Andreea Marin va fi mamica!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

ce-i roade invidia pe unii........."cica ce poze au mai facut tampitii".......inteleg sa nu-ti placa de cineva, dar sa-l faci tampit doar asa ca vrei tu..........ce n-as da sa fiu eu o "tampita" ca ei......

"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jollie spune:

Da' poate i-a facut "timpiti" pe aia de la Ciao, nu pe cei doi! Chiar, de fapt pe cine ai facut timpiti ? In nici un caz, nu e frumoooos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theiuta spune:

Eu cred ca s-a referit la cei de la "Ciao". I am sure!!!

Theiuta

poze cu Nicolas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu_boches spune:

In urma cu 9 ani, cind a debutat emisiunea, Lazarov a vrut sa o inlocuiasca pe A.Marin, cu I.Marciuc, iar acum daca sarcina nu ii va permite va fi inlocuita de catre Augusta, sotia lui Lazarov.

Bucuria vine din lucruri marunte...
Liana&Luana(17.09.02)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

A.M. a zis ea insasi ca se va retrage incet incet din viata publica. Si ca se va ocupa de proiecte personale, incercand sa apara mai putin in public.

Liliana
http://new.photos.yahoo.com/lgireada/albums

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaf spune:

SALUTARE, TAMPITI SUNT AIA DE LA CIAO, CA NUMAI INTR-O BARFA O TIN , SE IA MEREU DE VIATA ALTUIA CA SA FACA BANI,SUNT CURIASA CE VIATA AU EI...EI SUNT ,,OAMENII PERFECTI",SINGURUL REPORTAJ PE CARE L-AU FACUT DE BINE DE FAMILIA BANICA ASTA A FOST...N-AU AVUT CE SA ZICA, CA ERAU IN TANDRETURI SI FRUMOSI FOC,ZAMBEAU, ERAU FERICITI...CE SA MAI ZICA???LE-A INCHIS GURA!!!!!!!!!!CUM SA ZIC CEVA DE ANDREEA SI STEFAN?!SA LE DEA DUMNEZEU INTELEPCIUNE SA NU APLECE URECHILE LA RAUTATILE DIN JUR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chantal spune:

Desi nu o suport pe Andreea Marin, o felicit pentru reusita si-i doresc sa fie intr-un ceas bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

DIANAF

"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada29 spune:

Felicitari Andreea! Sa-ti dea Domnul un copil sanatos!

ada

Mergi la inceput