Mamici aspirante din nou - cap.24

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Vai Mav, imi pare tare rau... Multa sanatate lui Sebi, sa se faca repede bine si sa reveniti acasa ca si aerul ala de spital va face rau. Sa mai intri sa ne dai vesti.

Inca o data multa sanatate, ma gandesc la voi!

CLAU
astept surioara de Razvanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

Mav imi pare rau ca ai probleme cu Sebi, dar rezista pe baricade, daca nu a mai facut febra inseamna ca este spre bine........multa sanatate si astept vesti de la voi......
Daiopri imi pare rau ca nu ai vazut dublu luna asta, dar poate vine bebe luna viitoare..
Clau, Irinel pupici de la mine si ........poate totusi luna asta veniti cu vestea cea mare........noi suntem in z5 si ne pregatim pt. maratonul de luna asta .
TOATE MAMICILE SI ASPIRANTELE!!!!!!!

poze
bebe al meu13 decembrie 2000
ROXANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicka spune:

clauclaupot sa fie si petele de la implantare ca mie asa mi-a fost la prima sarcina(oprita in evolutie)si ma durea asa de tare burta in ziua in care am aflat de credeam ca imi vine ciclul si apoi mi-a trecut durerea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Mav, ii doresc puiutului vostru, multa sanatate si insanatosire grabnica. Sa fii tare.

Poze & My Baby Development!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicka spune:

fetele nu stiu ce se intampla dar in ziua 22 cu ovulatie in ziua 19 am sagerat vreo 40-50 de picaturi rosii si apoi s-a oprit. vi s-a mai intamplat?

Mergi la inceput

Fetelor, ce liniste este pe aici!!!
Nu mai spune-ti nimic? Vine barza la careva luna aceasta?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Mav, sper ca e mai bine micutul tau! Sanatate multaaaa!

veronicka, sa nu fie de la implantare...

Eu azi ma duc la doctor sa-mi fac PAP si analiza de secretie ca apoi sa-mi pun sterilet si am un gol in stomac...parca nu mai vreau sa mai imi umble nimeni pe "acolo"...hihihi

Va multumesc fetelor pt cuvintele frumoase la adresa puiutilor mei!

Aici o gasiti pe Alexia-dansatoarea dc vreti sa ne votati...ne-am facut curaj sa participam si noi la un concurs!
http://activefit.pampers.com/ro_RO/gallery_view.php?page=1&id=769&from=top

Pupici

Mihaela ,Robert Andrei20.01.2007 si Alexia- Maria26.08.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Roandre am votat si eu! Multa bafta, va tin pumnii! E dulce foc Alexia si ce rochita frumoasa are!!

...cu drag Ioana

Mergi la inceput

Roandre, am votat si eu!Este tare dragalasa micuta!Felicitari pentru ea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Mihaela/Roandre aveti niste poze foarte frumoase la botez! Ma duc sa o votez pe Alexia care are o rochita superba!
Sper ca steriletul sa fie okay pt. tine ca mereu tot vad discutii pe forum si multe mamici se pling de el...
(eu n-am avut niciodata si acum ma gindesc sa folosesc PERSONA pina in august-septembrie...)

Mav sper ca acum Sebi e mai bine

Roxana tin pumnii sa cistigati maratonul luna aceasta!

Gina tu ai fost deja la ecografie?Sa nu uiti sa ne pui si noua poza,daa?

Clau ce mai faci?Au venit rusii sau petele erau de la...altceva?

Veronicka cite zile are ciclul la tine? Daca e mai scurt s-ar putea sa fie totusi bebe,la mine la a doua sarcina au fost tot asa citeva picaturi in ziua cind trebuia sa-mi vina uratii.

Aici se afla o poz(n)ica cu Magda care are deja 2 luni si jumate.

Sper sa citesc cit mai multe vesti cu || in aceasta luna (am mai zis eu si anul trecut ca lunile de primavara vara sunt foarte bune stimulatoare de ovulatie,cel putin dupa statisticile de aici)

Mariana
mami de Monica, Matei, Markus si Magda

Mergi la inceput