Andreea Marin va fi mamica!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strumfi2004 spune:

Haideti, mai fetelor, Zana nu mai poate de fericire si voi va certati?
Acum logic ca si Andreea va trebui sa nasca in afara ca doar n-o sa fie mai prejos decat Raduleasca, nu? Ca doar cu asta a schimbat Senzationescu intrebarea ... ce bine ca a facut rost de subiect nou

Una peste alta, sarcina usoara! Poate-i reuseste lui Stefan o fetita acum

Gratiela, Mariuca si Stefu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

eu ma bucur pentru ea foarte mult, ca am inteles ca a avut si ceva probleme anterior, cu alte sarcini!
Le doresc un copil sanatos si sa fie o familie fericita si unita!

Iar legat de competitia cu Raduleasca ... asta e... doamne ajuta sa u-si scoata ochii.

Dl Dan Diaconescu si invitatii lui - niste penibili! Nu am vazut emisiunea, dar imi pot imagina ...

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jollie spune:

Felicitari Andreea! Sa auzim numai de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Sarcina usoara!

Legat de competitia cu ea si M.R. pot spune doar ca acum amandoua au alta varsta, peste 30 ani - se cer a fi coapte, mature. Mi-e greu sa cred ca vom mai vedea ceva de aceasta competitie. Cand piata a fost la inceput si ele erau tinere si fara experienta s-au aruncat fara sa vrea in gura presei, nu au stiut ce arma periculoasa e presa.

Liliana
http://new.photos.yahoo.com/lgireada/albums

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

Sarcina usoara si un bb sanatos ii doresc Andreei !

ma surprinde ca au anuntat atit de repede - in luna a doua, de obicei gravidutele (si mai ales cele care au avut unele probleme in trecut) anunta public sarcina cam prin sapt 12-13, adica pe la 3 luni cind unele posibile riscuri au trecut.

Oricum sa fie intr'un ceas bun! Stiu ca isi dorea un copil enorm de mult. Trebuie sa fie tare fercita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Si eu ma bucur pentru ei,sarcina usoara si un bebe minunat!!

Ceea ce nu pot eu sa inteleg si nu ma pot abtine sa nu scriu e mirarea mea in legatura cu anumite postari..
Ok,nu e subiect super inteligent sau important,dar e frumos,o femeie e fericita si lumea se bucura pentru ea...de ce trebuie unii sa intepe asa ca de fapt ei nu suporta persoana in cauza????Si in ceasul asta cand n-a facut saraca nimic,e doar fericita ..asa de-al naibii ii da unul cu parul in cap,chiar daca aiurea pe net.
Personal,mi se par rautati inutile...dar fiecare cum ..simte,nu?

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Anca
carnaval

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

sa fie sanatoasa, si ea si bb care trebuie sa vina. un copil e o fericire si o implinire de nedescris in cuvinte simple, pentru orice Om fie el cat de vedeta, o fi. nu?

Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez

varsta Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Mie imi place foarte mult de ea. Nu mi se pare deloc ca este falsa asa cum tot aud in stanga si-n dreapta!
Ma bucur enorm de mult pentru ei doi!!! Isi doreau tare mult acest copilas!

PS: Si eu sunt insarcinata in 2 luni si credeti-ma: SE VEDE! Am o burtica de parca as fi in 5 luni! Totul depinde de organism...

O graviduta in al-!!!

Biby
8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaf spune:

SALUTARE!A CUMPARAT CINEVA REVISTA CIAO?EU NU AM AVUT TIMP SA AJUNG S-O IAU, DAR AM AUZIT CA SUNT POZE CU FAMILIA ANDREEA SI STEFAN BANICA,BANUIESC CA SUNT BARFE LA GREU,DAR ERAM CURIOASA CE POZE AU MAI FACUT TAMPITII...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theiuta spune:

Da, draga mea Dianaf

Sint fotografiati in parcul Cismigiu, plimbindu-se foarte fericiti, absolut normali. Sint foarte frumosi.

Comentariul pozelor zice ca plimbarea a fost facuta dupa ce au aflat ca e insarcinata.

Theiuta

poze cu Nicolas

Mergi la inceput