53
anticorpiantispermatici=18.705
testosteronul meu este de 0,60ng/ml

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inuta12 spune:

Fetelor..eu am intrat sa va salut si sa va spun ca nimic nu e piedut in lupta asta...
Cazul meu poate il stiti din urma...
Pe scurt..
acum un an, sotul oligospermie severa...apoi dupa tratament (6 luni) astenozoospermie...in continuare tratament rezultatul..astenozoospermie (cu valori mai scazute ca la cea din urma)...ajunsesem la concluzia ca nu mai trebuie sa ne stresam ca uite ce iese..si am zis..Ok nu mai facem bebe anul asta (aveam si o nunta prin septembrie si ma gandeam sa nu merg cu burta la gura...chestia asta mi-o ziceam prin aprilie) ..continuam tratamentul si la anul ne apucam de treaba...Asa ca nu mi-am mai dorit nimic..nu am mai asteptat nimic...pur si simplu am facut dragoste oricand (nu am mai tinut cont de perioada fertila..cea mentionata in carti- lucru foarte important de retinut ) si uite ca acum am 13 saptamani...Dupa toate calculele am ramas insarcinata cu 2- 3 zile inainte de ciclu...

Sfatul meu e sa nu va stresati...pentru ca va induceti singure simptomele de sarcina (eu stiu ca am patit-o...si aproape 1 an jumate am crezut ca sunt gravi desi nu eram...asta pana la urmatorul CM>..apoi aparea iar depresia..starea de nervozitate) si nu rezolvati nimic asa...
Eu zic sa stati linistite...sa faceti dragoste oricand oricum..(nu neaparat cu picioarele pe pereti..in schimb dupa..nu mai mergeti la baie..sfatul meu..asta in cazul in care va "jucati" seara sper noapte)si nu va mai ganditi la nimic.. La fiecare o sa vina barza..si asta atunci cand o sa-si doreasca ea....
Cineva zicea o data...si mi-a placut mult chestia asta..
"Dumnezeu binecuvanteaza un camin, atunci cand cei doi isi daruiesc iubire neconditionata".....asa ca indiferent ca tu sau el are o "hiba" ..iubeste-l din tot sufletul si cu toata pasiunea de care dai dovada...si bebe o sa-si faca aparitia in vietile voastre..

Va pupic pe toate..si va multumesc din suflet pentru incurajarile primite in trecut....
Va doresc numai bucurii si 2 liniute ..

am 13 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liana.berbec spune:

Esaria. Userul meu de yahoo este lianaberbec. Vorbim pe mess daca si tu poti si stabilim exact cum facem

Mergi la inceput

Ma puteti ajuta cu un nr. de telefon de la IDS?
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iazminn spune:

Felicitari INUTA! Ce valori a avut sotul tau la spermograma?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inuta12 spune:

pai uite...ultimele...tin sa precizez ca sunt facute la IDS...ca sa nu mai dau si valorile de referinta...apropo nr de la IDS este 2115862 /(63)/ (64)
testosteron..2.81
lh ..8,14
fsh...6.62
prolactina...14.20
+ streptococul D...(la naiba 6 luni a luat Ciprinol si tot nu i-a trecut)

iar spermograma se prezinta asa
volum 3 ml
timp lichefiere 30 min
leucocite 2,4 mil/ml...enorm...din cauza infectiei si era si mai mare
concentratia 45 mil/ml
ph ..8
viabilitate 45%
mobilitatea oribila...A=0; B=10; C=35; D=55
anticorpi antispermatici..25%
forme imobile 55%
forme tipice 40%

bine si mai sunt si alte detalii dar nu-si mai au rost...
eu zic sa mergeti la IDS la dna Matei sa faca spermograma si spermocultura...apoi sunati la Dr Urolog Calomfirescu.../(e renumit) si mergeti la dansul...dr Soare e prea optimist..vede mai mult spermatozoizi decat sunt in realitate....va pupic
bafta multa

am 13 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

inuta12 Felicitariii!!!

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

Imi poate spune cineva la cat timp de la o operatie de varicocel incep sa-ti revina valorile spermogramei, mai exact cam in cat timp pot ramane insarcinata. Parca citisem de un caz pe forum operat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Liana eu cred ca 3 luni pt ca atat dureaza spermatogeneza. Titelul a facut ac operatie si e tatic acum.

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_72 spune:

Liana sa stii ca nu vreau sa te dezamagesc...Titelu e un caz fericit....norocos....
Sotul meu a fost operat de varicocel in Martie 2007 ...a urmat tratament naturist cu Maca, Tribullus Terestris, Branca Ursului, Zinc, Coenzima Q10....si multe alte vitamine...dupa aperatie si...degeaba....
A facut in Iulie 2 spermograme , una la Giulesti si una la Medsana...si din pacate rezultatul este mai prost decat inainte de operatie. Abia daca putem sa facem FIV cu ICSI.
Repet ....nu vreau sa te dezamagesc si nici sa-ti iau speranta.....din pacate stiu cum este sa astepti , sa-ti pui toata speranta in aceasta operatie.....
Poate este sotul meu mai ghinionist, sa zic asa..... nu stiu .....
Sunt si cazuri fericite....
Imi cer scuze daca ti-am spus ceva ce nu ai fi vrut sa auzi....dar simt nevoia sa ma "racoresc" un pic......eram asa de optimista.....si acum ne punem toate sperantele in FIV cu ICSI ...prin septembrie ...

Fii optimista si cu siguranta o sa reusesti.....

Inca o data ...imi cer scuze.....

Ella

Mergi la inceput